Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусн өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] /Сатбаева, А.Б.

 

QR code of document

Ratings: 0

633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусн өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD А.С. Боранкулова. - Тараз : [б. и.], 2013. - 73 б. - )

УДК
633.11:637.146

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

Кл.слова (ненормированные):
сусын -- сүт қышқылы -- бидай үлпек -- технологиялық параметр -- биологиялық құндылық -- шикізат -- сүт өнімі -- көмірсулар -- майлр -- дәрумендер -- биоөнім -- ақуыздар
Свободных экз. нет