Ет өнімдерін өңдеу кәсіпорнына ИСО 9001 және ИСО 22000 халықаралық стандарттары негізінде басқару жүйесін дайындау [Мәтін] /Молдабекова, Д.Ж.

 

QR code of document

Ratings: 0

664.92(574):006
М66

Молдабекова, Д. Ж.
    Ет өнімдерін өңдеу кәсіпорнына ИСО 9001 және ИСО 22000 халықаралық стандарттары негізінде басқару жүйесін дайындау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: PhD доктор, доцент м.а Онлабекова А.Т. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б. - )

УДК
664.92(574):006

Рубрики: СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ

   ЕТ ӨНІМДЕРІ

Кл.слова (ненормированные):
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі -- Шұжықтардың сапа көрсеткіші -- Ет өнімдерін өндіру
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)