Choice of metadata Books
Page 1, Results: 2
Report on unfulfilled requests: 0
1.
Подробнее
36.91я7
Т28
Тәжібаев, Т. С.
Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Т. С. Тәжібаев. - Алматы : Қаз.ҰАУ, 2014. - 320 б. - ISBN 978-601-241-159-1 : 3000т. 03т. тг.
ББК 36.91я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЖЕМІСТЕР МЕН КӨКӨНІСТІ ҚАЙТА ӨҢДЕУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жемістер мен көкөніс дақылдары -- сапасы -- химиялық құрамы -- жинау -- сақтау -- сорттау -- технология -- консервілеу -- микробиологиялық әдіс -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
Т28
Тәжібаев, Т. С.
Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Т. С. Тәжібаев. - Алматы : Қаз.ҰАУ, 2014. - 320 б. - ISBN 978-601-241-159-1 : 3000т. 03т. тг.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЖЕМІСТЕР МЕН КӨКӨНІСТІ ҚАЙТА ӨҢДЕУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жемістер мен көкөніс дақылдары -- сапасы -- химиялық құрамы -- жинау -- сақтау -- сорттау -- технология -- консервілеу -- микробиологиялық әдіс -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
2.
Подробнее
36.87я7
У81
Усукеева, А. Д.
Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Д. Усукеева. - Алматы : Нур-Принт, 2016. - 139 б. - ISBN 978-601-7869-27-4 : 2000т. 00т. тг.
ББК 36.87я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту өндірісі -- шарап жасау -- сыра өндірісі -- спирт өндірісі -- шарап жасау -- микробиологиялық әдістер -- технология -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
У81
Усукеева, А. Д.
Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Д. Усукеева. - Алматы : Нур-Принт, 2016. - 139 б. - ISBN 978-601-7869-27-4 : 2000т. 00т. тг.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту өндірісі -- шарап жасау -- сыра өндірісі -- спирт өндірісі -- шарап жасау -- микробиологиялық әдістер -- технология -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
Page 1, Results: 2