Макарон өндірісі технологиясы бойынша зертханалық тәжірибе [Мәтін] /Сейтпанов, П.К.

 

QR code of document

Ratings: 0

36.839я7
С31

Сейтпанов, П. К.
    Макарон өндірісі технологиясы бойынша зертханалық тәжірибе [Мәтін] : электрондық ресурс / П. К. Сейтпанов. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 53 б. - Б. ц.

ББК 36.839я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- макарон өндірісі -- дүмбілдердің сапасы -- шикізат шығыны -- дымқыл өнімдер -- ұн -- классикалық әдіс -- ұн сапасы -- зиянкестер -- ұнның иісі -- қышқылдық

Similar publications by classification