Digital catalogue


 

Choice of metadata Dissertations

Page 1, Results: 7

Отмеченные записи: 0

633.321
Ә-72

Әрінов, Бауыржан Кенжебайұлы.
    Орталық Қазақстанның құрғақ даласында жаздық жұмсақ бидай тұқымдарының себу мерзіміне,себу мөлшеріне,тыңайтқыш аясына және гербицид қолданылуына байланысты әр түрлі мерзімде пісетін сорттарының астық өнімі мен сапасы [Мәтін] : ауыл шаруа.ғ.к.дис. ... автореф.-06.01.09: Өсімдік шаруашылығы / Ғылыми жетекші: ауылшар.ғ.д-ры, д.Мұсынов Қ.М. - Астана : С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университет, 2008. - 26 б. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


   ЖЕМ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- жем өндірісі -- тамақ өндірістерінің процестері -- жетілдірілген престеу -- кептіру -- ет өнімдері -- энергия шығыны -- тұқым себу мерзімі -- тыңайтқыш аясы -- астық өнімі -- ауылшар.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)

Әрінов, Бауыржан Кенжебайұлы. Орталық Қазақстанның құрғақ даласында жаздық жұмсақ бидай тұқымдарының себу мерзіміне,себу мөлшеріне,тыңайтқыш аясына және гербицид қолданылуына байланысты әр түрлі мерзімде пісетін сорттарының астық өнімі мен сапасы [Мәтін] : Ауыл шаруа.ғ.к.дис. ... автореф.-06.01.09: Өсімдік шаруашылығы / Ғылыми жетекші: ауылшар.ғ.д-ры, д.Мұсынов Қ.М., 2008. - 26 б.

1.

Әрінов, Бауыржан Кенжебайұлы. Орталық Қазақстанның құрғақ даласында жаздық жұмсақ бидай тұқымдарының себу мерзіміне,себу мөлшеріне,тыңайтқыш аясына және гербицид қолданылуына байланысты әр түрлі мерзімде пісетін сорттарының астық өнімі мен сапасы [Мәтін] : Ауыл шаруа.ғ.к.дис. ... автореф.-06.01.09: Өсімдік шаруашылығы / Ғылыми жетекші: ауылшар.ғ.д-ры, д.Мұсынов Қ.М., 2008. - 26 б.


633.321
Ә-72

Әрінов, Бауыржан Кенжебайұлы.
    Орталық Қазақстанның құрғақ даласында жаздық жұмсақ бидай тұқымдарының себу мерзіміне,себу мөлшеріне,тыңайтқыш аясына және гербицид қолданылуына байланысты әр түрлі мерзімде пісетін сорттарының астық өнімі мен сапасы [Мәтін] : ауыл шаруа.ғ.к.дис. ... автореф.-06.01.09: Өсімдік шаруашылығы / Ғылыми жетекші: ауылшар.ғ.д-ры, д.Мұсынов Қ.М. - Астана : С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университет, 2008. - 26 б. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


   ЖЕМ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- жем өндірісі -- тамақ өндірістерінің процестері -- жетілдірілген престеу -- кептіру -- ет өнімдері -- энергия шығыны -- тұқым себу мерзімі -- тыңайтқыш аясы -- астық өнімі -- ауылшар.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)

551.345:591.133.1
К18

Карабаева, Асел Аскаровна.
    Жануар тектес негізгі азық -түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : жаратылыс тану ғылымдары магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:а/ш.ғ.к., доцент Тастанбеков Қ.Т. - Тараз : [б. и.], 2011. - 98 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
микробиология -- ағзалар -- жасушалар -- сүт -- сүт құрамы -- жұмыртқа -- ет өнімдері -- азық-түлік -- гомогенизация -- ашықтқылар -- субстрат -- буферлілік
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Карабаева, Асел Аскаровна. Жануар тектес негізгі азық -түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : жаратылыс тану ғылымдары магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:а/ш.ғ.к., доцент Тастанбеков Қ.Т., 2011. - 98 б.

2.

Карабаева, Асел Аскаровна. Жануар тектес негізгі азық -түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : жаратылыс тану ғылымдары магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:а/ш.ғ.к., доцент Тастанбеков Қ.Т., 2011. - 98 б.


551.345:591.133.1
К18

Карабаева, Асел Аскаровна.
    Жануар тектес негізгі азық -түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : жаратылыс тану ғылымдары магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:а/ш.ғ.к., доцент Тастанбеков Қ.Т. - Тараз : [б. и.], 2011. - 98 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
микробиология -- ағзалар -- жасушалар -- сүт -- сүт құрамы -- жұмыртқа -- ет өнімдері -- азық-түлік -- гомогенизация -- ашықтқылар -- субстрат -- буферлілік
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

637.591.463.2(043)(574)
Қ45

Қасымов, Самат Қайратұлы.
    Биологиялық белсенді кешенді қолдану арқылы ұсақталған дүмбілдердің технологиясын жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: тех. ғ. д-ры, проф., ҚАШҒА мүше- корреспонденті Е.Т. Төлеуов. - Семей : Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.14-15. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- балық өнімдері -- тоңазыту өндірістерінің технологиясы -- эндокринді шикізат -- мал шаруашылығы -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

Қасымов, Самат Қайратұлы. Биологиялық белсенді кешенді қолдану арқылы ұсақталған дүмбілдердің технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: тех. ғ. д-ры, проф., ҚАШҒА мүше- корреспонденті Е.Т. Төлеуов, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.14-15

3.

Қасымов, Самат Қайратұлы. Биологиялық белсенді кешенді қолдану арқылы ұсақталған дүмбілдердің технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: тех. ғ. д-ры, проф., ҚАШҒА мүше- корреспонденті Е.Т. Төлеуов, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.14-15


637.591.463.2(043)(574)
Қ45

Қасымов, Самат Қайратұлы.
    Биологиялық белсенді кешенді қолдану арқылы ұсақталған дүмбілдердің технологиясын жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: тех. ғ. д-ры, проф., ҚАШҒА мүше- корреспонденті Е.Т. Төлеуов. - Семей : Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.14-15. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- балық өнімдері -- тоңазыту өндірістерінің технологиясы -- эндокринді шикізат -- мал шаруашылығы -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

664.92(574):006
М66

Молдабекова, Д. Ж.
    Ет өнімдерін өңдеу кәсіпорнына ИСО 9001 және ИСО 22000 халықаралық стандарттары негізінде басқару жүйесін дайындау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: PhD доктор, доцент м.а Онлабекова А.Т. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б. - )

УДК

Рубрики: СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ

   ЕТ ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі -- Шұжықтардың сапа көрсеткіші -- Ет өнімдерін өндіру
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Молдабекова, Д.Ж. Ет өнімдерін өңдеу кәсіпорнына ИСО 9001 және ИСО 22000 халықаралық стандарттары негізінде басқару жүйесін дайындау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: PhD доктор, доцент м.а Онлабекова А.Т., 2018. - 91 б

4.

Молдабекова, Д.Ж. Ет өнімдерін өңдеу кәсіпорнына ИСО 9001 және ИСО 22000 халықаралық стандарттары негізінде басқару жүйесін дайындау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: PhD доктор, доцент м.а Онлабекова А.Т., 2018. - 91 б


664.92(574):006
М66

Молдабекова, Д. Ж.
    Ет өнімдерін өңдеу кәсіпорнына ИСО 9001 және ИСО 22000 халықаралық стандарттары негізінде басқару жүйесін дайындау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: PhD доктор, доцент м.а Онлабекова А.Т. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б. - )

УДК

Рубрики: СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ

   ЕТ ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі -- Шұжықтардың сапа көрсеткіші -- Ет өнімдерін өндіру
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

637.54'6.002.2
Н87

Нұрымхан, Гүлнұр Несіптайқызы.
    Құс ұшасының төмен бағалы бөліктерінен паштет алу технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: техн.ғ. д-ры, проф. Е.Т. Төлеуов. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.: Библиогр.: б. 16-17. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- тоңазыту өндірістерінің технологиясы -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

Нұрымхан, Гүлнұр Несіптайқызы. Құс ұшасының төмен бағалы бөліктерінен паштет алу технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Тех. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: техн.ғ. д-ры, проф. Е.Т. Төлеуов, 2010. - 22 б.: Библиогр.: б. 16-17

5.

Нұрымхан, Гүлнұр Несіптайқызы. Құс ұшасының төмен бағалы бөліктерінен паштет алу технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Тех. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: техн.ғ. д-ры, проф. Е.Т. Төлеуов, 2010. - 22 б.: Библиогр.: б. 16-17


637.54'6.002.2
Н87

Нұрымхан, Гүлнұр Несіптайқызы.
    Құс ұшасының төмен бағалы бөліктерінен паштет алу технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: техн.ғ. д-ры, проф. Е.Т. Төлеуов. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.: Библиогр.: б. 16-17. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- тоңазыту өндірістерінің технологиясы -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

637.146
Т21

Таракбаева, Раушан Ерболатовна.
    Түйе сүті негізінде өсімдік қоспаларымен байытылған сүт қышқылды өнімдер технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі, техн. ғ. д-ры, проф. У.Ч.Чоманов, техн. ғ. канд., доц. Ф.Т. Диханбаева. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.16-17. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІҢІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техникаэ -- сүт өнімдеріңің технологиясы -- ет өнімдерінің технологиясы -- тоңазыту өндірісінің технологиясы -- түйе сүті -- сусындар -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

Таракбаева, Раушан Ерболатовна. Түйе сүті негізінде өсімдік қоспаларымен байытылған сүт қышқылды өнімдер технологиясы [Мәтін] : Техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі, техн. ғ. д-ры, проф. У.Ч.Чоманов, техн. ғ. канд., доц. Ф.Т. Диханбаева, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.16-17

6.

Таракбаева, Раушан Ерболатовна. Түйе сүті негізінде өсімдік қоспаларымен байытылған сүт қышқылды өнімдер технологиясы [Мәтін] : Техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі, техн. ғ. д-ры, проф. У.Ч.Чоманов, техн. ғ. канд., доц. Ф.Т. Диханбаева, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.16-17


637.146
Т21

Таракбаева, Раушан Ерболатовна.
    Түйе сүті негізінде өсімдік қоспаларымен байытылған сүт қышқылды өнімдер технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі, техн. ғ. д-ры, проф. У.Ч.Чоманов, техн. ғ. канд., доц. Ф.Т. Диханбаева. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.16-17. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІҢІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техникаэ -- сүт өнімдеріңің технологиясы -- ет өнімдерінің технологиясы -- тоңазыту өндірісінің технологиясы -- түйе сүті -- сусындар -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

637.53
Т52

Токаев, Серік Дюсенгалиевич.
    Ет-сүйекті ұнды жылу мен өндеуді жетілдіру үшін кептіру процесін қарқындату [Мәтін] : экон.ғ.к.дис. ... автореф.-05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн.ғ.д-ры, проф.Жайлаубаев. - Семей : СемМУ, 2008. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- мал жемі -- тамақ өндірістерінің процестері -- жетілдірілген престеу -- кептіру -- ет өнімдері -- энергия шығыны -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Токаев, Серік Дюсенгалиевич. Ет-сүйекті ұнды жылу мен өндеуді жетілдіру үшін кептіру процесін қарқындату [Мәтін] : Экон.ғ.к.дис. ... автореф.-05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн.ғ.д-ры, проф.Жайлаубаев, 2008. - 22 б.

7.

Токаев, Серік Дюсенгалиевич. Ет-сүйекті ұнды жылу мен өндеуді жетілдіру үшін кептіру процесін қарқындату [Мәтін] : Экон.ғ.к.дис. ... автореф.-05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн.ғ.д-ры, проф.Жайлаубаев, 2008. - 22 б.


637.53
Т52

Токаев, Серік Дюсенгалиевич.
    Ет-сүйекті ұнды жылу мен өндеуді жетілдіру үшін кептіру процесін қарқындату [Мәтін] : экон.ғ.к.дис. ... автореф.-05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн.ғ.д-ры, проф.Жайлаубаев. - Семей : СемМУ, 2008. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- мал жемі -- тамақ өндірістерінің процестері -- жетілдірілген престеу -- кептіру -- ет өнімдері -- энергия шығыны -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Page 1, Results: 7

 

All receipts for 
Or select the month you are interested in