
36.824я7
С74
Спандияров, Е.
Құрама жем технологиясы негіздері [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, Ә. С. боранқұлова. - Тараз : Тараз университеті, 2013. - 151 б. - ISBN 9965-37-023-0 : 390т. 00т. тг.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
құрама жем -- құрама жем өндірісінің технологиясы -- шикізат -- шикізаттарды қабылдау -- физикалық қасиеттері -- механикалық қасиеттері -- технологиялық процестері -- технологиялық машиналар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
боранқұлова, Ә.С.
Экземпляры всего: 17
2.1-№2 оқу залы (17)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (17)
Similar publications by classification