Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] /Дильдабаева, А.С.

 

QR code of document

Ratings: 0

664.6.014/019:664.66(043)
Д42

Дильдабаева, А. С.
    Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б.

УДК
664.6.014/019:664.66(043)

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

Кл.слова (ненормированные):
ұн -- нан өндірісі -- наубайхана -- шикізатты зерттеу -- нан пісіру технологиясы -- ашытқылар белсенділігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)