Digital catalogue


 

Choice of metadata Books

Page 1, Results: 2

Report on unfulfilled requests: 0

41я7
Ә54

Әлтайұлы, С.
    Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру негіздері [Мәтін] : оқу құралы / С. Әлтайұлы. - Алматы : Білім, 2016. - 176 б. - ISBN 978-9965-09-886-4 : 500т. 00т. тг.

ББК 41я7

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЖАЛПЫ ӨСІМДІК ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
өсімдік шаруашылығы -- өсімдік өнімдерін өндіру -- өсімдік шикізаты -- құрылымы -- өнім өндіру технологиясы -- астық тұқымдастар -- жармалық дақылдар -- оқу құралы -- магистранттарға арналған -- докторанттарға арналған -- сый
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Әлтайұлы, С. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру негіздері [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 176 б.

1.

Әлтайұлы, С. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру негіздері [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 176 б.


41я7
Ә54

Әлтайұлы, С.
    Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру негіздері [Мәтін] : оқу құралы / С. Әлтайұлы. - Алматы : Білім, 2016. - 176 б. - ISBN 978-9965-09-886-4 : 500т. 00т. тг.

ББК 41я7

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЖАЛПЫ ӨСІМДІК ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
өсімдік шаруашылығы -- өсімдік өнімдерін өндіру -- өсімдік шикізаты -- құрылымы -- өнім өндіру технологиясы -- астық тұқымдастар -- жармалық дақылдар -- оқу құралы -- магистранттарға арналған -- докторанттарға арналған -- сый
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

664(075)
Б 40

Бектасов, Б. Ө.
    Тағам өндірісінің технологиялық жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Б. Ө. Бектасов, М. К. Бралиев. - Алматы : Альманахъ, 2019. - 460 б. - ISBN 978-601-319-056-3 : 8100.00 тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- пастерленген сүт -- жармалық дақылдар -- сүзбе өндірісі -- астық бетін тазарту -- триерлер -- магниттік сепараторлар -- астық сепараторлары -- ылғалдыратын машиналар -- жуатын машиналар -- оқу құралы -- тағам өндірісінің жабдықтары -- ауа сепараторлары -- оқу құралы -- котлеттерді қалыптау -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Тағам, азық-түлік өнеркәсібіндегі технологиялық жабдықтардың жұмыс процестерінің, әрекет ету принципінің негіздері, құрылысы және негізгі техникалық мәліметтер жазылған. Машиналар мен аппараттардың жазылуы тағам өндірісі саласындағы технологиялық жабдықтардың жалпы қабылданған жіктеліміне сәйкес келтірілген:шикізат пен жарты фабрикаттарды негізгі өндірістік операцияларға әзірлеуге арналған жабдықтар, шикізат пен жарты фабрикаттарды бөлу және қосу арқылы механикалық тұрғыда қайта өңдеуге арналған жабдықтар, жылу және масса алмасу процестерін жүргізуге арналған жабдықтар, дайын өнімді құтылауға қапталамауға арналған жабдықтар, жабдықтар конструкцияларын жетілдіруге негізделген есептер.
Доп.точки доступа:
Бралиев, М.К.

Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (4)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (4)

Бектасов, Б.Ө. Тағам өндірісінің технологиялық жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы , 2019. - 460 б.

2.

Бектасов, Б.Ө. Тағам өндірісінің технологиялық жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы , 2019. - 460 б.


664(075)
Б 40

Бектасов, Б. Ө.
    Тағам өндірісінің технологиялық жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Б. Ө. Бектасов, М. К. Бралиев. - Алматы : Альманахъ, 2019. - 460 б. - ISBN 978-601-319-056-3 : 8100.00 тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- пастерленген сүт -- жармалық дақылдар -- сүзбе өндірісі -- астық бетін тазарту -- триерлер -- магниттік сепараторлар -- астық сепараторлары -- ылғалдыратын машиналар -- жуатын машиналар -- оқу құралы -- тағам өндірісінің жабдықтары -- ауа сепараторлары -- оқу құралы -- котлеттерді қалыптау -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Тағам, азық-түлік өнеркәсібіндегі технологиялық жабдықтардың жұмыс процестерінің, әрекет ету принципінің негіздері, құрылысы және негізгі техникалық мәліметтер жазылған. Машиналар мен аппараттардың жазылуы тағам өндірісі саласындағы технологиялық жабдықтардың жалпы қабылданған жіктеліміне сәйкес келтірілген:шикізат пен жарты фабрикаттарды негізгі өндірістік операцияларға әзірлеуге арналған жабдықтар, шикізат пен жарты фабрикаттарды бөлу және қосу арқылы механикалық тұрғыда қайта өңдеуге арналған жабдықтар, жылу және масса алмасу процестерін жүргізуге арналған жабдықтар, дайын өнімді құтылауға қапталамауға арналған жабдықтар, жабдықтар конструкцияларын жетілдіруге негізделген есептер.
Доп.точки доступа:
Бралиев, М.К.

Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (4)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (4)

Page 1, Results: 2

 

All acquisitions for 
Or select a month