Наубайхана, макарон және кондитер өндірісі технологиясы мен жабдықтары [Мәтін] /Жылысбаева, Р.

 

QR code of document

Ratings: 0

36.83я7:36.86я7
Ж92

Жылысбаева, Р.
    Наубайхана, макарон және кондитер өндірісі технологиясы мен жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Р. Жылысбаева, Ж. Орынбаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 203 б. - ISBN 978-601-292-037-6 : 700т. 00т. тг.

ББК 36.83я7:36.86я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- наубайхана -- макарон -- кондитер өндірісі технологиясы -- тест жинағы -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Орынбаева, Ж.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)