Digital catalogue


 

Choice of metadata Electronic Library

Page 1, Results: 6

Report on unfulfilled requests: 0

36
Б28

Баубеков, С. Д.
    Өнім сапасын бақылау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. Д. Баубеков, П. Қ. Сейтпанов. - Астана : [б. и.], 2010. - 174 б. - Б. ц.

ББК 36

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
бидай дәнінің сапасы -- ұн сапасын бақылау -- макарон өнімдерінің сапасы

Доп.точки доступа:
Сейтпанов, П.Қ.

Баубеков, С.Д. Өнім сапасын бақылау [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / С. Д. Баубеков, П. Қ. Сейтпанов, 2010. - 174 б.

1.

Баубеков, С.Д. Өнім сапасын бақылау [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / С. Д. Баубеков, П. Қ. Сейтпанов, 2010. - 174 б.


36
Б28

Баубеков, С. Д.
    Өнім сапасын бақылау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. Д. Баубеков, П. Қ. Сейтпанов. - Астана : [б. и.], 2010. - 174 б. - Б. ц.

ББК 36

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
бидай дәнінің сапасы -- ұн сапасын бақылау -- макарон өнімдерінің сапасы

Доп.точки доступа:
Сейтпанов, П.Қ.

36.99
К92

Күзембаева, Г.
    Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева. - Алматы : [б. и.], 2007. - 252 б. - Б. ц.

ББК 36.99

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- тамақтану негізі -- құрам -- кулинарлық өңдеу -- тағамдық құндылығы -- өңдеу технологиясы -- жартылай фабрикат -- макарон өнімдері -- балық уылдырығы -- ет құндылығы -- химиялық құрам

Күзембаева, Г. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева, 2007. - 252 б.

2.

Күзембаева, Г. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева, 2007. - 252 б.


36.99
К92

Күзембаева, Г.
    Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева. - Алматы : [б. и.], 2007. - 252 б. - Б. ц.

ББК 36.99

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- тамақтану негізі -- құрам -- кулинарлық өңдеу -- тағамдық құндылығы -- өңдеу технологиясы -- жартылай фабрикат -- макарон өнімдері -- балық уылдырығы -- ет құндылығы -- химиялық құрам

36-1я7
Е 81

Есіркеп, Г.
    Тағам өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы. 1-бөлім / Г. Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2017. - 304 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАҒАМ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
тағам өндірісі -- тағам өндрісі технологиясы -- тамақ өнеркәсібін стандарттау -- ұн өндірісі технологиясы -- жарма өндірісі технологиясы -- нан өндірісінің технологиясы -- макарон өнімдері -- макарон өнімдерін өндіру технологиясы -- тамақ өнімдерін маркілеу

Есіркеп, Г. Тағам өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы. 1-бөлім / Г. Есіркеп, 2017. - 304 б.

36-9я7
К 11

Күзембаев, Қ.
    Азық -түлік тауарларын тану және сараптау [Электрондық ресурс] : оқулық. 1 том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : ССК, 2018. - 224 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ--АЗЫҚ - ТҮЛІК

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- сараптама -- тауарлық сараптаманы жүргізу -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жармалар -- ұн өндірісі -- ұн сапасын сараптау -- макарон өнімдері -- жемістер -- көкөністер

Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Күзембаев, Қ. Азық -түлік тауарларын тану және сараптау [Электрондық ресурс] : Оқулық. 1 том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева, 2018. - 224 б.

4.

Күзембаев, Қ. Азық -түлік тауарларын тану және сараптау [Электрондық ресурс] : Оқулық. 1 том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева, 2018. - 224 б.


36-9я7
К 11

Күзембаев, Қ.
    Азық -түлік тауарларын тану және сараптау [Электрондық ресурс] : оқулық. 1 том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : ССК, 2018. - 224 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ--АЗЫҚ - ТҮЛІК

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- сараптама -- тауарлық сараптаманы жүргізу -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жармалар -- ұн өндірісі -- ұн сапасын сараптау -- макарон өнімдері -- жемістер -- көкөністер

Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

36-9я7
М 19

Маликтаева, П. М.
    Тамақ өнімдерінің сапасын физико - химиялық тұрғыдан талдау [Электрондық ресурс] : оқулық / П. М. Маликтаева. - Алматы : ЭВЕРО, 2014. - 184 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІП--АЗЫҚ - ТҮЛІК

Кл.слова (ненормированные):
нан өнімдері -- макарон өнімдері -- ет өнімдері -- сары май өнімдері -- жүзім өндеудің технологиясы -- сүт өнімдерінің сапасы -- шикізат түрлері -- шарап өнімдері -- сүтті алғашқы өндеу

Маликтаева, П.М. Тамақ өнімдерінің сапасын физико - химиялық тұрғыдан талдау [Электрондық ресурс] : Оқулық / П. М. Маликтаева, 2014. - 184 б.

5.

Маликтаева, П.М. Тамақ өнімдерінің сапасын физико - химиялық тұрғыдан талдау [Электрондық ресурс] : Оқулық / П. М. Маликтаева, 2014. - 184 б.


36-9я7
М 19

Маликтаева, П. М.
    Тамақ өнімдерінің сапасын физико - химиялық тұрғыдан талдау [Электрондық ресурс] : оқулық / П. М. Маликтаева. - Алматы : ЭВЕРО, 2014. - 184 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІП--АЗЫҚ - ТҮЛІК

Кл.слова (ненормированные):
нан өнімдері -- макарон өнімдері -- ет өнімдері -- сары май өнімдері -- жүзім өндеудің технологиясы -- сүт өнімдерінің сапасы -- шикізат түрлері -- шарап өнімдері -- сүтті алғашқы өндеу

36.24
Т 12


    Тағам өнімдерінің сапасы және қауіпсіздігін бақылау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Маханов Қ., Сакиева З.Ж., Сүлейменова Ж.М., Жолмырзаева Р.Н. - Алматы : ҚазҰАУ, 2018. - 156 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАҒАМ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тағам өнімдерінң сапасы -- тағамдық құндылықтар -- минералдық заттар -- сүт өнімдерінің сапасы -- ет сапасын бақылау -- нан өнімдерінің сапасы -- макарон өнімдерінің сапасы

Тағам өнімдерінің сапасы және қауіпсіздігін бақылау [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / Маханов Қ., Сакиева З.Ж., Сүлейменова Ж.М., Жолмырзаева Р.Н., 2018. - 156 б.

6.

Тағам өнімдерінің сапасы және қауіпсіздігін бақылау [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / Маханов Қ., Сакиева З.Ж., Сүлейменова Ж.М., Жолмырзаева Р.Н., 2018. - 156 б.


36.24
Т 12


    Тағам өнімдерінің сапасы және қауіпсіздігін бақылау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Маханов Қ., Сакиева З.Ж., Сүлейменова Ж.М., Жолмырзаева Р.Н. - Алматы : ҚазҰАУ, 2018. - 156 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАҒАМ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тағам өнімдерінң сапасы -- тағамдық құндылықтар -- минералдық заттар -- сүт өнімдерінің сапасы -- ет сапасын бақылау -- нан өнімдерінің сапасы -- макарон өнімдерінің сапасы

Page 1, Results: 6

 

All acquisitions for 
Or select a month