Digital catalogue


 

Choice of metadata Retro Books

Page 1, Results: 22

Report on unfulfilled requests: 0

36.95
А31


    Айналайын, айран-сүт! [Мәтін] : научное издание. - Шымкент : Алтын алқа, 2011. - 48 б. - ISBN 9965-903-95-6 : 400т. 00т. тг.

ББК 36.95

Рубрики: Тамақ өндірісі

   Сүт пен сүт тағамдары өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
ешкі сүті -- қой сүті -- сиыр сүті -- айран -- сүт тағамдары -- кой мен ешкінің қасиеті
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)

Айналайын, айран-сүт! [Мәтін], 2011. - 48 б.

1.

Айналайын, айран-сүт! [Мәтін], 2011. - 48 б.


36.95
А31


    Айналайын, айран-сүт! [Мәтін] : научное издание. - Шымкент : Алтын алқа, 2011. - 48 б. - ISBN 9965-903-95-6 : 400т. 00т. тг.

ББК 36.95

Рубрики: Тамақ өндірісі

   Сүт пен сүт тағамдары өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
ешкі сүті -- қой сүті -- сиыр сүті -- айран -- сүт тағамдары -- кой мен ешкінің қасиеті
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)

63.5(5Қаз)
А79


    Армысың, әз-Наурыз! [Мәтін] : монография. - Алматы : Зерде, 2010. - 357 б. - ISBN 978-601-7147-30-3 : [Б.ц.] тг.

ББК 63.5(5Қаз)

Рубрики: Тарих. Тарих ғылымдары

   Қазақстан халықтары


Кл.слова (ненормированные):
қазақ халқының рухани мәдениеті -- Наурыз мерекесі -- наурыз туралы түсінік -- ұлттық дүниетаным -- қазақ халқының тұрмысы мен мәдениеті -- қазақ халқының әдет-ғұрыптары -- ұлттық тағамдарды дайындау -- ұлттық ойын түрлері
Экземпляры всего: 5
2-12 (1), 2 - 1 (1), гидро комплекс (1), 2.1-№2 оқу залы (1), 1.2-№1 оқу залы (1)
Свободны: 2-12 (1), 2 - 1 (1), гидро комплекс (1), 2.1-№2 оқу залы (1), 1.2-№1 оқу залы (1)

Армысың, әз-Наурыз! [Мәтін] : Монография, 2010. - 357 б.

2.

Армысың, әз-Наурыз! [Мәтін] : Монография, 2010. - 357 б.


63.5(5Қаз)
А79


    Армысың, әз-Наурыз! [Мәтін] : монография. - Алматы : Зерде, 2010. - 357 б. - ISBN 978-601-7147-30-3 : [Б.ц.] тг.

ББК 63.5(5Қаз)

Рубрики: Тарих. Тарих ғылымдары

   Қазақстан халықтары


Кл.слова (ненормированные):
қазақ халқының рухани мәдениеті -- Наурыз мерекесі -- наурыз туралы түсінік -- ұлттық дүниетаным -- қазақ халқының тұрмысы мен мәдениеті -- қазақ халқының әдет-ғұрыптары -- ұлттық тағамдарды дайындау -- ұлттық ойын түрлері
Экземпляры всего: 5
2-12 (1), 2 - 1 (1), гидро комплекс (1), 2.1-№2 оқу залы (1), 1.2-№1 оқу залы (1)
Свободны: 2-12 (1), 2 - 1 (1), гидро комплекс (1), 2.1-№2 оқу залы (1), 1.2-№1 оқу залы (1)

36.99я7
Б48

Бесімбаева, Г. Е.
    Аспаздық [Мәтін] : оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбае. - Астана : Фолиант, 2007. - 392 бет. - ). - ISBN 9965-35-112-0 : 1728т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісі -- оқулық -- аспаздық -- қазақтың ұлттық тағамдарын даярлау -- балықтарды өңдеу
Доп.точки доступа:
Бесімбае, Е.Б.

Экземпляры всего: 3
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)

Бесімбаева, Г.Е. Аспаздық [Мәтін] : оқулық, 2007. - 392 бет.

3.

Бесімбаева, Г.Е. Аспаздық [Мәтін] : оқулық, 2007. - 392 бет.


36.99я7
Б48

Бесімбаева, Г. Е.
    Аспаздық [Мәтін] : оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбае. - Астана : Фолиант, 2007. - 392 бет. - ). - ISBN 9965-35-112-0 : 1728т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісі -- оқулық -- аспаздық -- қазақтың ұлттық тағамдарын даярлау -- балықтарды өңдеу
Доп.точки доступа:
Бесімбае, Е.Б.

Экземпляры всего: 3
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)

36.99я7
Б48

Бесімбаева, Г. Е.
    Аспаздық [Мәтін] : оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбаев. - Алматы : Фолиант, 2007. - 388 б. - ). - ISBN 9965351120 : 1368т. 00т. тг., 1368.00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
аспаздық -- ұлттық тағамдар -- тамақ дайындау -- балық тағамдары -- оқулық
Доп.точки доступа:
Бесімбаев, Е.Б.

Экземпляры всего: 5
колледж (1), 2.1-№2 оқу залы (3), 2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: колледж (1), 2.1-№2 оқу залы (3), 2.1-№2 Ч/З (1)

Бесімбаева, Г.Е. Аспаздық [Мәтін] : Оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбаев, 2007. - 388 б.

4.

Бесімбаева, Г.Е. Аспаздық [Мәтін] : Оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбаев, 2007. - 388 б.


36.99я7
Б48

Бесімбаева, Г. Е.
    Аспаздық [Мәтін] : оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбаев. - Алматы : Фолиант, 2007. - 388 б. - ). - ISBN 9965351120 : 1368т. 00т. тг., 1368.00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
аспаздық -- ұлттық тағамдар -- тамақ дайындау -- балық тағамдары -- оқулық
Доп.точки доступа:
Бесімбаев, Е.Б.

Экземпляры всего: 5
колледж (1), 2.1-№2 оқу залы (3), 2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: колледж (1), 2.1-№2 оқу залы (3), 2.1-№2 Ч/З (1)

36.95я7
Д46

Диханбаева, Ф. Т.
    Сүт және сүт өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева. - Алматы : [б. и.], 2006. - 700 мв. - 0т. 00т., [Б.ц.] тг.

ББК 36.95я7

Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар

   Тамақ өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сүт тағамдары -- сүт қышқылды бактериялар -- сүт өнімдеріңің технологиясы -- вакуумдық өңдеу -- ультрафильтрациялық өңдеу -- электрондық оқулық
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (2)

Диханбаева, Ф.Т. Сүт және сүт өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2006. - 700 мв

5.

Диханбаева, Ф.Т. Сүт және сүт өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2006. - 700 мв


36.95я7
Д46

Диханбаева, Ф. Т.
    Сүт және сүт өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева. - Алматы : [б. и.], 2006. - 700 мв. - 0т. 00т., [Б.ц.] тг.

ББК 36.95я7

Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар

   Тамақ өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сүт тағамдары -- сүт қышқылды бактериялар -- сүт өнімдеріңің технологиясы -- вакуумдық өңдеу -- ультрафильтрациялық өңдеу -- электрондық оқулық
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (2)

53.52
И830

Исаев, С.
    Халық емі [Мәтін] / С. Исаев, А. Мәдиева. - Алматы : Қазақстан, 1995. - 80 б. - ISBN 5615017317 : 0с.48т.

ББК 53.52

Рубрики: МЕДИЦИНА

Кл.слова (ненормированные):
халық емі -- дәрілік өсімдіктер -- емдік тағамдар -- медицина
Доп.точки доступа:
Мәдиева, А.

Экземпляры всего: 1
1.2-№1 оқу залы (1)
Свободны: 1.2-№1 оқу залы (1)

Исаев, С. Халық емі [Мәтін], 1995. - 80 б.

6.

Исаев, С. Халық емі [Мәтін], 1995. - 80 б.


53.52
И830

Исаев, С.
    Халық емі [Мәтін] / С. Исаев, А. Мәдиева. - Алматы : Қазақстан, 1995. - 80 б. - ISBN 5615017317 : 0с.48т.

ББК 53.52

Рубрики: МЕДИЦИНА

Кл.слова (ненормированные):
халық емі -- дәрілік өсімдіктер -- емдік тағамдар -- медицина
Доп.точки доступа:
Мәдиева, А.

Экземпляры всего: 1
1.2-№1 оқу залы (1)
Свободны: 1.2-№1 оқу залы (1)

36.997(5каз)
К30

Кенжеахметұлы, С.
    Қазақтың дарқан дастарқаны [Мәтін] = Национальная кухня казахов : научное издание / С. Кенжеахметұлы. - Алматы : Алматыкітап, 2005. - 240 б. - ISBN 9965245592 : 5000т. 00т. тг., 5000.00 тг.

ББК 36.997(5каз)

Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар

   Тамақ өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық тағамдар -- қазақтың дастарқаны -- жеңсік астар -- еттен жасалған тағамдар -- сүттен жасалған тағамдар -- ұннан жасалған тағамдар -- сөк -- жент -- келісөк -- балық -- мақал-мәтелдер
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (1), 2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1), 2.1-№2 ч/з (1)

Кенжеахметұлы, С. Қазақтың дарқан дастарқаны [Мәтін] : научное издание / С. Кенжеахметұлы, 2005. - 240 б.

7.

Кенжеахметұлы, С. Қазақтың дарқан дастарқаны [Мәтін] : научное издание / С. Кенжеахметұлы, 2005. - 240 б.


36.997(5каз)
К30

Кенжеахметұлы, С.
    Қазақтың дарқан дастарқаны [Мәтін] = Национальная кухня казахов : научное издание / С. Кенжеахметұлы. - Алматы : Алматыкітап, 2005. - 240 б. - ISBN 9965245592 : 5000т. 00т. тг., 5000.00 тг.

ББК 36.997(5каз)

Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар

   Тамақ өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық тағамдар -- қазақтың дастарқаны -- жеңсік астар -- еттен жасалған тағамдар -- сүттен жасалған тағамдар -- ұннан жасалған тағамдар -- сөк -- жент -- келісөк -- балық -- мақал-мәтелдер
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (1), 2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1), 2.1-№2 ч/з (1)

36-1я7
Қ54


    Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқулық / И.М.Самсаев,Н.Ж.Оспанова,Н.И.Грицюк,Р.А.Журавлева,Л.С.Чулакова. - Астана : Фолиант, 2007. - 56 б. - ). - ISBN 9965-35-250-X : 279т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА

Кл.слова (ненормированные):
техника -- оқу құралы -- еттен тағам даярлау -- көкөністен тағам әзірлеу -- қуырылған балық -- ірімшіктен тағам даярлау -- тәтті тағамдар -- қазақтың ұлттық тағамдарын даярлау -- ашытылған қамырдан өнімдер даярлау
Экземпляры всего: 2
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (1)

Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқулық / И.М.Самсаев,Н.Ж.Оспанова,Н.И.Грицюк,Р.А.Журавлева,Л.С.Чулакова, 2007. - 56 б.

8.

Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқулық / И.М.Самсаев,Н.Ж.Оспанова,Н.И.Грицюк,Р.А.Журавлева,Л.С.Чулакова, 2007. - 56 б.


36-1я7
Қ54


    Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқулық / И.М.Самсаев,Н.Ж.Оспанова,Н.И.Грицюк,Р.А.Журавлева,Л.С.Чулакова. - Астана : Фолиант, 2007. - 56 б. - ). - ISBN 9965-35-250-X : 279т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА

Кл.слова (ненормированные):
техника -- оқу құралы -- еттен тағам даярлау -- көкөністен тағам әзірлеу -- қуырылған балық -- ірімшіктен тағам даярлау -- тәтті тағамдар -- қазақтың ұлттық тағамдарын даярлау -- ашытылған қамырдан өнімдер даярлау
Экземпляры всего: 2
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (1)

30.10ця7
Р18

Рақымжанова, М. Т.
    Стандарттау,сертификаттау және метрология негіздері [Мәтін] : оқу құралы / М. Т. Рақымжанова. - Астана : Фолиант, 2008. - 112 б. - ). - ISBN 9965-35-324-7 : 371т. 00т. тг., 426т. 60т. тг.

ББК 30.10ця7

Рубрики: ТЕХНИКА

Кл.слова (ненормированные):
техника -- стандарттау -- сертификаттау -- метрология -- оқу құралы -- типті өлшемдік стандарты -- тағамдарды сертификаттау -- өндірістік сертификаттау -- мемлекеттік жүйелеу стандарты
Экземпляры всего: 25
2 - 1 (3), 2.1-№2 Ч/З (16), 2.1-№2 оқу залы (4), Каратау (2)
Свободны: 2 - 1 (3), 2.1-№2 Ч/З (16), 2.1-№2 оқу залы (4), Каратау (2)

Рақымжанова, М.Т. Стандарттау,сертификаттау және метрология негіздері [Мәтін] : оқу құралы / М. Т. Рақымжанова, 2008. - 112 б.

9.

Рақымжанова, М.Т. Стандарттау,сертификаттау және метрология негіздері [Мәтін] : оқу құралы / М. Т. Рақымжанова, 2008. - 112 б.


30.10ця7
Р18

Рақымжанова, М. Т.
    Стандарттау,сертификаттау және метрология негіздері [Мәтін] : оқу құралы / М. Т. Рақымжанова. - Астана : Фолиант, 2008. - 112 б. - ). - ISBN 9965-35-324-7 : 371т. 00т. тг., 426т. 60т. тг.

ББК 30.10ця7

Рубрики: ТЕХНИКА

Кл.слова (ненормированные):
техника -- стандарттау -- сертификаттау -- метрология -- оқу құралы -- типті өлшемдік стандарты -- тағамдарды сертификаттау -- өндірістік сертификаттау -- мемлекеттік жүйелеу стандарты
Экземпляры всего: 25
2 - 1 (3), 2.1-№2 Ч/З (16), 2.1-№2 оқу залы (4), Каратау (2)
Свободны: 2 - 1 (3), 2.1-№2 Ч/З (16), 2.1-№2 оқу залы (4), Каратау (2)

64
С15

Садықов, Б.
    Ақ дастарқан [Мәтін] / ,. - Алматы : Қайнар, 1987. - 272 б. - 2с.20т. тг.

ББК 64

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ҮЙ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
ақ дастарқан -- қазақтың дәстүрі -- тағамдар дайындау технологиясы -- маринадтау -- тұздау -- кептіру -- тәтті тағамдар -- тосаптар
Доп.точки доступа:
Сарыев, И.
Отарбаев, А.

Экземпляры всего: 3
6.1-№8 оқу залы (3)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (3)

Садықов, Б. Ақ дастарқан [Мәтін] / ,, 1987. - 272 б.

10.

Садықов, Б. Ақ дастарқан [Мәтін] / ,, 1987. - 272 б.


64
С15

Садықов, Б.
    Ақ дастарқан [Мәтін] / ,. - Алматы : Қайнар, 1987. - 272 б. - 2с.20т. тг.

ББК 64

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ҮЙ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
ақ дастарқан -- қазақтың дәстүрі -- тағамдар дайындау технологиясы -- маринадтау -- тұздау -- кептіру -- тәтті тағамдар -- тосаптар
Доп.точки доступа:
Сарыев, И.
Отарбаев, А.

Экземпляры всего: 3
6.1-№8 оқу залы (3)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (3)

Page 1, Results: 22

 

All acquisitions for 
Or select a month