Digital catalogue


 

Choice of metadata Dissertations

Page 1, Results: 5

Отмеченные записи: 0

332:664.6(043)
А14

Абиева, Ф. А.
    Нан пісіруде жемісті-көкөністі қайта өңдеу кәсіпорындарының жанама өнімдерін қолдану [Мәтін] : жоғары оқу орнынан кеәінгі білім беру факультеті / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к.профессоры Н.А.Горбатовская. - Тараз : [б. и.], 2019. - 85 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
нан пісіру -- жеміс -- көкөніс -- жемісті өңдеу -- көкөністі өңдеу -- магистрлік диссертация -- шикізат -- жартылай фабрикат -- дәрумендер -- нан өндірісі -- азық-түлік -- минералды заттар -- жартылай фабрикат
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Абиева, Ф.А. Нан пісіруде жемісті-көкөністі қайта өңдеу кәсіпорындарының жанама өнімдерін қолдану [Мәтін] : жоғары оқу орнынан кеәінгі білім беру факультеті / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к.профессоры Н.А.Горбатовская, 2019. - 85 б.

1.

Абиева, Ф.А. Нан пісіруде жемісті-көкөністі қайта өңдеу кәсіпорындарының жанама өнімдерін қолдану [Мәтін] : жоғары оқу орнынан кеәінгі білім беру факультеті / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к.профессоры Н.А.Горбатовская, 2019. - 85 б.


332:664.6(043)
А14

Абиева, Ф. А.
    Нан пісіруде жемісті-көкөністі қайта өңдеу кәсіпорындарының жанама өнімдерін қолдану [Мәтін] : жоғары оқу орнынан кеәінгі білім беру факультеті / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к.профессоры Н.А.Горбатовская. - Тараз : [б. и.], 2019. - 85 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
нан пісіру -- жеміс -- көкөніс -- жемісті өңдеу -- көкөністі өңдеу -- магистрлік диссертация -- шикізат -- жартылай фабрикат -- дәрумендер -- нан өндірісі -- азық-түлік -- минералды заттар -- жартылай фабрикат
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

637.146.4(043)
Б41

Белгібаева, А. Д.
    Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева. - Тараз : [б. и.], 2019. - 68 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт сарысуы -- дәнді сусын -- магистрлік диссертация -- тамақ өнімдері -- сүтқышқылды өнімдер -- микробиологиялық көрсеткіш -- дәрумендер -- минералды заттар -- тағамдық құндылық -- энергетикалық құндылық
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Белгібаева, А.Д. Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева, 2019. - 68 б.

2.

Белгібаева, А.Д. Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева, 2019. - 68 б.


637.146.4(043)
Б41

Белгібаева, А. Д.
    Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева. - Тараз : [б. и.], 2019. - 68 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт сарысуы -- дәнді сусын -- магистрлік диссертация -- тамақ өнімдері -- сүтқышқылды өнімдер -- микробиологиялық көрсеткіш -- дәрумендер -- минералды заттар -- тағамдық құндылық -- энергетикалық құндылық
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусн өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD А.С. Боранкулова. - Тараз : [б. и.], 2013. - 73 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
сусын -- сүт қышқылы -- бидай үлпек -- технологиялық параметр -- биологиялық құндылық -- шикізат -- сүт өнімі -- көмірсулар -- майлр -- дәрумендер -- биоөнім -- ақуыздар
Свободных экз. нет

Сатбаева, А.Б. Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусн өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD А.С. Боранкулова, 2013. - 73 б.

3.

Сатбаева, А.Б. Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусн өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD А.С. Боранкулова, 2013. - 73 б.


633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусн өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD А.С. Боранкулова. - Тараз : [б. и.], 2013. - 73 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
сусын -- сүт қышқылы -- бидай үлпек -- технологиялық параметр -- биологиялық құндылық -- шикізат -- сүт өнімі -- көмірсулар -- майлр -- дәрумендер -- биоөнім -- ақуыздар
Свободных экз. нет

581.5;581.19;577.15;633.88
Т92

Тұрсынбаева, Д. Б.
    Дәрілік өсімдіктердің биологиялық қалыптасу ерекшеліктерін зерттеп, экологиялық тұрғыда бағалау.(мыса, Қызыл мия) [Мәтін] : жаратылыстану ғылым магисрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Ә.С:Сейтқазиев. - Тараз : [б. и.], 2013. - 101 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
экологиялық орта -- қызыл мия -- флора -- полимераздық тізбек -- физиологиялық үрдіс -- малекулалық биология -- фермент -- фармакологиялық құндылық -- популяция -- полиморфизм -- дәрумендер
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)

Тұрсынбаева, Д.Б. Дәрілік өсімдіктердің биологиялық қалыптасу ерекшеліктерін зерттеп, экологиялық тұрғыда бағалау.(мыса, Қызыл мия) [Мәтін] : Жаратылыстану ғылым магисрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Ә.С:Сейтқазиев, 2013. - 101 б.

4.

Тұрсынбаева, Д.Б. Дәрілік өсімдіктердің биологиялық қалыптасу ерекшеліктерін зерттеп, экологиялық тұрғыда бағалау.(мыса, Қызыл мия) [Мәтін] : Жаратылыстану ғылым магисрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Ә.С:Сейтқазиев, 2013. - 101 б.


581.5;581.19;577.15;633.88
Т92

Тұрсынбаева, Д. Б.
    Дәрілік өсімдіктердің биологиялық қалыптасу ерекшеліктерін зерттеп, экологиялық тұрғыда бағалау.(мыса, Қызыл мия) [Мәтін] : жаратылыстану ғылым магисрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Ә.С:Сейтқазиев. - Тараз : [б. и.], 2013. - 101 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
экологиялық орта -- қызыл мия -- флора -- полимераздық тізбек -- физиологиялық үрдіс -- малекулалық биология -- фермент -- фармакологиялық құндылық -- популяция -- полиморфизм -- дәрумендер
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)

637.146.3(043)
А 14

Абдыразаққызы, К.
    "Боза" ұлттық сусынын өндіретін технологиялық процесті жетілдіру Мәтін : научное издание / К. Абдыразаққызы. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 63 б. - 00.00 тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
ұлттық сусын -- қышқыл сүт өнімдері -- спирттік ашыту -- сүтқышқылды ашыту -- боза -- энергетикалық бағалылық -- дәрумендер -- азықтық бағалылық -- калория -- тамақ рациондары -- құрғақ заттар -- микограмм -- энергетикалық құндылық -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)

Абдыразаққызы, К. "Боза" ұлттық сусынын өндіретін технологиялық процесті жетілдіру Мәтін [Текст] : научное издание / К. Абдыразаққызы, 2020. - 63 б.

5.

Абдыразаққызы, К. "Боза" ұлттық сусынын өндіретін технологиялық процесті жетілдіру Мәтін [Текст] : научное издание / К. Абдыразаққызы, 2020. - 63 б.


637.146.3(043)
А 14

Абдыразаққызы, К.
    "Боза" ұлттық сусынын өндіретін технологиялық процесті жетілдіру Мәтін : научное издание / К. Абдыразаққызы. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 63 б. - 00.00 тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
ұлттық сусын -- қышқыл сүт өнімдері -- спирттік ашыту -- сүтқышқылды ашыту -- боза -- энергетикалық бағалылық -- дәрумендер -- азықтық бағалылық -- калория -- тамақ рациондары -- құрғақ заттар -- микограмм -- энергетикалық құндылық -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)

Page 1, Results: 5

 

All receipts for 
Or select the month you are interested in