Өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау процесстері. Зертханалық - тәжіриебелік әдістеме [Электрондық ресурс] /Асқарова, Ә.А.

 

QR code of document

Ratings: 0

30.604
А88

Асқарова, Ә. А.
    Өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау процесстері. Зертханалық - тәжіриебелік әдістеме [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ә. А. Асқарова, А. А. Асқарова. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 159 б. - ISBN 9965-37-114-8 : Б. ц.

ББК 30.604

Рубрики: ТЕХНИКА

   СТАНДАРТТАУ.СЕРТИФИКАТТАУ

Кл.слова (ненормированные):
өсімдік өңдеу -- дәнді сақтау -- дәнтектес өнімдерді кептіру -- псевдоқопсыту негіздері

Доп.точки доступа:
Асқарова, А.А.