Digital catalogue


 

Choice of metadata Books

Page 1, Results: 2

Report on unfulfilled requests: 0

36.99я7
С22

Сарлыбаева, Л. Б.
    Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы / Л. Б. Сарлыбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 272 б. - ISBN 978-601-310-807-0 : 5400т. 00т. тг.

УДК
ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- қоғамдық тамақтану -- қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары -- кәсіпорындарды жобалау -- дипломдық жұмыс -- жүмыстың құрылымы -- кәсіпорын қуаттылығын есептеу -- технологиялық бөлім -- суықпен қамтамасыз ету -- ұйымдастыру бөлімі -- экономикалық бөлім -- ТарМУ 60 жыл -- оқу құралы -- для магистрантов
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Сарлыбаева, Л.Б. Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы, 2018. - 272 б.

1.

Сарлыбаева, Л.Б. Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы, 2018. - 272 б.


36.99я7
С22

Сарлыбаева, Л. Б.
    Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы / Л. Б. Сарлыбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 272 б. - ISBN 978-601-310-807-0 : 5400т. 00т. тг.

УДК
ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- қоғамдық тамақтану -- қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары -- кәсіпорындарды жобалау -- дипломдық жұмыс -- жүмыстың құрылымы -- кәсіпорын қуаттылығын есептеу -- технологиялық бөлім -- суықпен қамтамасыз ету -- ұйымдастыру бөлімі -- экономикалық бөлім -- ТарМУ 60 жыл -- оқу құралы -- для магистрантов
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

36.99я7
С20

Сарлыбаева, Л. М.
    Курсовое и дипломное проектирование предприятий общественного питания [Текст] : учебное пособие / Л. М. Сарлыбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 272 с. - ISBN 978-601-310-807-0 : 5300т. 00т. тг.

УДК
ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВЫЕ ПРОИЗВОДСТВА


   ОБЩЕСТВЕННОЕ ПИТАНИЕ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
пищевые производства -- питание -- общественное питание -- проектирование -- дипломная работа -- технологический раздел -- холодоснабжение -- организационный раздел -- экономический раздел -- расчет -- курсовая работа -- ТарГУ 60 лет -- учебное пособие
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Сарлыбаева, Л.М. Курсовое и дипломное проектирование предприятий общественного питания [Текст] : учебное пособие, 2018. - 272 с.

2.

Сарлыбаева, Л.М. Курсовое и дипломное проектирование предприятий общественного питания [Текст] : учебное пособие, 2018. - 272 с.


36.99я7
С20

Сарлыбаева, Л. М.
    Курсовое и дипломное проектирование предприятий общественного питания [Текст] : учебное пособие / Л. М. Сарлыбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 272 с. - ISBN 978-601-310-807-0 : 5300т. 00т. тг.

УДК
ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВЫЕ ПРОИЗВОДСТВА


   ОБЩЕСТВЕННОЕ ПИТАНИЕ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
пищевые производства -- питание -- общественное питание -- проектирование -- дипломная работа -- технологический раздел -- холодоснабжение -- организационный раздел -- экономический раздел -- расчет -- курсовая работа -- ТарГУ 60 лет -- учебное пособие
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Page 1, Results: 2

 

All acquisitions for 
Or select a month