Digital catalogue


 

Choice of metadata Repository of Teaching Works

Page 1, Results: 9

Report on unfulfilled requests: 0

664.723:631.536
А72

Апбозов, О. Ж.
    Дәнтектес өнімдерді термиялық өңдеу процесін жетілдіріп, аппаратты жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., Асқарова,Ә.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 19 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ МАШИНАЛАР


Кл.слова (ненормированные):
дәнтектес өнім -- аппарат -- сусымалы өнім -- эксперимент -- спираль

Апбозов, О.Ж. Дәнтектес өнімдерді термиялық өңдеу процесін жетілдіріп, аппаратты жасау [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., Асқарова,Ә.А., 2014. - 19 б.

1.

Апбозов, О.Ж. Дәнтектес өнімдерді термиялық өңдеу процесін жетілдіріп, аппаратты жасау [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., Асқарова,Ә.А., 2014. - 19 б.


664.723:631.536
А72

Апбозов, О. Ж.
    Дәнтектес өнімдерді термиялық өңдеу процесін жетілдіріп, аппаратты жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., Асқарова,Ә.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 19 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ МАШИНАЛАР


Кл.слова (ненормированные):
дәнтектес өнім -- аппарат -- сусымалы өнім -- эксперимент -- спираль

664.14:639.7 (088.8)
Б28

Батуров, Руслан Марксович.
    Повышение качества белого сахара применением наномембран [Текст] : автореф. магистра техники и технологии по спец. 6МО73200 -"Стандартизация и сертификация" / Научн. рук. к.т.н., доцент Седякина Т.В. - Тараз : [б. и.], 2011. - 15 с. - ). - [Б.ц.] тг.

УДК

Рубрики: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ

   САХАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО


Кл.слова (ненормированные):
пищевая промышленность -- сахарное производство -- качество продукции -- котроль качества -- технология производства сахара -- нанофильтрация -- ультрафильтрация -- микрофильтрация -- диализ -- электродиализ -- мембраны
Экземпляры всего: 1
2-2 СИС (1)
Свободны: 2-2 СИС (1)

Батуров, Руслан Марксович. Повышение качества белого сахара применением наномембран [Текст] : автореф. магистра техники и технологии по спец. 6МО73200 -"Стандартизация и сертификация" / Научн. рук. к.т.н., доцент Седякина Т.В., 2011. - 15 с.

2.

Батуров, Руслан Марксович. Повышение качества белого сахара применением наномембран [Текст] : автореф. магистра техники и технологии по спец. 6МО73200 -"Стандартизация и сертификация" / Научн. рук. к.т.н., доцент Седякина Т.В., 2011. - 15 с.


664.14:639.7 (088.8)
Б28

Батуров, Руслан Марксович.
    Повышение качества белого сахара применением наномембран [Текст] : автореф. магистра техники и технологии по спец. 6МО73200 -"Стандартизация и сертификация" / Научн. рук. к.т.н., доцент Седякина Т.В. - Тараз : [б. и.], 2011. - 15 с. - ). - [Б.ц.] тг.

УДК

Рубрики: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ

   САХАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО


Кл.слова (ненормированные):
пищевая промышленность -- сахарное производство -- качество продукции -- котроль качества -- технология производства сахара -- нанофильтрация -- ультрафильтрация -- микрофильтрация -- диализ -- электродиализ -- мембраны
Экземпляры всего: 1
2-2 СИС (1)
Свободны: 2-2 СИС (1)

664.6/7
Д40

Джамалбекова, А. Д.
    Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 27 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
бидай ұны -- қамыр -- тамақ өндірісі -- кебек

Джамалбекова, А.Д. Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А., 2014. - 27 б.

3.

Джамалбекова, А.Д. Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А., 2014. - 27 б.


664.6/7
Д40

Джамалбекова, А. Д.
    Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 27 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
бидай ұны -- қамыр -- тамақ өндірісі -- кебек

664.
К 27

Карымсаков, Нурлан Сырымбаевич.
    Разработка энергосберегающего метода измельчения зерна [Текст] : автореферат дис..к.т.н.:05.18.12-процессоры,машины и агрегаты пищевой промышленности / Науч.рук.:док.т.н.; проф.Т.М.Джунисбеков, док.т.н. Е.Спандияров. - Тараз : [б. и.], 1998. - 21 с. - ). - Б. ц.

УДК

Рубрики: Пищевая промышленность

   Оборудование пищ.пром.


   05.18.12


Кл.слова (ненормированные):
метод измельчения зерна
Экземпляры всего: 1
2-2 (1)
Свободны: 2-2 (1)

Карымсаков, Нурлан Сырымбаевич. Разработка энергосберегающего метода измельчения зерна [Текст] : Автореферат дис..к.т.н.:05.18.12-процессоры,машины и агрегаты пищевой промышленности / Науч.рук.:док.т.н.; проф.Т.М.Джунисбеков, док.т.н. Е.Спандияров, 1998. - 21 с.

4.

Карымсаков, Нурлан Сырымбаевич. Разработка энергосберегающего метода измельчения зерна [Текст] : Автореферат дис..к.т.н.:05.18.12-процессоры,машины и агрегаты пищевой промышленности / Науч.рук.:док.т.н.; проф.Т.М.Джунисбеков, док.т.н. Е.Спандияров, 1998. - 21 с.


664.
К 27

Карымсаков, Нурлан Сырымбаевич.
    Разработка энергосберегающего метода измельчения зерна [Текст] : автореферат дис..к.т.н.:05.18.12-процессоры,машины и агрегаты пищевой промышленности / Науч.рук.:док.т.н.; проф.Т.М.Джунисбеков, док.т.н. Е.Спандияров. - Тараз : [б. и.], 1998. - 21 с. - ). - Б. ц.

УДК

Рубрики: Пищевая промышленность

   Оборудование пищ.пром.


   05.18.12


Кл.слова (ненормированные):
метод измельчения зерна
Экземпляры всего: 1
2-2 (1)
Свободны: 2-2 (1)

664.762:641/642
К59

Койшыбаева, А. Т.
    Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б. - Тараз : [б. и.], 2014. - 21 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық тағам -- жарма -- технология -- шикізат -- фабрикат -- жарма

Койшыбаева, А.Т. Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б., 2014. - 21 б.

5.

Койшыбаева, А.Т. Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б., 2014. - 21 б.


664.762:641/642
К59

Койшыбаева, А. Т.
    Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б. - Тараз : [б. и.], 2014. - 21 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық тағам -- жарма -- технология -- шикізат -- фабрикат -- жарма

664.144:633.1
М22

Мамырова, Н. Қ.
    Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2013. - 18 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақыл -- биологиялық құндылық -- конфет массасы -- шикізат -- тары жармасы -- қант опасы -- технологиялық процесс -- ақуыз

Мамырова, Н.Қ. Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е, 2013. - 18 б.

6.

Мамырова, Н.Қ. Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е, 2013. - 18 б.


664.144:633.1
М22

Мамырова, Н. Қ.
    Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2013. - 18 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақыл -- биологиялық құндылық -- конфет массасы -- шикізат -- тары жармасы -- қант опасы -- технологиялық процесс -- ақуыз

36.92я7
С22

Саршаева, А. Б.
    Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Саршаева. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 73 б. - Б. ц.

УДК
ББК 36.92я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ауылшаруашылық -- мал шаруашылық -- жануар еті -- ірі қара еті -- қой еті -- жылқы еті -- ПОҚ еңбектері -- ұша -- субөнім

Саршаева, А.Б. Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2018. - 73 б.

7.

Саршаева, А.Б. Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2018. - 73 б.


36.92я7
С22

Саршаева, А. Б.
    Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Саршаева. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 73 б. - Б. ц.

УДК
ББК 36.92я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ауылшаруашылық -- мал шаруашылық -- жануар еті -- ірі қара еті -- қой еті -- жылқы еті -- ПОҚ еңбектері -- ұша -- субөнім

664.72.05(031):621.8(091)
Т82

Туламишев, Б. Р.
    Совершенствование элеваторных ленточных конвейеров [Текст] : автореферат диссертации на соискание академической степени магистра техники и технологии / Научный руководитель:к.т.н., профессор Аскарова А.А. - Тараз : [б. и.], 2012. - 24 с. - ). - б/ц

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   ПРОЦЕССЫ И АППАРАТЫ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ


Кл.слова (ненормированные):
зернохранилища -- элеваторы -- хранение зерна -- транспортирующие средства -- конвейер -- прокладка -- нория -- дисперсная фаза

Туламишев, Б.Р. Совершенствование элеваторных ленточных конвейеров [Текст] : Автореферат диссертации на соискание академической степени магистра техники и технологии / Научный руководитель:к.т.н., профессор Аскарова А.А., 2012. - 24 с.

8.

Туламишев, Б.Р. Совершенствование элеваторных ленточных конвейеров [Текст] : Автореферат диссертации на соискание академической степени магистра техники и технологии / Научный руководитель:к.т.н., профессор Аскарова А.А., 2012. - 24 с.


664.72.05(031):621.8(091)
Т82

Туламишев, Б. Р.
    Совершенствование элеваторных ленточных конвейеров [Текст] : автореферат диссертации на соискание академической степени магистра техники и технологии / Научный руководитель:к.т.н., профессор Аскарова А.А. - Тараз : [б. и.], 2012. - 24 с. - ). - б/ц

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   ПРОЦЕССЫ И АППАРАТЫ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ


Кл.слова (ненормированные):
зернохранилища -- элеваторы -- хранение зерна -- транспортирующие средства -- конвейер -- прокладка -- нория -- дисперсная фаза

664.863.8:635.17
Х 17

Халманбетов, Дыйканбек Кадыевич.
    Оптимизация процесса выпаривания томатного сока в многокорпусной установке [Текст] : автореф. дис.на соиск.учен.степени к.т.н.-05.18.12-Процессы и аппараты пищевых производств / Науч. рук. доктор т.н., профессор Артыков А.А. - Тараз : Ошский технолог.ун-т, 1999. - 27 с. - ). - Б. ц.

УДК

Рубрики: Технология пищ. производств

   Процессы и аппараты пищ. производств


Кл.слова (ненормированные):
Томат -- математическая модель процесса выпарки -- теплоотдача
Экземпляры всего: 1
2-2 (1)
Свободны: 2-2 (1)

Халманбетов, Дыйканбек Кадыевич. Оптимизация процесса выпаривания томатного сока в многокорпусной установке [Текст] : Автореф. дис.на соиск.учен.степени к.т.н.-05.18.12-Процессы и аппараты пищевых производств / Науч. рук. доктор т.н., профессор Артыков А.А., 1999. - 27 с.

9.

Халманбетов, Дыйканбек Кадыевич. Оптимизация процесса выпаривания томатного сока в многокорпусной установке [Текст] : Автореф. дис.на соиск.учен.степени к.т.н.-05.18.12-Процессы и аппараты пищевых производств / Науч. рук. доктор т.н., профессор Артыков А.А., 1999. - 27 с.


664.863.8:635.17
Х 17

Халманбетов, Дыйканбек Кадыевич.
    Оптимизация процесса выпаривания томатного сока в многокорпусной установке [Текст] : автореф. дис.на соиск.учен.степени к.т.н.-05.18.12-Процессы и аппараты пищевых производств / Науч. рук. доктор т.н., профессор Артыков А.А. - Тараз : Ошский технолог.ун-т, 1999. - 27 с. - ). - Б. ц.

УДК

Рубрики: Технология пищ. производств

   Процессы и аппараты пищ. производств


Кл.слова (ненормированные):
Томат -- математическая модель процесса выпарки -- теплоотдача
Экземпляры всего: 1
2-2 (1)
Свободны: 2-2 (1)

Page 1, Results: 9

 

All acquisitions for 
Or select a month