Өнген жүгері дәні негізінде нәрлігі жоғары тағамдар технологиясын жетілдіру [Мәтін] /Тнымбаева, Бағымкүл Темірханқызы.

 

QR code of document

Ratings: 0

644.784
Т48

Тнымбаева, Бағымкүл Темірханқызы.
    Өнген жүгері дәні негізінде нәрлігі жоғары тағамдар технологиясын жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры,проф. М.Ж.Кизатова. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 19 б.:Библиогр.:б.16-. - )

УДК
644.784

Рубрики: ТЕХНИКА

   ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН, ЖАРМА ӨНІМДЕРІН, ЖЕМІС, КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

Кл.слова (ненормированные):
өңдеу технологиясы -- технологияны жетілдіру -- сапаны жоғарылату -- өсіру -- дәрумендік құрылыс -- қатерлі технология -- консервілеу -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет