Digital catalogue


 

Choice of metadata Books

Page 1, Results: 10

Report on unfulfilled requests: 0

51.28я73
О-67

Ордабеков, С. О.
    Жас ерекшелік анатомиясы, физиологиясы және гигиенасы [Мәтін] : оқу құралы / С. О. Ордабеков, Б. Қ. Абдрақов, Г. К. Ахауова. - Қарағанды : Ақ Нұр, 2019. - 332 б. - ISBN 978-601-7996-42-0 : 5210т. 99т. тг.

ББК 51.28я73

Рубрики: МЕДИЦИНА

   ӘЛЕУМЕТТІК ГИГИЕНА ЖӘНЕ ДЕНСАУЛЫҚ САҚТАУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ


Кл.слова (ненормированные):
жас ерекшелік анатомиясы -- физиологиясы -- гигиенасы -- клетка -- баланың өсуі -- қаңқа -- жүйке жүйесі -- жұлын -- қан фабрикасы -- ұйқы -- ұйқы гигиенасы -- генетика -- гипофиз -- бүйрек үсті бездері -- ПОҚ еңбектері -- Абдрақов Б.А.
Доп.точки доступа:
Абдрақов, Б.Қ.
Ахауова, Г.К.

Экземпляры всего: 20
5.2-№6 оқу залы (17), 5.3-№7 оқу залы (3)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (17), 5.3-№7 оқу залы (3)

Ордабеков, С.О. Жас ерекшелік анатомиясы, физиологиясы және гигиенасы [Мәтін] : Оқу құралы / С. О. Ордабеков, Б. Қ. Абдрақов, Г. К. Ахауова, 2019. - 332 б.

1.

Ордабеков, С.О. Жас ерекшелік анатомиясы, физиологиясы және гигиенасы [Мәтін] : Оқу құралы / С. О. Ордабеков, Б. Қ. Абдрақов, Г. К. Ахауова, 2019. - 332 б.


51.28я73
О-67

Ордабеков, С. О.
    Жас ерекшелік анатомиясы, физиологиясы және гигиенасы [Мәтін] : оқу құралы / С. О. Ордабеков, Б. Қ. Абдрақов, Г. К. Ахауова. - Қарағанды : Ақ Нұр, 2019. - 332 б. - ISBN 978-601-7996-42-0 : 5210т. 99т. тг.

ББК 51.28я73

Рубрики: МЕДИЦИНА

   ӘЛЕУМЕТТІК ГИГИЕНА ЖӘНЕ ДЕНСАУЛЫҚ САҚТАУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ


Кл.слова (ненормированные):
жас ерекшелік анатомиясы -- физиологиясы -- гигиенасы -- клетка -- баланың өсуі -- қаңқа -- жүйке жүйесі -- жұлын -- қан фабрикасы -- ұйқы -- ұйқы гигиенасы -- генетика -- гипофиз -- бүйрек үсті бездері -- ПОҚ еңбектері -- Абдрақов Б.А.
Доп.точки доступа:
Абдрақов, Б.Қ.
Ахауова, Г.К.

Экземпляры всего: 20
5.2-№6 оқу залы (17), 5.3-№7 оқу залы (3)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (17), 5.3-№7 оқу залы (3)


Лорен, С.
    Вчера, сегодня, завтра [Текст] : моя жизнь / Пер. с ит. Ю.Галатенко, Н.Кулиш . - М. : Слово/Slovo, 2014. - 336 с. - ISBN 978-5-387-00955-6 : 1500.00 тг.

Рубрики: ИСКУССТВО

   КИНОИСКУССТВО ЗАРУБЕЖНЫХ СТРАН


Кл.слова (ненормированные):
искусство -- София Лорен -- Лорен София -- зубочистка -- фабрика грез -- идеальный мужчина -- браки -- сладкая жизнь -- в дар -- меценат -- Азамат Утенов -- Утенов Азамат
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Лорен, С. Вчера, сегодня, завтра [Текст] : моя жизнь / Пер. с ит. Ю.Галатенко, Н.Кулиш , 2014. - 336 с.

2.

Лорен, С. Вчера, сегодня, завтра [Текст] : моя жизнь / Пер. с ит. Ю.Галатенко, Н.Кулиш , 2014. - 336 с.



Лорен, С.
    Вчера, сегодня, завтра [Текст] : моя жизнь / Пер. с ит. Ю.Галатенко, Н.Кулиш . - М. : Слово/Slovo, 2014. - 336 с. - ISBN 978-5-387-00955-6 : 1500.00 тг.

Рубрики: ИСКУССТВО

   КИНОИСКУССТВО ЗАРУБЕЖНЫХ СТРАН


Кл.слова (ненормированные):
искусство -- София Лорен -- Лорен София -- зубочистка -- фабрика грез -- идеальный мужчина -- браки -- сладкая жизнь -- в дар -- меценат -- Азамат Утенов -- Утенов Азамат
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

664(075)
Б 40

Бектасов, Б. Ө.
    Тағам өндірісінің технологиялық жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Б. Ө. Бектасов, М. К. Бралиев. - Алматы : Альманахъ, 2019. - 460 б. - ISBN 978-601-319-056-3 : 8100.00 тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- пастерленген сүт -- жармалық дақылдар -- сүзбе өндірісі -- астық бетін тазарту -- триерлер -- магниттік сепараторлар -- астық сепараторлары -- ылғалдыратын машиналар -- жуатын машиналар -- оқу құралы -- тағам өндірісінің жабдықтары -- ауа сепараторлары -- оқу құралы -- котлеттерді қалыптау -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Тағам, азық-түлік өнеркәсібіндегі технологиялық жабдықтардың жұмыс процестерінің, әрекет ету принципінің негіздері, құрылысы және негізгі техникалық мәліметтер жазылған. Машиналар мен аппараттардың жазылуы тағам өндірісі саласындағы технологиялық жабдықтардың жалпы қабылданған жіктеліміне сәйкес келтірілген:шикізат пен жарты фабрикаттарды негізгі өндірістік операцияларға әзірлеуге арналған жабдықтар, шикізат пен жарты фабрикаттарды бөлу және қосу арқылы механикалық тұрғыда қайта өңдеуге арналған жабдықтар, жылу және масса алмасу процестерін жүргізуге арналған жабдықтар, дайын өнімді құтылауға қапталамауға арналған жабдықтар, жабдықтар конструкцияларын жетілдіруге негізделген есептер.
Доп.точки доступа:
Бралиев, М.К.

Экземпляры всего: 5
КАЗНУВХИ (1), 2.1-№2 оқу залы (4)
Свободны: КАЗНУВХИ (1), 2.1-№2 оқу залы (4)

Бектасов, Б.Ө. Тағам өндірісінің технологиялық жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Б. Ө. Бектасов, М. К. Бралиев, 2019. - 460 б.

3.

Бектасов, Б.Ө. Тағам өндірісінің технологиялық жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Б. Ө. Бектасов, М. К. Бралиев, 2019. - 460 б.


664(075)
Б 40

Бектасов, Б. Ө.
    Тағам өндірісінің технологиялық жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Б. Ө. Бектасов, М. К. Бралиев. - Алматы : Альманахъ, 2019. - 460 б. - ISBN 978-601-319-056-3 : 8100.00 тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- пастерленген сүт -- жармалық дақылдар -- сүзбе өндірісі -- астық бетін тазарту -- триерлер -- магниттік сепараторлар -- астық сепараторлары -- ылғалдыратын машиналар -- жуатын машиналар -- оқу құралы -- тағам өндірісінің жабдықтары -- ауа сепараторлары -- оқу құралы -- котлеттерді қалыптау -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Тағам, азық-түлік өнеркәсібіндегі технологиялық жабдықтардың жұмыс процестерінің, әрекет ету принципінің негіздері, құрылысы және негізгі техникалық мәліметтер жазылған. Машиналар мен аппараттардың жазылуы тағам өндірісі саласындағы технологиялық жабдықтардың жалпы қабылданған жіктеліміне сәйкес келтірілген:шикізат пен жарты фабрикаттарды негізгі өндірістік операцияларға әзірлеуге арналған жабдықтар, шикізат пен жарты фабрикаттарды бөлу және қосу арқылы механикалық тұрғыда қайта өңдеуге арналған жабдықтар, жылу және масса алмасу процестерін жүргізуге арналған жабдықтар, дайын өнімді құтылауға қапталамауға арналған жабдықтар, жабдықтар конструкцияларын жетілдіруге негізделген есептер.
Доп.точки доступа:
Бралиев, М.К.

Экземпляры всего: 5
КАЗНУВХИ (1), 2.1-№2 оқу залы (4)
Свободны: КАЗНУВХИ (1), 2.1-№2 оқу залы (4)

37.2
О-58

Омарбекова, М. Т.
    Жеңіл өнеркәсіп кәсіпорындарының инженерлік-экологиялық мониторингі : монография / М. Т. Омарбекова. - Қарағанды : Medet Group, 2021. - 112 с. : табл. - ISBN 978-601-08-1046-4 : 1300.00 тг.

ББК 37.2

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- экологиялық ақпарат жинау -- модельді іске асыру -- зиянды заттар шығыны -- мониторинг нысаны -- жеңіл өнеркәсіп бұйымдары -- географиялық ақпараттық жүйелер -- тігін фабрикасының қызметі -- сандық модельдік эксперимент -- монография -- ПОҚ еңбектері -- магистрант -- магистранттарға арналған монография
Аннотация: Монографияда жеңіл өнеркәсіп кәсіпорындарының экологиялық мониторингті ақпараттық және әдістемелік қамтамасыз етілуі қарастырылған. Бұл монография жеңіл өнеркәсіп орнының мамандарын және экологтарды қызықтыруы мүмкін, сондай-ақ , студенттер мен магистранттардың оқу үрдісінде қолдануға болады.
Доп.точки доступа:
Сарбасова, Г.А.
Абдимомынова, М.М.

Экземпляры всего: 5
КАЗНУВХИ (3), 2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: КАЗНУВХИ (3), 2.1-№2 ч/з (2)

Омарбекова, М. Т. Жеңіл өнеркәсіп кәсіпорындарының инженерлік-экологиялық мониторингі [Текст] : монография / М. Т. Омарбекова, 2021. - 112 с.

4.

Омарбекова, М. Т. Жеңіл өнеркәсіп кәсіпорындарының инженерлік-экологиялық мониторингі [Текст] : монография / М. Т. Омарбекова, 2021. - 112 с.


37.2
О-58

Омарбекова, М. Т.
    Жеңіл өнеркәсіп кәсіпорындарының инженерлік-экологиялық мониторингі : монография / М. Т. Омарбекова. - Қарағанды : Medet Group, 2021. - 112 с. : табл. - ISBN 978-601-08-1046-4 : 1300.00 тг.

ББК 37.2

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- экологиялық ақпарат жинау -- модельді іске асыру -- зиянды заттар шығыны -- мониторинг нысаны -- жеңіл өнеркәсіп бұйымдары -- географиялық ақпараттық жүйелер -- тігін фабрикасының қызметі -- сандық модельдік эксперимент -- монография -- ПОҚ еңбектері -- магистрант -- магистранттарға арналған монография
Аннотация: Монографияда жеңіл өнеркәсіп кәсіпорындарының экологиялық мониторингті ақпараттық және әдістемелік қамтамасыз етілуі қарастырылған. Бұл монография жеңіл өнеркәсіп орнының мамандарын және экологтарды қызықтыруы мүмкін, сондай-ақ , студенттер мен магистранттардың оқу үрдісінде қолдануға болады.
Доп.точки доступа:
Сарбасова, Г.А.
Абдимомынова, М.М.

Экземпляры всего: 5
КАЗНУВХИ (3), 2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: КАЗНУВХИ (3), 2.1-№2 ч/з (2)

36.99я7
Т13

Таева, А. М.
    Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы : оқу құралы / А. М. Таева. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-48-6 : 6050. 00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
тамақтану теориялары -- тамақтану түрлері -- балалардың тамақтануы -- балалар тамақтану принциптері -- жүкті кезде әйелдердің тамақтануы -- босанған әйелдің тамақтануы -- емізетін әйелдің тамақтануы -- геродиеталық тағамдар -- емдік-профилактикалық тамақтану -- емдік тамақтану -- алиментарлы аурулар -- тамақ өнімдерінің жетіспеушілігі -- тамақ өнімдерінің артықшылығы -- ақуыздар -- липидтер -- көмірсулар -- сіңірілетін көмірсулар -- сіңірілмейтін көмірсулар -- витаминдер -- майда еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- минералды заттар -- макроэлементтер -- микроэлементтер -- рационалдар -- салқын дәмтағамдар -- көжелер -- көжелерге арналған жартылай фабрикаттар -- сусындар -- ыстық сусындар -- салқын сусындар -- қамырдан жасалған өнімдер -- ақуыз өнімдері қосылған тағамдар -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында тамақтану теориялары, әртүрлі халық тобының тамақтануы, емдік-профилактикалық, емдік тамақтану қағидалары, емдәмдер түрлері және емдік тамақтануға арналған тамақтарды дайындау технологиясы келтірілген. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Кузембаева , Г. К.
Буламбаева , А. А.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)

Таева, А. М. Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы [Текст] : оқу құралы / А. М. Таева, 2021. - 224 с.

5.

Таева, А. М. Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы [Текст] : оқу құралы / А. М. Таева, 2021. - 224 с.


36.99я7
Т13

Таева, А. М.
    Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы : оқу құралы / А. М. Таева. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-48-6 : 6050. 00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
тамақтану теориялары -- тамақтану түрлері -- балалардың тамақтануы -- балалар тамақтану принциптері -- жүкті кезде әйелдердің тамақтануы -- босанған әйелдің тамақтануы -- емізетін әйелдің тамақтануы -- геродиеталық тағамдар -- емдік-профилактикалық тамақтану -- емдік тамақтану -- алиментарлы аурулар -- тамақ өнімдерінің жетіспеушілігі -- тамақ өнімдерінің артықшылығы -- ақуыздар -- липидтер -- көмірсулар -- сіңірілетін көмірсулар -- сіңірілмейтін көмірсулар -- витаминдер -- майда еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- минералды заттар -- макроэлементтер -- микроэлементтер -- рационалдар -- салқын дәмтағамдар -- көжелер -- көжелерге арналған жартылай фабрикаттар -- сусындар -- ыстық сусындар -- салқын сусындар -- қамырдан жасалған өнімдер -- ақуыз өнімдері қосылған тағамдар -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында тамақтану теориялары, әртүрлі халық тобының тамақтануы, емдік-профилактикалық, емдік тамақтану қағидалары, емдәмдер түрлері және емдік тамақтануға арналған тамақтарды дайындау технологиясы келтірілген. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Кузембаева , Г. К.
Буламбаева , А. А.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)

84(4Англ)
Г 22

Гаскелл, Э.
    Север и юг : роман / Пер. с англ. Т.Осиной . - М. : АСТ , 2020. - 573 с. - (Эксклюзивная классика ). - ISBN 978-5-17-105780-0 : 2000. 00 тг.

ББК 84(4Англ)

Рубрики: ХУДОЖЕСТВЕННАЯ ЛИТЕРАТУРА

   АНГЛИЙСКАЯ ЛИТЕРАТУРА


Кл.слова (ненормированные):
роман -- художественная литература -- английская литература
Аннотация: Богатый фабрикант с промышленного севера Англии Джон Торнтон и блестяще образованная дочь скромного священника с юга Маргарет Хейл возненавидели друг друга с первого взгляда. Кто Джон в глазах девушки? Невежественный нувориш, считающий, что все в этом мире продается и покупается. А кто для него Маргарет?
Экземпляры всего: 1
1.2-№1 худ.сектор (1)
Свободны: 1.2-№1 худ.сектор (1)

Гаскелл, Э. Север и юг [Текст] : роман / Пер. с англ. Т.Осиной , 2020. - 573 с.

6.

Гаскелл, Э. Север и юг [Текст] : роман / Пер. с англ. Т.Осиной , 2020. - 573 с.


84(4Англ)
Г 22

Гаскелл, Э.
    Север и юг : роман / Пер. с англ. Т.Осиной . - М. : АСТ , 2020. - 573 с. - (Эксклюзивная классика ). - ISBN 978-5-17-105780-0 : 2000. 00 тг.

ББК 84(4Англ)

Рубрики: ХУДОЖЕСТВЕННАЯ ЛИТЕРАТУРА

   АНГЛИЙСКАЯ ЛИТЕРАТУРА


Кл.слова (ненормированные):
роман -- художественная литература -- английская литература
Аннотация: Богатый фабрикант с промышленного севера Англии Джон Торнтон и блестяще образованная дочь скромного священника с юга Маргарет Хейл возненавидели друг друга с первого взгляда. Кто Джон в глазах девушки? Невежественный нувориш, считающий, что все в этом мире продается и покупается. А кто для него Маргарет?
Экземпляры всего: 1
1.2-№1 худ.сектор (1)
Свободны: 1.2-№1 худ.сектор (1)

К29/К 34-331829494
Келесбаев , Д. Н.
    Операциялық менеджмент : оқулық / Д. Н. Келесбаев . - Алматы : Лантар Books, 2023. - 253 б. : рис., табл. - ISBN 978-601-361-508-0 : 8635. 20 тг.

ББК 65.9(5Қаз)212я7

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАЗАҚСТАННЫҢ МЕНЕДЖМЕНТІ


Кл.слова (ненормированные):
операциялық менеджмент -- операциялар стратегиясы -- кәсіпорын стратегиясы -- сыртқы ортаны талдау -- ішкі ортаны талдау -- болжау -- сапалы әдістер -- сандық әдістер -- өнімді жобалау -- үдерістер технологиясы -- Тагучи әдісі -- құндылық талдауы -- фабрика орнын таңдау -- сұранысты реттеу -- оқулық -- магистрант -- қуаттылықты жоспарлау -- магистранттарға арналған оқулық
Аннотация: Бұл оқулықта кәсіпорындағы операциялық менеджмент тақырыбы жан-жақты қозғалған. Осы мақсатта тауарлар мен қызметтерді жасайтын операциялық жүйелерді жобалауға қатысты мәселелер бұл оқулықтың ауқымы мен мазмұнын құрайды. Бұл оқулық менеджмент білім беру бағдарламасында оқитын студенттер мен магистранттарға және осы салада жұмыс істейтін практиктер мен оқытушыларға арналған.
Экземпляры всего: 5
1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (4)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (4)

Келесбаев , Д. Н. Операциялық менеджмент [Текст] : оқулық / Д. Н. Келесбаев , 2023. - 253 б.

7.

Келесбаев , Д. Н. Операциялық менеджмент [Текст] : оқулық / Д. Н. Келесбаев , 2023. - 253 б.


К29/К 34-331829494
Келесбаев , Д. Н.
    Операциялық менеджмент : оқулық / Д. Н. Келесбаев . - Алматы : Лантар Books, 2023. - 253 б. : рис., табл. - ISBN 978-601-361-508-0 : 8635. 20 тг.

ББК 65.9(5Қаз)212я7

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАЗАҚСТАННЫҢ МЕНЕДЖМЕНТІ


Кл.слова (ненормированные):
операциялық менеджмент -- операциялар стратегиясы -- кәсіпорын стратегиясы -- сыртқы ортаны талдау -- ішкі ортаны талдау -- болжау -- сапалы әдістер -- сандық әдістер -- өнімді жобалау -- үдерістер технологиясы -- Тагучи әдісі -- құндылық талдауы -- фабрика орнын таңдау -- сұранысты реттеу -- оқулық -- магистрант -- қуаттылықты жоспарлау -- магистранттарға арналған оқулық
Аннотация: Бұл оқулықта кәсіпорындағы операциялық менеджмент тақырыбы жан-жақты қозғалған. Осы мақсатта тауарлар мен қызметтерді жасайтын операциялық жүйелерді жобалауға қатысты мәселелер бұл оқулықтың ауқымы мен мазмұнын құрайды. Бұл оқулық менеджмент білім беру бағдарламасында оқитын студенттер мен магистранттарға және осы салада жұмыс істейтін практиктер мен оқытушыларға арналған.
Экземпляры всего: 5
1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (4)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (4)

26.92я7+36.95я7/Т77-092455775
Туганова, Б. С.
    Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.

ББК 36.92я7+36.95я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Туганова, Б. С. Ет және сүт өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / Б. С. Туганова, 2023. - 196 б.

8.

Туганова, Б. С. Ет және сүт өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / Б. С. Туганова, 2023. - 196 б.


26.92я7+36.95я7/Т77-092455775
Туганова, Б. С.
    Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.

ББК 36.92я7+36.95я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

36.99я7
Ш15

Шамбулова , Г. Д.
    Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында технохимиялық бақылау және сапаны басқару : оқу құралы / Г. Д. Шамбулова . - Алматы : ADAL KITAP, 2024. - 313 б. - ISBN 978-601-384-021-5 : 12000. 00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
қоғамдық тамақтандыру -- технохимиялық бақылау -- өнімнің сапасын бақылау -- жартылай фабрикаттар -- қант мөлшерін анықтау -- дайын тағамдарды зерттеу -- бұрмалау ұғымы -- салқын тамамдарды зерттеу -- сусындарды зерттеу -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтандырудағы шикізаттың кіріс сапасын бақылау, жартылай фабрикаттарды өндірістік бақылау, технологиялық процестердің параметрлері және дайын өнім сапасын басқаруды ұйымдастыру және дайын өнім сапасын басқаруды ұйымдастыру және жүзеге асыру дағдыларын қалыптастыру қарастырылған. Оқу құралы 6В07201-"Арнайы мақсаттағы және қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы" білім беру траекториясында білім алушыларына арналған.
Доп.точки доступа:
Таева , А. М.
Жаксылыкова , Г. Н.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Шамбулова , Г. Д. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында технохимиялық бақылау және сапаны басқару [Текст] : оқу құралы / Г. Д. Шамбулова , 2024. - 313 б

9.

Шамбулова , Г. Д. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында технохимиялық бақылау және сапаны басқару [Текст] : оқу құралы / Г. Д. Шамбулова , 2024. - 313 б


36.99я7
Ш15

Шамбулова , Г. Д.
    Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында технохимиялық бақылау және сапаны басқару : оқу құралы / Г. Д. Шамбулова . - Алматы : ADAL KITAP, 2024. - 313 б. - ISBN 978-601-384-021-5 : 12000. 00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
қоғамдық тамақтандыру -- технохимиялық бақылау -- өнімнің сапасын бақылау -- жартылай фабрикаттар -- қант мөлшерін анықтау -- дайын тағамдарды зерттеу -- бұрмалау ұғымы -- салқын тамамдарды зерттеу -- сусындарды зерттеу -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтандырудағы шикізаттың кіріс сапасын бақылау, жартылай фабрикаттарды өндірістік бақылау, технологиялық процестердің параметрлері және дайын өнім сапасын басқаруды ұйымдастыру және дайын өнім сапасын басқаруды ұйымдастыру және жүзеге асыру дағдыларын қалыптастыру қарастырылған. Оқу құралы 6В07201-"Арнайы мақсаттағы және қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы" білім беру траекториясында білім алушыларына арналған.
Доп.точки доступа:
Таева , А. М.
Жаксылыкова , Г. Н.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

33.1я7
Д94

Дюсенбаева, М. Д.
    Пайдалы қазбаларды байыту (кен байыту) : оқу құралы / М. Д. Дюсенбаева. - Алматы : Альманахъ, 2025. - 219 б : рис., фот. цв. - ISBN 978-601-379-043-5 : 10950. 24 тг.

ББК 33.1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАУ-КЕН ІСІ


   ТАУ-КЕН ІСІНІҢ ЖАЛПЫ МӘСЕЛЕЛЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
пайдалы қазбаларды байыту -- оқу құралы -- кенді ұсақтау -- кенді байыту -- кенді дайындау -- еңбекті қорғау талаптары -- сирек кездесетін металдар -- байыту әдістері -- байыту фабрикаларындағы технологиялық процесс -- 07240500"Пайдалы қазбаларды байыту -- 4S0720503 Техник-технолог" -- Қазақстан Республикасының білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралының құрылымы техникалық және кәсіптік білім беруге арналған оқу құралдарына қойылатын талаптарды қанағаттандырады. Ұсынылған жұмыс оқыту талаптарына сәйкес келеді, студенттердің материалды меңгеруін арттырады, практикалық проблемаларды өз бетінше шшешуге бағыттайды, өзін-өзі тексеруге арналған мәселелер оқытылатын пәннің негізгі бөлімдерін қамтиды. Техникалық мамандықтардың студенттеріне арналған оқу құралы (07240500"Пайдалы қазбаларды байыту (кен байыту)" мамандығы, 4S0720503 Техник-технолог" біліктілігі) оқытушы М. Д. Дюсенбаеваның оқу құралы баспаға ұсынылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Дюсенбаева, М. Д. Пайдалы қазбаларды байыту (кен байыту) [Текст] : оқу құралы / М. Д. Дюсенбаева, 2025. - 219 б

10.

Дюсенбаева, М. Д. Пайдалы қазбаларды байыту (кен байыту) [Текст] : оқу құралы / М. Д. Дюсенбаева, 2025. - 219 б


33.1я7
Д94

Дюсенбаева, М. Д.
    Пайдалы қазбаларды байыту (кен байыту) : оқу құралы / М. Д. Дюсенбаева. - Алматы : Альманахъ, 2025. - 219 б : рис., фот. цв. - ISBN 978-601-379-043-5 : 10950. 24 тг.

ББК 33.1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАУ-КЕН ІСІ


   ТАУ-КЕН ІСІНІҢ ЖАЛПЫ МӘСЕЛЕЛЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
пайдалы қазбаларды байыту -- оқу құралы -- кенді ұсақтау -- кенді байыту -- кенді дайындау -- еңбекті қорғау талаптары -- сирек кездесетін металдар -- байыту әдістері -- байыту фабрикаларындағы технологиялық процесс -- 07240500"Пайдалы қазбаларды байыту -- 4S0720503 Техник-технолог" -- Қазақстан Республикасының білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралының құрылымы техникалық және кәсіптік білім беруге арналған оқу құралдарына қойылатын талаптарды қанағаттандырады. Ұсынылған жұмыс оқыту талаптарына сәйкес келеді, студенттердің материалды меңгеруін арттырады, практикалық проблемаларды өз бетінше шшешуге бағыттайды, өзін-өзі тексеруге арналған мәселелер оқытылатын пәннің негізгі бөлімдерін қамтиды. Техникалық мамандықтардың студенттеріне арналған оқу құралы (07240500"Пайдалы қазбаларды байыту (кен байыту)" мамандығы, 4S0720503 Техник-технолог" біліктілігі) оқытушы М. Д. Дюсенбаеваның оқу құралы баспаға ұсынылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Page 1, Results: 10

 

All acquisitions for 
Or select a month