Digital catalogue


 

Choice of metadata Books

Page 1, Results: 2

Report on unfulfilled requests: 0

36.99я7
К92

Күзембаев, Г.К.
    Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 410 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-47-9 : 9850. 00 тг., 3100. 00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
қоғамсдық тамақтандыру -- аспаздық өнер -- көжелер технологиясы -- соустар технологиясы -- құс етінен дайындалатын тағамдар -- қоян етінен дайындалатын тағамдар -- еттен дайындалатын тағамдар -- балықтан дайындалатын тағамдар -- жұмыртқадан дайындалатын тағамдар -- салқын тағамдар -- дәм тағамдар -- тәтті тағамдар технологиясы -- сусындар технологиясы -- қамырдан дайындалатын өнімдер -- тоңазытылған тағамдар -- мұздатылған тағамдар -- аспаздық өнімдер -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Таева, А.М.
Күзембаев, К.

Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)

Күзембаев, Г.К. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев, 2021. - 410 с.

1.

Күзембаев, Г.К. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев, 2021. - 410 с.


36.99я7
К92

Күзембаев, Г.К.
    Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 410 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-47-9 : 9850. 00 тг., 3100. 00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
қоғамсдық тамақтандыру -- аспаздық өнер -- көжелер технологиясы -- соустар технологиясы -- құс етінен дайындалатын тағамдар -- қоян етінен дайындалатын тағамдар -- еттен дайындалатын тағамдар -- балықтан дайындалатын тағамдар -- жұмыртқадан дайындалатын тағамдар -- салқын тағамдар -- дәм тағамдар -- тәтті тағамдар технологиясы -- сусындар технологиясы -- қамырдан дайындалатын өнімдер -- тоңазытылған тағамдар -- мұздатылған тағамдар -- аспаздық өнімдер -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Таева, А.М.
Күзембаев, К.

Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)

36-1я7
А30


    Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова . - Алматы : Альманахъ, 2019. - 336 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7543-53-02 : 11312. 00 тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- сүт өнімдерінің технологиясы -- консерві -- тағамдық концентраттар технологиясы -- қоғамдық тамақтандыру -- арнайы тағайындалған өнімдер -- диеталық тамақтану -- басытқылар -- салқын тағамдар -- ет құрамындағы ұлпалар -- бекіре балықтарын өңдеу -- шұжық өндірісі -- балықтарды өңдеу -- бекіре балықтарын өңдеу -- қазақтың ұлттық тағамдары -- етті консервілеу -- балмұздақ өндіру технологиясы -- тағамдық концентраттар -- соус өндірісі -- гарнир өндірісі -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" -- 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандықтарының магистранттарына және студенттеріне арналған оқулықта мазмұнына байланысты кең ассортиментте жоғары сапалы ет, сүт, консерві және тағамдық концентраттар, қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған өнімдерінің технологиясы: тағам өнімдерін өндіру мен өңдеу әдістері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)

Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары [Текст] : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова , 2019. - 336 с.

2.

Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары [Текст] : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова , 2019. - 336 с.


36-1я7
А30


    Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова . - Алматы : Альманахъ, 2019. - 336 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7543-53-02 : 11312. 00 тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- сүт өнімдерінің технологиясы -- консерві -- тағамдық концентраттар технологиясы -- қоғамдық тамақтандыру -- арнайы тағайындалған өнімдер -- диеталық тамақтану -- басытқылар -- салқын тағамдар -- ет құрамындағы ұлпалар -- бекіре балықтарын өңдеу -- шұжық өндірісі -- балықтарды өңдеу -- бекіре балықтарын өңдеу -- қазақтың ұлттық тағамдары -- етті консервілеу -- балмұздақ өндіру технологиясы -- тағамдық концентраттар -- соус өндірісі -- гарнир өндірісі -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" -- 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандықтарының магистранттарына және студенттеріне арналған оқулықта мазмұнына байланысты кең ассортиментте жоғары сапалы ет, сүт, консерві және тағамдық концентраттар, қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған өнімдерінің технологиясы: тағам өнімдерін өндіру мен өңдеу әдістері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)

Page 1, Results: 2

 

All acquisitions for 
Or select a month