Choice of metadata Books
Page 1, Results: 1
Отмеченные записи: 0
1.
More
36-1я7
А30
Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова . - Алматы : Альманахъ, 2019. - 336 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7543-53-02 : 11312. 00 тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- сүт өнімдерінің технологиясы -- консерві -- тағамдық концентраттар технологиясы -- қоғамдық тамақтандыру -- арнайы тағайындалған өнімдер -- диеталық тамақтану -- басытқылар -- салқын тағамдар -- ет құрамындағы ұлпалар -- бекіре балықтарын өңдеу -- шұжық өндірісі -- балықтарды өңдеу -- бекіре балықтарын өңдеу -- қазақтың ұлттық тағамдары -- етті консервілеу -- балмұздақ өндіру технологиясы -- тағамдық концентраттар -- соус өндірісі -- гарнир өндірісі -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" -- 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандықтарының магистранттарына және студенттеріне арналған оқулықта мазмұнына байланысты кең ассортиментте жоғары сапалы ет, сүт, консерві және тағамдық концентраттар, қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған өнімдерінің технологиясы: тағам өнімдерін өндіру мен өңдеу әдістері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)
А30
Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова . - Алматы : Альманахъ, 2019. - 336 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7543-53-02 : 11312. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- сүт өнімдерінің технологиясы -- консерві -- тағамдық концентраттар технологиясы -- қоғамдық тамақтандыру -- арнайы тағайындалған өнімдер -- диеталық тамақтану -- басытқылар -- салқын тағамдар -- ет құрамындағы ұлпалар -- бекіре балықтарын өңдеу -- шұжық өндірісі -- балықтарды өңдеу -- бекіре балықтарын өңдеу -- қазақтың ұлттық тағамдары -- етті консервілеу -- балмұздақ өндіру технологиясы -- тағамдық концентраттар -- соус өндірісі -- гарнир өндірісі -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" -- 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандықтарының магистранттарына және студенттеріне арналған оқулықта мазмұнына байланысты кең ассортиментте жоғары сапалы ет, сүт, консерві және тағамдық концентраттар, қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған өнімдерінің технологиясы: тағам өнімдерін өндіру мен өңдеу әдістері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)
Page 1, Results: 1