Digital catalogue


 

Choice of metadata Electronic Library

Page 1, Results: 3

Report on unfulfilled requests: 0

664.822.7:622.243
Б28

Баубеков, С. Д.
    Өнімдерін Өңдеу Тәсілдері [Электрондық ресурс] : оқулық / С. Д. Баубеков. - Алматы : ССК, 2017. - 288 б. - Б. ц.

УДК

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдері -- тағамның химиялық құрамы -- құс еті -- тамақ өнімдерінің құрамы

Баубеков, С.Д. Өнімдерін Өңдеу Тәсілдері [Электрондық ресурс] : Оқулық / С. Д. Баубеков, 2017. - 288 б.

1.

Баубеков, С.Д. Өнімдерін Өңдеу Тәсілдері [Электрондық ресурс] : Оқулық / С. Д. Баубеков, 2017. - 288 б.


664.822.7:622.243
Б28

Баубеков, С. Д.
    Өнімдерін Өңдеу Тәсілдері [Электрондық ресурс] : оқулық / С. Д. Баубеков. - Алматы : ССК, 2017. - 288 б. - Б. ц.

УДК

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдері -- тағамның химиялық құрамы -- құс еті -- тамақ өнімдерінің құрамы

36.99я7
С 21

Сафуани, Ж
    Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 129 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІ --ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ

Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- ет цехы -- өндірісті ұйымдастыру -- азық-түлікті сақтау -- азық-түлікті жеткізу -- шикізатты есептеу -- ет-балық цехы -- қойма жұмыстарын ұйымдастыру -- көкөніс цехы -- кулинарлық цех -- құс етін өңдеу -- кондитерліқ цех -- қоғамдық тамақтану

Доп.точки доступа:
Муканова, К.А.
Бектурганова, А.А.

Сафуани, Ж Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова, 2020. - 129 б

2.

Сафуани, Ж Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова, 2020. - 129 б


36.99я7
С 21

Сафуани, Ж
    Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж Сафуани, К. А. Муканова, А. А. Бектурганова. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 129 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІ --ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ

Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- ет цехы -- өндірісті ұйымдастыру -- азық-түлікті сақтау -- азық-түлікті жеткізу -- шикізатты есептеу -- ет-балық цехы -- қойма жұмыстарын ұйымдастыру -- көкөніс цехы -- кулинарлық цех -- құс етін өңдеу -- кондитерліқ цех -- қоғамдық тамақтану

Доп.точки доступа:
Муканова, К.А.
Бектурганова, А.А.

36.92я7
А91

Аубакиров, Х. А.
    Ет және ет өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 125 б. - ISBN 978-601-7325-05-3 : Б. ц.

ББК 36.92я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ет -- ет өнімдері -- жылқы еті -- құс еті -- консерві -- Балық пресервтері -- турама

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.

Аубакиров, Х.А. Ет және ет өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев, 2018. - 125 б.

3.

Аубакиров, Х.А. Ет және ет өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев, 2018. - 125 б.


36.92я7
А91

Аубакиров, Х. А.
    Ет және ет өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 125 б. - ISBN 978-601-7325-05-3 : Б. ц.

ББК 36.92я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ет -- ет өнімдері -- жылқы еті -- құс еті -- консерві -- Балық пресервтері -- турама

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.

Page 1, Results: 3

 

All acquisitions for 
Or select a month