Choice of metadata Dissertations
Page 1, Results: 7
Отмеченные записи: 0
1.
More
633.321
Ә-72
Әрінов, Бауыржан Кенжебайұлы.
Орталық Қазақстанның құрғақ даласында жаздық жұмсақ бидай тұқымдарының себу мерзіміне,себу мөлшеріне,тыңайтқыш аясына және гербицид қолданылуына байланысты әр түрлі мерзімде пісетін сорттарының астық өнімі мен сапасы [Мәтін] : ауыл шаруа.ғ.к.дис. ... автореф.-06.01.09: Өсімдік шаруашылығы / Ғылыми жетекші: ауылшар.ғ.д-ры, д.Мұсынов Қ.М. - Астана : С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университет, 2008. - 26 б. - )
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЖЕМ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- жем өндірісі -- тамақ өндірістерінің процестері -- жетілдірілген престеу -- кептіру -- ет өнімдері -- энергия шығыны -- тұқым себу мерзімі -- тыңайтқыш аясы -- астық өнімі -- ауылшар.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)
Ә-72
Әрінов, Бауыржан Кенжебайұлы.
Орталық Қазақстанның құрғақ даласында жаздық жұмсақ бидай тұқымдарының себу мерзіміне,себу мөлшеріне,тыңайтқыш аясына және гербицид қолданылуына байланысты әр түрлі мерзімде пісетін сорттарының астық өнімі мен сапасы [Мәтін] : ауыл шаруа.ғ.к.дис. ... автореф.-06.01.09: Өсімдік шаруашылығы / Ғылыми жетекші: ауылшар.ғ.д-ры, д.Мұсынов Қ.М. - Астана : С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университет, 2008. - 26 б. - )
УДК |
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЖЕМ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- жем өндірісі -- тамақ өндірістерінің процестері -- жетілдірілген престеу -- кептіру -- ет өнімдері -- энергия шығыны -- тұқым себу мерзімі -- тыңайтқыш аясы -- астық өнімі -- ауылшар.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)
2.
More
551.345:591.133.1
К18
Карабаева, Асел Аскаровна.
Жануар тектес негізгі азық -түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : жаратылыс тану ғылымдары магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:а/ш.ғ.к., доцент Тастанбеков Қ.Т. - Тараз : [б. и.], 2011. - 98 б. - )
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
микробиология -- ағзалар -- жасушалар -- сүт -- сүт құрамы -- жұмыртқа -- ет өнімдері -- азық-түлік -- гомогенизация -- ашықтқылар -- субстрат -- буферлілік
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
К18
Карабаева, Асел Аскаровна.
Жануар тектес негізгі азық -түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : жаратылыс тану ғылымдары магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:а/ш.ғ.к., доцент Тастанбеков Қ.Т. - Тараз : [б. и.], 2011. - 98 б. - )
УДК |
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
микробиология -- ағзалар -- жасушалар -- сүт -- сүт құрамы -- жұмыртқа -- ет өнімдері -- азық-түлік -- гомогенизация -- ашықтқылар -- субстрат -- буферлілік
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
3.
More
637.591.463.2(043)(574)
Қ45
Қасымов, Самат Қайратұлы.
Биологиялық белсенді кешенді қолдану арқылы ұсақталған дүмбілдердің технологиясын жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: тех. ғ. д-ры, проф., ҚАШҒА мүше- корреспонденті Е.Т. Төлеуов. - Семей : Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.14-15. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- балық өнімдері -- тоңазыту өндірістерінің технологиясы -- эндокринді шикізат -- мал шаруашылығы -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
Қ45
Қасымов, Самат Қайратұлы.
Биологиялық белсенді кешенді қолдану арқылы ұсақталған дүмбілдердің технологиясын жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: тех. ғ. д-ры, проф., ҚАШҒА мүше- корреспонденті Е.Т. Төлеуов. - Семей : Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.14-15. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- балық өнімдері -- тоңазыту өндірістерінің технологиясы -- эндокринді шикізат -- мал шаруашылығы -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
4.
More
664.92(574):006
М66
Молдабекова, Д. Ж.
Ет өнімдерін өңдеу кәсіпорнына ИСО 9001 және ИСО 22000 халықаралық стандарттары негізінде басқару жүйесін дайындау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: PhD доктор, доцент м.а Онлабекова А.Т. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б. - )
Рубрики: СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ
ЕТ ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі -- Шұжықтардың сапа көрсеткіші -- Ет өнімдерін өндіру
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
М66
Молдабекова, Д. Ж.
Ет өнімдерін өңдеу кәсіпорнына ИСО 9001 және ИСО 22000 халықаралық стандарттары негізінде басқару жүйесін дайындау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: PhD доктор, доцент м.а Онлабекова А.Т. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б. - )
УДК |
Рубрики: СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ
ЕТ ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі -- Шұжықтардың сапа көрсеткіші -- Ет өнімдерін өндіру
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
5.
More
637.54'6.002.2
Н87
Нұрымхан, Гүлнұр Несіптайқызы.
Құс ұшасының төмен бағалы бөліктерінен паштет алу технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: техн.ғ. д-ры, проф. Е.Т. Төлеуов. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.: Библиогр.: б. 16-17. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- тоңазыту өндірістерінің технологиясы -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
Н87
Нұрымхан, Гүлнұр Несіптайқызы.
Құс ұшасының төмен бағалы бөліктерінен паштет алу технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: техн.ғ. д-ры, проф. Е.Т. Төлеуов. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.: Библиогр.: б. 16-17. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- тоңазыту өндірістерінің технологиясы -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
6.
More
637.146
Т21
Таракбаева, Раушан Ерболатовна.
Түйе сүті негізінде өсімдік қоспаларымен байытылған сүт қышқылды өнімдер технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі, техн. ғ. д-ры, проф. У.Ч.Чоманов, техн. ғ. канд., доц. Ф.Т. Диханбаева. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.16-17. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІҢІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
техникаэ -- сүт өнімдеріңің технологиясы -- ет өнімдерінің технологиясы -- тоңазыту өндірісінің технологиясы -- түйе сүті -- сусындар -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
Т21
Таракбаева, Раушан Ерболатовна.
Түйе сүті негізінде өсімдік қоспаларымен байытылған сүт қышқылды өнімдер технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі, техн. ғ. д-ры, проф. У.Ч.Чоманов, техн. ғ. канд., доц. Ф.Т. Диханбаева. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.16-17. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІҢІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
техникаэ -- сүт өнімдеріңің технологиясы -- ет өнімдерінің технологиясы -- тоңазыту өндірісінің технологиясы -- түйе сүті -- сусындар -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
7.
More
637.53
Т52
Токаев, Серік Дюсенгалиевич.
Ет-сүйекті ұнды жылу мен өндеуді жетілдіру үшін кептіру процесін қарқындату [Мәтін] : экон.ғ.к.дис. ... автореф.-05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн.ғ.д-ры, проф.Жайлаубаев. - Семей : СемМУ, 2008. - 22 б. - )
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- мал жемі -- тамақ өндірістерінің процестері -- жетілдірілген престеу -- кептіру -- ет өнімдері -- энергия шығыны -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Т52
Токаев, Серік Дюсенгалиевич.
Ет-сүйекті ұнды жылу мен өндеуді жетілдіру үшін кептіру процесін қарқындату [Мәтін] : экон.ғ.к.дис. ... автореф.-05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн.ғ.д-ры, проф.Жайлаубаев. - Семей : СемМУ, 2008. - 22 б. - )
УДК |
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- мал жемі -- тамақ өндірістерінің процестері -- жетілдірілген престеу -- кептіру -- ет өнімдері -- энергия шығыны -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Page 1, Results: 7