Theory of food technology [Электронный ресурс] /Alimardanova, M.K.

 

Scan me!
QR code of document

Ratings: 0

36.81я73
A36

Alimardanova, M. K.
    Theory of food technology [Электронный ресурс] : textbook / M. K. Alimardanova, V.I Petchenko, N. Zhexenbay. - Almaty : Almanah, 2017. - 245 p. - Б. ц.

Рубрики: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ

   ПРОЦЕССЫ И АППАРАТЫ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ

Кл.слова (ненормированные):
food technology -- food technology processes -- finished products -- biotechnologia -- processes biocatalysis -- food products -- fine grinding -- food media

Доп.точки доступа:
Petchenko, V.I
Zhexenbay, N.


 

02.0503.0504.0505.0506.0507.0508.0505101520253035404502.0503.0504.0505.0506.0507.0508.05Viewed<br>pagesValueCreationPrint
02.0503.0504.0505.0506.0507.0508.05-1012345678910111202.0503.0504.0505.0506.0507.0508.05ЧтениеСкачиваниеПечать