Digital catalogue


 

Choice of metadata Books

Page 1, Results: 29

Отмеченные записи: 0

33.36я7
А99

Аязбай, М. Д.
    Мұнай бергіштікті арттыру әдістерінің технологиясы мен техникасы [Электронный ресурс] : электронное учебное пособие / М. Д. Аязбай. - Тараз : ЖАТО, 2015. - 864 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 33.36я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАУ-КЕН ІСІ


   МҰНАЙ ЖӘНЕ ГАЗ КЕН ОРЫНДАРЫН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- технология -- мұнай -- мұнай және газ өндірісі -- мұнай бергіштікті арттыру -- қабаттарды ашу -- ұнғыларды игеру -- ұнғыларды пайдалану -- кен орындары -- термодинамикалық әдістер -- химиялық әдістер -- тест -- ЖАТО (ЦНИТ) -- электрондық оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)

Аязбай, М.Д. Мұнай бергіштікті арттыру әдістерінің технологиясы мен техникасы [Электронный ресурс] : электронное учебное пособие / М. Д. Аязбай, 2015. - 864 МБ

1.

Аязбай, М.Д. Мұнай бергіштікті арттыру әдістерінің технологиясы мен техникасы [Электронный ресурс] : электронное учебное пособие / М. Д. Аязбай, 2015. - 864 МБ


33.36я7
А99

Аязбай, М. Д.
    Мұнай бергіштікті арттыру әдістерінің технологиясы мен техникасы [Электронный ресурс] : электронное учебное пособие / М. Д. Аязбай. - Тараз : ЖАТО, 2015. - 864 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 33.36я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАУ-КЕН ІСІ


   МҰНАЙ ЖӘНЕ ГАЗ КЕН ОРЫНДАРЫН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- технология -- мұнай -- мұнай және газ өндірісі -- мұнай бергіштікті арттыру -- қабаттарды ашу -- ұнғыларды игеру -- ұнғыларды пайдалану -- кен орындары -- термодинамикалық әдістер -- химиялық әдістер -- тест -- ЖАТО (ЦНИТ) -- электрондық оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)

28.072я7
Ә14

Әбдірақов, Б. Қ.
    Биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірақов. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 100 б. - ISBN 9965-580-77-4 : 3700т. 00т. тг.

ББК 28.072я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖАЛПЫ БИОХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- дән -- химиялық құрамы -- белогты заттар -- өңделген өнімдер -- липидтер -- дән витаминдері -- биохимиялық қасиеттері -- дәннің өнуі -- астық өнімі -- дирменде өңдеу химиясы -- ұн -- бидай ұны -- жарамдылық сапасы -- қара бидай -- жарма -- сақтау -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Әбдірақов, Б.Қ. Биохимия [Мәтін] : оқу құралы, 2017. - 100 б.

2.

Әбдірақов, Б.Қ. Биохимия [Мәтін] : оқу құралы, 2017. - 100 б.


28.072я7
Ә14

Әбдірақов, Б. Қ.
    Биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірақов. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 100 б. - ISBN 9965-580-77-4 : 3700т. 00т. тг.

ББК 28.072я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖАЛПЫ БИОХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- дән -- химиялық құрамы -- белогты заттар -- өңделген өнімдер -- липидтер -- дән витаминдері -- биохимиялық қасиеттері -- дәннің өнуі -- астық өнімі -- дирменде өңдеу химиясы -- ұн -- бидай ұны -- жарамдылық сапасы -- қара бидай -- жарма -- сақтау -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

36.82я7
Ә54

Әлтайұлы, С.
    Өңдеу өндірісінің өнімдерін техникалық және химиялық бақылау : оқу құралы / С. Әлтайұлы, С. Ермекбаев. - Астана : С.Сейфуллин атындағы ҚАТУ, 2017. - 162 б. - 600т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ТАРТУ,ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- жарма өнімдері -- ұн тарту -- бидай сұрыптары -- құрама жем -- құрама жем компоненттері -- химиялық бақылау -- ұн сапасы -- оқу құралы -- сый
Доп.точки доступа:
Ермекбаев, С.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Әлтайұлы, С. Өңдеу өндірісінің өнімдерін техникалық және химиялық бақылау [Текст] : оқу құралы / С. Әлтайұлы, С. Ермекбаев, 2017. - 162 б.

3.

Әлтайұлы, С. Өңдеу өндірісінің өнімдерін техникалық және химиялық бақылау [Текст] : оқу құралы / С. Әлтайұлы, С. Ермекбаев, 2017. - 162 б.


36.82я7
Ә54

Әлтайұлы, С.
    Өңдеу өндірісінің өнімдерін техникалық және химиялық бақылау : оқу құралы / С. Әлтайұлы, С. Ермекбаев. - Астана : С.Сейфуллин атындағы ҚАТУ, 2017. - 162 б. - 600т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ТАРТУ,ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- жарма өнімдері -- ұн тарту -- бидай сұрыптары -- құрама жем -- құрама жем компоненттері -- химиялық бақылау -- ұн сапасы -- оқу құралы -- сый
Доп.точки доступа:
Ермекбаев, С.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

30.6я7
Б64

Блэк, Ж. Т.
    Дегармо өндірістік процестері мен материалдары [Мәтін] : оқулық. Т.2 / Ағыл. тілінен ауд. А. Хабай. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2017. - 544 б. - ISBN 978-601-217-611-7 : 6135т. 34т. тг.

УДК
ББК 30.6я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖАЛПЫ ТЕХНОЛОГИЯ.ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІНІҢ НЕГІЗДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
өнеркәсіп өндірісі -- өндірістік процестер -- құм -- пластмасс -- керамика -- композиттік материалдарды дайындау -- қысыммен өңдеу -- ұнтақты металлургия -- механикалық өңдеу -- фрезерлеу -- сандық бақылау -- адаптивті бақылау -- автоматтандыру -- оқулық
Доп.точки доступа:
Кохсер, Р.А.

Экземпляры всего: 20
6.1-№8 оқу залы (19), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (19), 2.1-№2 оқу залы (1)

Блэк, Ж.Т. Дегармо өндірістік процестері мен материалдары [Мәтін] : оқулық. Т.2 / Ағыл. тілінен ауд. А. Хабай, 2017. - 544 б.

4.

Блэк, Ж.Т. Дегармо өндірістік процестері мен материалдары [Мәтін] : оқулық. Т.2 / Ағыл. тілінен ауд. А. Хабай, 2017. - 544 б.


30.6я7
Б64

Блэк, Ж. Т.
    Дегармо өндірістік процестері мен материалдары [Мәтін] : оқулық. Т.2 / Ағыл. тілінен ауд. А. Хабай. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2017. - 544 б. - ISBN 978-601-217-611-7 : 6135т. 34т. тг.

УДК
ББК 30.6я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖАЛПЫ ТЕХНОЛОГИЯ.ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІНІҢ НЕГІЗДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
өнеркәсіп өндірісі -- өндірістік процестер -- құм -- пластмасс -- керамика -- композиттік материалдарды дайындау -- қысыммен өңдеу -- ұнтақты металлургия -- механикалық өңдеу -- фрезерлеу -- сандық бақылау -- адаптивті бақылау -- автоматтандыру -- оқулық
Доп.точки доступа:
Кохсер, Р.А.

Экземпляры всего: 20
6.1-№8 оқу залы (19), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (19), 2.1-№2 оқу залы (1)

36-1я7
Е86

Есіркеп, Г.
    Тағам өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқу құралы. 1-бөлім / Г. Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2017. - 304 б. - ISBN 978-601-281-252-7 : 3990т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдерінің технологиясы -- тағамды қабылдау -- сақтау талаптары -- стандарттау -- экономиканы басқару -- нормативтік құжаттар -- тамақ өнімдерін маркілеу -- мемлекеттік бақылау -- сапа -- ұн өндірісінің технологиясы -- жарма өндірісі -- құрама жем өндірісі -- нан өндірісі -- макарон өнімдері -- глоссарий -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Есіркеп, Г. Тағам өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқу құралы. 1-бөлім, 2017. - 304 б.

36-9я7
К92

Күзембаев, Қ.
    Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.

УДК
ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- тауарлық сараптама -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жарма -- жарма сапасы -- ұн -- ұн өндірісі -- макарон өнімдері - -- нан өнімдері -- жемістер мен көкөністер -- дәмдік тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитерлік өнімдер -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (7)

Күзембаев, Қ. Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том, 2018. - 224 б.

6.

Күзембаев, Қ. Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том, 2018. - 224 б.


36-9я7
К92

Күзембаев, Қ.
    Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.

УДК
ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- тауарлық сараптама -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жарма -- жарма сапасы -- ұн -- ұн өндірісі -- макарон өнімдері - -- нан өнімдері -- жемістер мен көкөністер -- дәмдік тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитерлік өнімдер -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (7)

36.82я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Жарма зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 98 б. - ISBN 978-9965-37-170-7 : 250т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма өнімдері -- жарма зауыттары -- технологиялық бақылау -- технологиялық процесс -- сапасын бақылау -- ассортимент -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 37
2.1-№2 оқу залы (37)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (37)

Мынбаева, А.Б. Жарма зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : Оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2014. - 98 б.

7.

Мынбаева, А.Б. Жарма зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : Оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2014. - 98 б.


36.82я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Жарма зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 98 б. - ISBN 978-9965-37-170-7 : 250т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма өнімдері -- жарма зауыттары -- технологиялық бақылау -- технологиялық процесс -- сапасын бақылау -- ассортимент -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 37
2.1-№2 оқу залы (37)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (37)

36.83я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - ISBN 978-9965-37-134-9 : 300т. 00т. тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өндірісі -- наубайхана өндірісі -- шикізат сапасы -- сапаны бақылау -- ұн сапасы -- зертханалық жұмыстар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Мынбаева, А.Б. Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2019. - 64 б.

8.

Мынбаева, А.Б. Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2019. - 64 б.


36.83я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - ISBN 978-9965-37-134-9 : 300т. 00т. тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өндірісі -- наубайхана өндірісі -- шикізат сапасы -- сапаны бақылау -- ұн сапасы -- зертханалық жұмыстар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

36.822я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 83 б. - ISBN 978-99-65-37-254-4 : 250т. 00т. тг.

ББК 36.822я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ТАРТУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- ұн зауыттары -- технохимиялық бақылау -- ұн тарту -- бидай -- қара бидай -- өнім түрлері -- ассортимент -- сапа -- кеңестің шешімі -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы -- безвозмездно
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Мынбаева, А.Б. Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2015. - 83 б.

9.

Мынбаева, А.Б. Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2015. - 83 б.


36.822я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 83 б. - ISBN 978-99-65-37-254-4 : 250т. 00т. тг.

ББК 36.822я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ТАРТУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- ұн зауыттары -- технохимиялық бақылау -- ұн тарту -- бидай -- қара бидай -- өнім түрлері -- ассортимент -- сапа -- кеңестің шешімі -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы -- безвозмездно
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

36.822я7
Т56


    Толық түрде ұнтақталған ұн өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә. Оспанов, Н.Ж. Муслимов, А.Қ. Тимурбекова, Г.Б. Жумабекова. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 119 б. - ISBN 978-601-7390-86-0 : 1200т. 00т. тг.

ББК 36.822я7

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік өнімдері -- тағамдық өнімдер -- ұн өндірісі -- ұнтақталған ұн өндірісі -- бидай -- дәнді бұршақты дақылдар -- ұн ассортименті -- биологиялық қасиеттері -- ұн сұрыптары -- шикізат сапасы -- астық шикізатының калориялығы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Толық түрде ұнтақталған ұн өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә. Оспанов, Н.Ж. Муслимов, А.Қ. Тимурбекова, Г.Б. Жумабекова, 2015. - 119 б.

10.

Толық түрде ұнтақталған ұн өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә. Оспанов, Н.Ж. Муслимов, А.Қ. Тимурбекова, Г.Б. Жумабекова, 2015. - 119 б.


36.822я7
Т56


    Толық түрде ұнтақталған ұн өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә. Оспанов, Н.Ж. Муслимов, А.Қ. Тимурбекова, Г.Б. Жумабекова. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 119 б. - ISBN 978-601-7390-86-0 : 1200т. 00т. тг.

ББК 36.822я7

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік өнімдері -- тағамдық өнімдер -- ұн өндірісі -- ұнтақталған ұн өндірісі -- бидай -- дәнді бұршақты дақылдар -- ұн ассортименті -- биологиялық қасиеттері -- ұн сұрыптары -- шикізат сапасы -- астық шикізатының калориялығы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Page 1, Results: 29

 

All receipts for 
Or select the month you are interested in