Тамақ өнімдерінің сапасын физико - химиялық тұрғыдан талдау [Электрондық ресурс] /Маликтаева, П.М.

 

QR code of document

Ratings: 0

36-9я7
М 19

Маликтаева, П. М.
    Тамақ өнімдерінің сапасын физико - химиялық тұрғыдан талдау [Электрондық ресурс] : оқулық / П. М. Маликтаева. - Алматы : ЭВЕРО, 2014. - 184 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІП--АЗЫҚ - ТҮЛІК

Кл.слова (ненормированные):
нан өнімдері -- макарон өнімдері -- ет өнімдері -- сары май өнімдері -- жүзім өндеудің технологиясы -- сүт өнімдерінің сапасы -- шикізат түрлері -- шарап өнімдері -- сүтті алғашқы өндеу