Choice of metadata Dissertations
Page 1, Results: 2
Report on unfulfilled requests: 0
1.
![](http://e-lib.dulaty.kz/wp-content/plugins/skelib/skelib_public/template/images/book-cover-not.png)
Подробнее
636.085:57(043)
А52
Аманбек, Ә. Ж.
Мал азығы сапасын зерттеу және оны арттырудың биологиялық тәсілдерін жетілдіру (мысал ретінде азықтың протеиндік құндылығы) [Мәтін] : 6М060700 - "Биология" :Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі а.ш.ғ.д., профессор А.Қ.Қарынбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 83 б.
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
МАЛДЫ АЗЫҚТАНДЫРУ ЖӘНЕ КҮТУ
Кл.слова (ненормированные):
мал азығы -- мал азығы сапасы -- биологиялық тәсіл -- жүгері сүрлемі -- мал азығының құрамы -- табиғи жайылым -- мал азығы сапасы -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
А52
Аманбек, Ә. Ж.
Мал азығы сапасын зерттеу және оны арттырудың биологиялық тәсілдерін жетілдіру (мысал ретінде азықтың протеиндік құндылығы) [Мәтін] : 6М060700 - "Биология" :Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі а.ш.ғ.д., профессор А.Қ.Қарынбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 83 б.
УДК |
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
МАЛДЫ АЗЫҚТАНДЫРУ ЖӘНЕ КҮТУ
Кл.слова (ненормированные):
мал азығы -- мал азығы сапасы -- биологиялық тәсіл -- жүгері сүрлемі -- мал азығының құрамы -- табиғи жайылым -- мал азығы сапасы -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
2.
![](http://e-lib.dulaty.kz/wp-content/plugins/skelib/skelib_public/template/images/book-cover-not.png)
Подробнее
574(075)
И 33
Изембаева, А. Қ.
Сүрлем азықтарын дайындаудың биологиялық тәсілдері Мәтін : научное издание / А. Қ. Изембаева. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 94 б. - 00.00 тг.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік азықтарын сүрлемдеу -- биологиялық сапа -- табиғи-биологиялық құндылық -- жүгері сүрлемі -- энергетикалық қоректілік -- микроорганизмдер -- "SillaPrime" консерванты -- биологиялық консервант -- бұршақ тұқымдастар -- жоңышқа -- эспарцет -- клетчатка -- углеводтар -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)
И 33
Изембаева, А. Қ.
Сүрлем азықтарын дайындаудың биологиялық тәсілдері Мәтін : научное издание / А. Қ. Изембаева. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 94 б. - 00.00 тг.
УДК |
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік азықтарын сүрлемдеу -- биологиялық сапа -- табиғи-биологиялық құндылық -- жүгері сүрлемі -- энергетикалық қоректілік -- микроорганизмдер -- "SillaPrime" консерванты -- биологиялық консервант -- бұршақ тұқымдастар -- жоңышқа -- эспарцет -- клетчатка -- углеводтар -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)
Page 1, Results: 2