Choice of metadata Books
Page 1, Results: 2
Report on unfulfilled requests: 0
1.
Подробнее
34.3(7Англ)я7
S25
Saurbaueva, B. S.
Heat power engineering of metallurgical processes [Текст] : textbook / B. S. Saurbaueva, M. A. Adylkanova. - Almaty : "BookPrint" LLP, 2016. - 288 p. - ISBN 978-601-7529-88-8 : 4843т. 00т. тг.
ББК 34.3(7Англ)я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ
МЕТАЛЛУРГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
heat power engineering -- metallurgical processes -- energy saving scheme -- metallurgical plant -- heat exchange -- thermal engineering -- exhaust gases -- textbook -- Association of higher educational institutions of Kazakhstan -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Adylkanova, M.A.
Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
S25
Saurbaueva, B. S.
Heat power engineering of metallurgical processes [Текст] : textbook / B. S. Saurbaueva, M. A. Adylkanova. - Almaty : "BookPrint" LLP, 2016. - 288 p. - ISBN 978-601-7529-88-8 : 4843т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ
МЕТАЛЛУРГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
heat power engineering -- metallurgical processes -- energy saving scheme -- metallurgical plant -- heat exchange -- thermal engineering -- exhaust gases -- textbook -- Association of higher educational institutions of Kazakhstan -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Adylkanova, M.A.
Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
2.
Подробнее
Abdizhapparova, B. T.
Thermal processing of plant and animal raw material [Текст] : учебник / B. T. Abdizhapparova. - Алматы : ЭСПИ, 2021. - 216 р. - ISBN 978-601-342-417-0 : 7700.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ТЕРМИЧЕСКАЯ ОБРАБОТКА СЫРЬЯ
Кл.слова (ненормированные):
textbook -- thermal engineering -- safety and quality issues -- heat medium -- production of heat -- thermophysical properties of foods -- radiation heat transfer -- steady-state heat transfer -- forced convection -- free convection -- pasteurization value
Аннотация: The texbook "Thermal processing of food products" highlights basic theoretical and practical aspects in the field of thermal processing of products of plant and animal origin. Advanced world research materials in food engineering have been used at textbook.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
Abdizhapparova, B. T.
Thermal processing of plant and animal raw material [Текст] : учебник / B. T. Abdizhapparova. - Алматы : ЭСПИ, 2021. - 216 р. - ISBN 978-601-342-417-0 : 7700.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ТЕРМИЧЕСКАЯ ОБРАБОТКА СЫРЬЯ
Кл.слова (ненормированные):
textbook -- thermal engineering -- safety and quality issues -- heat medium -- production of heat -- thermophysical properties of foods -- radiation heat transfer -- steady-state heat transfer -- forced convection -- free convection -- pasteurization value
Аннотация: The texbook "Thermal processing of food products" highlights basic theoretical and practical aspects in the field of thermal processing of products of plant and animal origin. Advanced world research materials in food engineering have been used at textbook.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
Page 1, Results: 2