Digital catalogue


 

Choice of metadata Dissertations

Page 1, Results: 2

Report on unfulfilled requests: 0

636.085:57(043)
А52

Аманбек, Ә. Ж.
    Мал азығы сапасын зерттеу және оны арттырудың биологиялық тәсілдерін жетілдіру (мысал ретінде азықтың протеиндік құндылығы) [Мәтін] : 6М060700 - "Биология" :Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі а.ш.ғ.д., профессор А.Қ.Қарынбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 83 б.

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   МАЛДЫ АЗЫҚТАНДЫРУ ЖӘНЕ КҮТУ


Кл.слова (ненормированные):
мал азығы -- мал азығы сапасы -- биологиялық тәсіл -- жүгері сүрлемі -- мал азығының құрамы -- табиғи жайылым -- мал азығы сапасы -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Аманбек, Ә.Ж. Мал азығы сапасын зерттеу және оны арттырудың биологиялық тәсілдерін жетілдіру (мысал ретінде азықтың протеиндік құндылығы) [Мәтін] : 6М060700 - "Биология" :Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі а.ш.ғ.д., профессор А.Қ.Қарынбаев, 2019. - 83 б.

1.

Аманбек, Ә.Ж. Мал азығы сапасын зерттеу және оны арттырудың биологиялық тәсілдерін жетілдіру (мысал ретінде азықтың протеиндік құндылығы) [Мәтін] : 6М060700 - "Биология" :Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі а.ш.ғ.д., профессор А.Қ.Қарынбаев, 2019. - 83 б.


636.085:57(043)
А52

Аманбек, Ә. Ж.
    Мал азығы сапасын зерттеу және оны арттырудың биологиялық тәсілдерін жетілдіру (мысал ретінде азықтың протеиндік құндылығы) [Мәтін] : 6М060700 - "Биология" :Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі а.ш.ғ.д., профессор А.Қ.Қарынбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 83 б.

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   МАЛДЫ АЗЫҚТАНДЫРУ ЖӘНЕ КҮТУ


Кл.слова (ненормированные):
мал азығы -- мал азығы сапасы -- биологиялық тәсіл -- жүгері сүрлемі -- мал азығының құрамы -- табиғи жайылым -- мал азығы сапасы -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

574(075)
И 33

Изембаева, А. Қ.
    Сүрлем азықтарын дайындаудың биологиялық тәсілдері Мәтін : научное издание / А. Қ. Изембаева. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 94 б. - 00.00 тг.

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
өсімдік азықтарын сүрлемдеу -- биологиялық сапа -- табиғи-биологиялық құндылық -- жүгері сүрлемі -- энергетикалық қоректілік -- микроорганизмдер -- "SillaPrime" консерванты -- биологиялық консервант -- бұршақ тұқымдастар -- жоңышқа -- эспарцет -- клетчатка -- углеводтар -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)

Изембаева, А.Қ. Сүрлем азықтарын дайындаудың биологиялық тәсілдері Мәтін [Текст] : научное издание / А. Қ. Изембаева, 2020. - 94 б.

2.

Изембаева, А.Қ. Сүрлем азықтарын дайындаудың биологиялық тәсілдері Мәтін [Текст] : научное издание / А. Қ. Изембаева, 2020. - 94 б.


574(075)
И 33

Изембаева, А. Қ.
    Сүрлем азықтарын дайындаудың биологиялық тәсілдері Мәтін : научное издание / А. Қ. Изембаева. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 94 б. - 00.00 тг.

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
өсімдік азықтарын сүрлемдеу -- биологиялық сапа -- табиғи-биологиялық құндылық -- жүгері сүрлемі -- энергетикалық қоректілік -- микроорганизмдер -- "SillaPrime" консерванты -- биологиялық консервант -- бұршақ тұқымдастар -- жоңышқа -- эспарцет -- клетчатка -- углеводтар -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)

Page 1, Results: 2

 

All acquisitions for 
Or select a month