Choice of metadata Dissertations
Page 1, Results: 6
Report on unfulfilled requests: 0
1.
Подробнее
664.6/7
Д40
Джамалбекова, А. Д.
Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 85 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- биотехнология -- нан өндірісі -- композитті қоспа -- қамыр -- бидай ұны
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Д40
Джамалбекова, А. Д.
Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 85 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- биотехнология -- нан өндірісі -- композитті қоспа -- қамыр -- бидай ұны
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
2.
Подробнее
664.6/7
Д40
Джамалбекова, А. Д.
Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 27 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
бидай ұны -- қамыр -- тамақ өндірісі -- кебек
Свободных экз. нет
Д40
Джамалбекова, А. Д.
Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 27 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
бидай ұны -- қамыр -- тамақ өндірісі -- кебек
Свободных экз. нет
3.
Подробнее
664.6/7
Е64
Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы.
Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2009. - 22 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
НАН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
қамыр -- тамақ өндірістері -- аппараттары -- нан өнімдер ассортименті -- нан пісіру технологиясы -- ұн себу -- ерітінділер жағу -- ұсақ өнімдерді өндіру -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Е64
Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы.
Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2009. - 22 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
НАН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
қамыр -- тамақ өндірістері -- аппараттары -- нан өнімдер ассортименті -- нан пісіру технологиясы -- ұн себу -- ерітінділер жағу -- ұсақ өнімдерді өндіру -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
4.
Подробнее
664.6/7
Ж22
Жакаева, Найгуль Тулековна.
Разработка технологии пшеничного хлеба с применением муки из зерна суданской травы и продуктов крупяного производства [Текст] : 05.18.01- Технология обработки,хранения и переработки злаковых,бобовых культур,крупяных продуктов,плодоовощной продукции и виноградарства / Науч.рук.: д-р техн.н., проф. Усембаева Ж.К., Шаншарова Д.А. - Алматы : АТУ, 2008. - 22 с. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО
Кл.слова (ненормированные):
техника -- технология обработки -- хранения -- переработка -- кукуруза -- хлопья -- к.техн.н.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Ж22
Жакаева, Найгуль Тулековна.
Разработка технологии пшеничного хлеба с применением муки из зерна суданской травы и продуктов крупяного производства [Текст] : 05.18.01- Технология обработки,хранения и переработки злаковых,бобовых культур,крупяных продуктов,плодоовощной продукции и виноградарства / Науч.рук.: д-р техн.н., проф. Усембаева Ж.К., Шаншарова Д.А. - Алматы : АТУ, 2008. - 22 с. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО
Кл.слова (ненормированные):
техника -- технология обработки -- хранения -- переработка -- кукуруза -- хлопья -- к.техн.н.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
5.
Подробнее
664.6/7
С12
Сабирова, Маржан Джумакановна.
Разработка технологии холодного кондиционирования зерна пшеницы различной твердо зерности при сортовых помолах [Текст] : канд. техн. наук дис...автореф. / Науч.рук.:д-р техн. наук,проф. Н.Онгарбаев. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2010. - 21 с.:Библиогр.:с.18-. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ ОБРАБОТКИ, ХРАНЕНИЯ И ПЕРЕРАБОТКИ ЗЛАКОВЫХ, БОБОВЫХ КУЛЬТУР, КРУПЯНЫХ ПРОДУКТОВ, ПЛОДООВОЩНОЙ ПРОДУКЦИИ И ВИНОГРАДАРСТВА
Кл.слова (ненормированные):
разработка -- технологии -- хранения -- технология обработки -- переработки -- изучение изменений -- канд. техн. наук
Свободных экз. нет
С12
Сабирова, Маржан Джумакановна.
Разработка технологии холодного кондиционирования зерна пшеницы различной твердо зерности при сортовых помолах [Текст] : канд. техн. наук дис...автореф. / Науч.рук.:д-р техн. наук,проф. Н.Онгарбаев. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2010. - 21 с.:Библиогр.:с.18-. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ ОБРАБОТКИ, ХРАНЕНИЯ И ПЕРЕРАБОТКИ ЗЛАКОВЫХ, БОБОВЫХ КУЛЬТУР, КРУПЯНЫХ ПРОДУКТОВ, ПЛОДООВОЩНОЙ ПРОДУКЦИИ И ВИНОГРАДАРСТВА
Кл.слова (ненормированные):
разработка -- технологии -- хранения -- технология обработки -- переработки -- изучение изменений -- канд. техн. наук
Свободных экз. нет
6.
Подробнее
664.6/7
У12
Уажанова, Раушангуль Улангазиновна.
Научные основы комплексного использования продуктов переработки из амаранта в хлебопекарной промышленности [Текст] : д-р техн. наук дис...автореф. / Науч. рук.:д-р техн. наук,проф. академик НАН РК А.И.Изтаев. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2010. - 36 с.:Библиогр.:с.26-. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ ОБРАБОТКИ,ХРАНЕНИЯ И ПЕРЕРАБОТКИ ЗЛАКОВЫХ, БОБВЫХ КУЛЬТУР, КРУПЯНЫХ ПРОДУКТОВ, ПЛОДООВОЩНОЙ ПРОДУКЦИИ И ВИНОГРАДАРСТВА
Кл.слова (ненормированные):
продукт -- технология -- обработки -- переработка -- промышленность -- использования продуктов -- переработки семян амаранта -- д-р техн. наук
Свободных экз. нет
У12
Уажанова, Раушангуль Улангазиновна.
Научные основы комплексного использования продуктов переработки из амаранта в хлебопекарной промышленности [Текст] : д-р техн. наук дис...автореф. / Науч. рук.:д-р техн. наук,проф. академик НАН РК А.И.Изтаев. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2010. - 36 с.:Библиогр.:с.26-. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ ОБРАБОТКИ,ХРАНЕНИЯ И ПЕРЕРАБОТКИ ЗЛАКОВЫХ, БОБВЫХ КУЛЬТУР, КРУПЯНЫХ ПРОДУКТОВ, ПЛОДООВОЩНОЙ ПРОДУКЦИИ И ВИНОГРАДАРСТВА
Кл.слова (ненормированные):
продукт -- технология -- обработки -- переработка -- промышленность -- использования продуктов -- переработки семян амаранта -- д-р техн. наук
Свободных экз. нет
Page 1, Results: 6