Choice of metadata Books
Page 17, Results: 192
Report on unfulfilled requests: 0
161.
Подробнее
30.607я7
А16
Абсеитов, Е. Т.
Тауарларды буып-түю және таңбалау : оқулық / Е. Т. Абсеитов. - Алматы : Альманахъ, 2021. - 363 с. : рис. - ISBN 978-601-7661-00 : 12320. 00 тг.
ББК 30.607я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНИКАЛЫҚ САПАНЫ БАҚЫЛАУ
Кл.слова (ненормированные):
тауарларды буып-түю -- товарларды таңбалау -- таңбалау негіздері -- тамақ өнімдерін таңбалау -- таңбалау белгілері -- сауда таңбасы -- экологиялық таңбалау -- тауар таңбалары -- жүктерді таңбалау -- штрих кодтау -- тағамдық майлар -- ет өнімдері -- орамның мақсаты -- азық-түлік емес тауарларды таңбалау -- электр тауарлары -- тұрмыстық химия -- парфюмерлік-косметикалық тауарлар -- нормативтік құжаттар -- сауда таңбалауы -- оқулық
Аннотация: Оқулықта тауарлық ақпараттың түрлері, құралдары және тасығыштары туралы ақпарат берілген. Таңбалау белгілері, экологиялық таңбалау, штрих кодтау, тауар белгілері өндіріс және тұтыну салалары арасындағы байланыстырушы ретінде жеке қаралады. Мемлекеттік жалпы білім беру стандартының талаптарына сәйкес құрастырылған. және "Стандарттау және сертификаттау" мамандығы бойынша білім алушыларға, сондай-ақ кәсіпорындар мен ұйымдардың қызметкерлеріне арналған.
Доп.точки доступа:
Байхожаева , Б. У.
Килибаев , Е. О.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)
А16
Абсеитов, Е. Т.
Тауарларды буып-түю және таңбалау : оқулық / Е. Т. Абсеитов. - Алматы : Альманахъ, 2021. - 363 с. : рис. - ISBN 978-601-7661-00 : 12320. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНИКАЛЫҚ САПАНЫ БАҚЫЛАУ
Кл.слова (ненормированные):
тауарларды буып-түю -- товарларды таңбалау -- таңбалау негіздері -- тамақ өнімдерін таңбалау -- таңбалау белгілері -- сауда таңбасы -- экологиялық таңбалау -- тауар таңбалары -- жүктерді таңбалау -- штрих кодтау -- тағамдық майлар -- ет өнімдері -- орамның мақсаты -- азық-түлік емес тауарларды таңбалау -- электр тауарлары -- тұрмыстық химия -- парфюмерлік-косметикалық тауарлар -- нормативтік құжаттар -- сауда таңбалауы -- оқулық
Аннотация: Оқулықта тауарлық ақпараттың түрлері, құралдары және тасығыштары туралы ақпарат берілген. Таңбалау белгілері, экологиялық таңбалау, штрих кодтау, тауар белгілері өндіріс және тұтыну салалары арасындағы байланыстырушы ретінде жеке қаралады. Мемлекеттік жалпы білім беру стандартының талаптарына сәйкес құрастырылған. және "Стандарттау және сертификаттау" мамандығы бойынша білім алушыларға, сондай-ақ кәсіпорындар мен ұйымдардың қызметкерлеріне арналған.
Доп.точки доступа:
Байхожаева , Б. У.
Килибаев , Е. О.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)
162.
Подробнее
36-9я7
Т 13
Тағам өнімдерін техникалық реттеу : оқу құралы / Б.У. Байхожаева, Е.Т. Абсеитов, Н.М. Джумадилова және т.б. . - 2-ші бас. . - Алматы : Альманахъ, 2021. - 341 с. : рис. - ISBN 978-601-7900-65-6 : 10976. 00 тг.
ББК 36-9я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІ. ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тағам өнімдерінің сапасы -- техникалық реттеу -- стандарттау -- сәйкестікті растау -- тұтынушылар құқығын қорғау -- аккредиттеу -- тағам өнімдерінінің құндылығы -- тағам өнімдерінің ассортименті -- тағам өнімдерінің қауіпсіздігі -- тұтынушылардың құқықтары -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- докторант -- докторанттарға арналған оқу құралы -- оқу құралы
Аннотация: Бұл оқу құралында тағам өнімдерінің сипаттамалары және қауіпсіздігі мен сапасын қамтамасыз ету және техникалық реттеу туралы мәліметтер келтірілген. Бұл еңбекте күннің басты сұрақтарына жауап беретін мәліметтер кеңінен қамтылған. Осы оқу құралы "Тағам қауіпсііздігі" бағытында білім алушы докторанттарға және магистранттарға арналады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 ч/з (5)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (5)
Т 13
Тағам өнімдерін техникалық реттеу : оқу құралы / Б.У. Байхожаева, Е.Т. Абсеитов, Н.М. Джумадилова және т.б. . - 2-ші бас. . - Алматы : Альманахъ, 2021. - 341 с. : рис. - ISBN 978-601-7900-65-6 : 10976. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІ. ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тағам өнімдерінің сапасы -- техникалық реттеу -- стандарттау -- сәйкестікті растау -- тұтынушылар құқығын қорғау -- аккредиттеу -- тағам өнімдерінінің құндылығы -- тағам өнімдерінің ассортименті -- тағам өнімдерінің қауіпсіздігі -- тұтынушылардың құқықтары -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- докторант -- докторанттарға арналған оқу құралы -- оқу құралы
Аннотация: Бұл оқу құралында тағам өнімдерінің сипаттамалары және қауіпсіздігі мен сапасын қамтамасыз ету және техникалық реттеу туралы мәліметтер келтірілген. Бұл еңбекте күннің басты сұрақтарына жауап беретін мәліметтер кеңінен қамтылған. Осы оқу құралы "Тағам қауіпсііздігі" бағытында білім алушы докторанттарға және магистранттарға арналады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 ч/з (5)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (5)
163.
Подробнее
36-1я7
А30
Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова . - Алматы : Альманахъ, 2019. - 336 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7543-53-02 : 11312. 00 тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- сүт өнімдерінің технологиясы -- консерві -- тағамдық концентраттар технологиясы -- қоғамдық тамақтандыру -- арнайы тағайындалған өнімдер -- диеталық тамақтану -- басытқылар -- салқын тағамдар -- ет құрамындағы ұлпалар -- бекіре балықтарын өңдеу -- шұжық өндірісі -- балықтарды өңдеу -- бекіре балықтарын өңдеу -- қазақтың ұлттық тағамдары -- етті консервілеу -- балмұздақ өндіру технологиясы -- тағамдық концентраттар -- соус өндірісі -- гарнир өндірісі -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" -- 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандықтарының магистранттарына және студенттеріне арналған оқулықта мазмұнына байланысты кең ассортиментте жоғары сапалы ет, сүт, консерві және тағамдық концентраттар, қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған өнімдерінің технологиясы: тағам өнімдерін өндіру мен өңдеу әдістері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)
А30
Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова . - Алматы : Альманахъ, 2019. - 336 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7543-53-02 : 11312. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- сүт өнімдерінің технологиясы -- консерві -- тағамдық концентраттар технологиясы -- қоғамдық тамақтандыру -- арнайы тағайындалған өнімдер -- диеталық тамақтану -- басытқылар -- салқын тағамдар -- ет құрамындағы ұлпалар -- бекіре балықтарын өңдеу -- шұжық өндірісі -- балықтарды өңдеу -- бекіре балықтарын өңдеу -- қазақтың ұлттық тағамдары -- етті консервілеу -- балмұздақ өндіру технологиясы -- тағамдық концентраттар -- соус өндірісі -- гарнир өндірісі -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" -- 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандықтарының магистранттарына және студенттеріне арналған оқулықта мазмұнына байланысты кең ассортиментте жоғары сапалы ет, сүт, консерві және тағамдық концентраттар, қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған өнімдерінің технологиясы: тағам өнімдерін өндіру мен өңдеу әдістері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)
164.
Подробнее
36.81я7
К92
Күзембаев, Қ.
Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары : оқу құралы / Қ. Күзембаев. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 269 с. : рис. - ISBN 978-601-7659-86-8 : 8140. 00 тг.
ББК 36.81я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісінің процестері -- тамақ өндірісіндегі шикізаттың қасиеттері -- гидромеханикалық процестер -- сүзу процесі -- центрифугалау -- механикалық араластырғыштар -- баромембраналық процестер -- газдарды тазалау -- механикалық процестер -- ұсақтау -- престеу -- іріктеу -- сұрыптау -- жылу процестері -- жылу алмасу негіздері -- жылу алмастырғыш аппараттар -- кептіру -- кептіру қондырғылары -- масса алмасу процестері -- экстракция -- ректификация -- кристалдану -- биохимиялық процестер -- ыстау -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: "Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары"-бұл тамақ өнімдерін өндіруге арналған жаңа технологиялар мен жабдықтарды жасауға және қолданыстағы технологияларды жетілдіруге мүмкіндік беретін ғылыми және инженерлік білімдердің жиынтығы. Оқу құралы ЖОО-ның студенттері мен магистранттарына және өндіріс қызметкерлеріне арналған.
Доп.точки доступа:
Медведков, Е.
Кузембаева, Г.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
К92
Күзембаев, Қ.
Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары : оқу құралы / Қ. Күзембаев. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 269 с. : рис. - ISBN 978-601-7659-86-8 : 8140. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісінің процестері -- тамақ өндірісіндегі шикізаттың қасиеттері -- гидромеханикалық процестер -- сүзу процесі -- центрифугалау -- механикалық араластырғыштар -- баромембраналық процестер -- газдарды тазалау -- механикалық процестер -- ұсақтау -- престеу -- іріктеу -- сұрыптау -- жылу процестері -- жылу алмасу негіздері -- жылу алмастырғыш аппараттар -- кептіру -- кептіру қондырғылары -- масса алмасу процестері -- экстракция -- ректификация -- кристалдану -- биохимиялық процестер -- ыстау -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: "Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары"-бұл тамақ өнімдерін өндіруге арналған жаңа технологиялар мен жабдықтарды жасауға және қолданыстағы технологияларды жетілдіруге мүмкіндік беретін ғылыми және инженерлік білімдердің жиынтығы. Оқу құралы ЖОО-ның студенттері мен магистранттарына және өндіріс қызметкерлеріне арналған.
Доп.точки доступа:
Медведков, Е.
Кузембаева, Г.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
165.
Подробнее
36.95я7
Д46
Диханбаева , Ф. Т.
Сүт саласындағы өндірістерді жобалау : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева . - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 214 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7669-14-0 : 6160. 00 тг.
ББК 36.95я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сүт зауыттарының қуаттылығы -- сүтті қайта өңдеу -- сүтті өндіру -- технологиялық процестерді ұйымдастыру -- сумен жабдықтау -- технологиялық құрал-жабдықтардың компоновкасы -- өндірістік цехтардағы құрал-жабдықтардың компоновкасы -- сүт саласындағы кәсіпорындардың негізгі түрлері -- май өндіруші кәсіпорын -- ірімшік өндіруші кәсіпорындар -- сүт консерві комбинаттары -- өндірісті ұйымдастыру формалары -- сүт зауыттарының қуаттылығын анықтау -- диеталық сүтқышқылды өнімдер -- простокваша -- снежок сусыны -- қаймақ -- сүзбе -- балмұздақтың өнім есебі -- сүт қанты-шикізат -- қоюландырылған немесе құрғақ сарысу -- казеин -- сүт консервілерінің өнім есебі -- қант қосылған какао -- құрғақ сүт өндірісінің өнім есебі -- сүт өнімдерін таңдау -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында сүт саласындағы өндіріс кәсіпорындарын жобалау кезеңдері мен түрлері, кәсіпорындарының негізгі түрлері мен типтері қарастырылған, сонымен қатар курстық және дипломдық жобалау бойынша мәліметтер баяндалған. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша білім алушыларға оқу процесіне қолдануға арналған.
Доп.точки доступа:
Алимарданова, М. К.
Мухтарханова, Р. Б.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
Д46
Диханбаева , Ф. Т.
Сүт саласындағы өндірістерді жобалау : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева . - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 214 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7669-14-0 : 6160. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сүт зауыттарының қуаттылығы -- сүтті қайта өңдеу -- сүтті өндіру -- технологиялық процестерді ұйымдастыру -- сумен жабдықтау -- технологиялық құрал-жабдықтардың компоновкасы -- өндірістік цехтардағы құрал-жабдықтардың компоновкасы -- сүт саласындағы кәсіпорындардың негізгі түрлері -- май өндіруші кәсіпорын -- ірімшік өндіруші кәсіпорындар -- сүт консерві комбинаттары -- өндірісті ұйымдастыру формалары -- сүт зауыттарының қуаттылығын анықтау -- диеталық сүтқышқылды өнімдер -- простокваша -- снежок сусыны -- қаймақ -- сүзбе -- балмұздақтың өнім есебі -- сүт қанты-шикізат -- қоюландырылған немесе құрғақ сарысу -- казеин -- сүт консервілерінің өнім есебі -- қант қосылған какао -- құрғақ сүт өндірісінің өнім есебі -- сүт өнімдерін таңдау -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында сүт саласындағы өндіріс кәсіпорындарын жобалау кезеңдері мен түрлері, кәсіпорындарының негізгі түрлері мен типтері қарастырылған, сонымен қатар курстық және дипломдық жобалау бойынша мәліметтер баяндалған. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша білім алушыларға оқу процесіне қолдануға арналған.
Доп.точки доступа:
Алимарданова, М. К.
Мухтарханова, Р. Б.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
166.
Подробнее
36.99я7
Т13
Таева, А. М.
Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы : оқу құралы / А. М. Таева. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-48-6 : 6050. 00 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану теориялары -- тамақтану түрлері -- балалардың тамақтануы -- балалар тамақтану принциптері -- жүкті кезде әйелдердің тамақтануы -- босанған әйелдің тамақтануы -- емізетін әйелдің тамақтануы -- геродиеталық тағамдар -- емдік-профилактикалық тамақтану -- емдік тамақтану -- алиментарлы аурулар -- тамақ өнімдерінің жетіспеушілігі -- тамақ өнімдерінің артықшылығы -- ақуыздар -- липидтер -- көмірсулар -- сіңірілетін көмірсулар -- сіңірілмейтін көмірсулар -- витаминдер -- майда еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- минералды заттар -- макроэлементтер -- микроэлементтер -- рационалдар -- салқын дәмтағамдар -- көжелер -- көжелерге арналған жартылай фабрикаттар -- сусындар -- ыстық сусындар -- салқын сусындар -- қамырдан жасалған өнімдер -- ақуыз өнімдері қосылған тағамдар -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында тамақтану теориялары, әртүрлі халық тобының тамақтануы, емдік-профилактикалық, емдік тамақтану қағидалары, емдәмдер түрлері және емдік тамақтануға арналған тамақтарды дайындау технологиясы келтірілген. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Кузембаева , Г. К.
Буламбаева , А. А.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
Т13
Таева, А. М.
Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы : оқу құралы / А. М. Таева. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-48-6 : 6050. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану теориялары -- тамақтану түрлері -- балалардың тамақтануы -- балалар тамақтану принциптері -- жүкті кезде әйелдердің тамақтануы -- босанған әйелдің тамақтануы -- емізетін әйелдің тамақтануы -- геродиеталық тағамдар -- емдік-профилактикалық тамақтану -- емдік тамақтану -- алиментарлы аурулар -- тамақ өнімдерінің жетіспеушілігі -- тамақ өнімдерінің артықшылығы -- ақуыздар -- липидтер -- көмірсулар -- сіңірілетін көмірсулар -- сіңірілмейтін көмірсулар -- витаминдер -- майда еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- минералды заттар -- макроэлементтер -- микроэлементтер -- рационалдар -- салқын дәмтағамдар -- көжелер -- көжелерге арналған жартылай фабрикаттар -- сусындар -- ыстық сусындар -- салқын сусындар -- қамырдан жасалған өнімдер -- ақуыз өнімдері қосылған тағамдар -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында тамақтану теориялары, әртүрлі халық тобының тамақтануы, емдік-профилактикалық, емдік тамақтану қағидалары, емдәмдер түрлері және емдік тамақтануға арналған тамақтарды дайындау технологиясы келтірілген. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Кузембаева , Г. К.
Буламбаева , А. А.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
167.
Подробнее
84(5Қаз)
Б38
Бейсек, Ж.
Іңкәр-Ғазал : өлеңдер жинағы / Ж. Бейсек. - Нұр-Сұлтан : Qalamger, 2020. - 155 с. - ISBN 978-601-06-6284-1 : 900. 00 тг.
ББК 84(5Қаз)
Рубрики: КӨРКЕМ ӘДЕБИЕТ
ҚАЗАҚ ӘДЕБИЕТІ
Кл.слова (ненормированные):
өлеңдер жинағы -- көркем әдебиет -- қазақ әдебиеті
Аннотация: "Іңкәр-Ғазал" кібабында ақын Жұлдыз Бейсек табиғаттың тылсым ғажайыптарын, туған жердің тамаша көріністерін, ауылдың бүгінгі кескін-келбетін, бейнесін һәм ғашықтық сезімді өлеңмен өрнектеген. Аталмыш кітап көпшілік қауымға оқуға арналған.
Экземпляры всего: 3
1.2-№1 худ.сектор (3)
Свободны: 1.2-№1 худ.сектор (3)
Б38
Бейсек, Ж.
Іңкәр-Ғазал : өлеңдер жинағы / Ж. Бейсек. - Нұр-Сұлтан : Qalamger, 2020. - 155 с. - ISBN 978-601-06-6284-1 : 900. 00 тг.
Рубрики: КӨРКЕМ ӘДЕБИЕТ
ҚАЗАҚ ӘДЕБИЕТІ
Кл.слова (ненормированные):
өлеңдер жинағы -- көркем әдебиет -- қазақ әдебиеті
Аннотация: "Іңкәр-Ғазал" кібабында ақын Жұлдыз Бейсек табиғаттың тылсым ғажайыптарын, туған жердің тамаша көріністерін, ауылдың бүгінгі кескін-келбетін, бейнесін һәм ғашықтық сезімді өлеңмен өрнектеген. Аталмыш кітап көпшілік қауымға оқуға арналған.
Экземпляры всего: 3
1.2-№1 худ.сектор (3)
Свободны: 1.2-№1 худ.сектор (3)
168.
Подробнее
28.7я7
О-67
Ордабеков, С.
Оқушылардың физиологиялық дамуы және гигиенасы : оқу құралы / С. Ордабеков. - Алматы : Альманахъ, 2019. - 280 с. : цв. ил. - ISBN 978-601-7903-37-4 : 3500. 00 тг., 3500. 00 тг.
ББК 28.7я7
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
АНТРОПОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ми құрылысы -- оқушылардың даму физиологиясы -- сенсорлық жүйелер физиологиясы -- қозу физиологиясы -- тірек-қимыл жүйесі -- тыныс алу жүйесі -- лимфаның айналу жүйесі -- лимфа -- тістің құрылысы -- ас қорыту жүйесі -- тамақтану жүйесі -- тамақтану гигиенасы -- зат алмасу жүйелері -- өкпеде оттегінің алмасуы -- жұлынның құрылысы -- жұлынның қызметі -- зәр шығару жүйелері -- қалқанша без -- секреция бездері -- гигиена -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- салауатты өмір салты -- жыныс бездері -- қалқансерік бездер -- жеке бас гигиенасы -- ұйқы безі -- адамның дамуындағы әлеуметтік факторлар -- оқу құралы
Аннотация: Бұл кітапта балалардың өсуі мен мүшелерінің қалыптасу заңдылықтары және бала организмінің қызметін реттеуші физиологиялық тетіктері, баланың жас ерекшеліктеріне сай мектеп гигиенасының талаптары баяндалады. Оқу құралы жоғары және арнаулы педагогикалық білім беретін оқу орындарының ұстаздары мен магистранттарына, студенттеріне арналған.
Доп.точки доступа:
Тайчибеков , А.
Экземпляры всего: 3
5.2-№6 ч/з (1), 5.2-№6 Ч/З (2)
Свободны: 5.2-№6 ч/з (1), 5.2-№6 Ч/З (2)
О-67
Ордабеков, С.
Оқушылардың физиологиялық дамуы және гигиенасы : оқу құралы / С. Ордабеков. - Алматы : Альманахъ, 2019. - 280 с. : цв. ил. - ISBN 978-601-7903-37-4 : 3500. 00 тг., 3500. 00 тг.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
АНТРОПОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ми құрылысы -- оқушылардың даму физиологиясы -- сенсорлық жүйелер физиологиясы -- қозу физиологиясы -- тірек-қимыл жүйесі -- тыныс алу жүйесі -- лимфаның айналу жүйесі -- лимфа -- тістің құрылысы -- ас қорыту жүйесі -- тамақтану жүйесі -- тамақтану гигиенасы -- зат алмасу жүйелері -- өкпеде оттегінің алмасуы -- жұлынның құрылысы -- жұлынның қызметі -- зәр шығару жүйелері -- қалқанша без -- секреция бездері -- гигиена -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- салауатты өмір салты -- жыныс бездері -- қалқансерік бездер -- жеке бас гигиенасы -- ұйқы безі -- адамның дамуындағы әлеуметтік факторлар -- оқу құралы
Аннотация: Бұл кітапта балалардың өсуі мен мүшелерінің қалыптасу заңдылықтары және бала организмінің қызметін реттеуші физиологиялық тетіктері, баланың жас ерекшеліктеріне сай мектеп гигиенасының талаптары баяндалады. Оқу құралы жоғары және арнаулы педагогикалық білім беретін оқу орындарының ұстаздары мен магистранттарына, студенттеріне арналған.
Доп.точки доступа:
Тайчибеков , А.
Экземпляры всего: 3
5.2-№6 ч/з (1), 5.2-№6 Ч/З (2)
Свободны: 5.2-№6 ч/з (1), 5.2-№6 Ч/З (2)
169.
Подробнее
74.58
Ж33
"Жас ғалым" атты студенттердің Халықаралық ғылыми-практикалық конференцциясының материалдары = Материалы международной научно-практической конференции студентов "Молодой ученый" = Materials of the inrernational scientific and practical conference of students "young scientist" : научное издание / Ред. алқасы Д. Ы. Нұрмұханбет, М. Қ. Жанқуанышов, Б. А. Джурсунбаев, Г. Ш. Сейдалиева және т.б. . - [Б. м.] : Dulaty university , 2022. - 264 б. - ISBN 978-9965-37-396-1 : 1000. 00 тг.
ББК 74.58
Рубрики: ПЕДАГОГИКА. ПЕДАГОГИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖОҒАРЫ БІЛІМ
Кл.слова (ненормированные):
жас ғалым -- студенттердің ғылыми-практикалық конференциясы -- молодой ученый -- материалы международной научно-практической конференции студентов -- пленарлық баяндамалар -- пленарные доклады -- әлеуметтік педагогикалық ғылымдар -- гуманитарлық ғылымдар -- социально-гуманитарные науки -- педагогические науки -- экономические науки -- юридические науки -- экономикалық ғылымдар -- заң ғылымдары -- биотехнология -- химия -- тамақ өндірісі -- стандарттау -- стандартизация -- текстиль -- пищевое производство -- материаловедение -- 25-29 сәуір 2022 жыл
Экземпляры всего: 5
6.1-№8 ч/з (1), 5.2-№6 ч/з (1), 2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 6.1-№8 ч/з (1), 5.2-№6 ч/з (1), 2.1-№2 ч/з (3)
Ж33
"Жас ғалым" атты студенттердің Халықаралық ғылыми-практикалық конференцциясының материалдары = Материалы международной научно-практической конференции студентов "Молодой ученый" = Materials of the inrernational scientific and practical conference of students "young scientist" : научное издание / Ред. алқасы Д. Ы. Нұрмұханбет, М. Қ. Жанқуанышов, Б. А. Джурсунбаев, Г. Ш. Сейдалиева және т.б. . - [Б. м.] : Dulaty university , 2022. - 264 б. - ISBN 978-9965-37-396-1 : 1000. 00 тг.
Рубрики: ПЕДАГОГИКА. ПЕДАГОГИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖОҒАРЫ БІЛІМ
Кл.слова (ненормированные):
жас ғалым -- студенттердің ғылыми-практикалық конференциясы -- молодой ученый -- материалы международной научно-практической конференции студентов -- пленарлық баяндамалар -- пленарные доклады -- әлеуметтік педагогикалық ғылымдар -- гуманитарлық ғылымдар -- социально-гуманитарные науки -- педагогические науки -- экономические науки -- юридические науки -- экономикалық ғылымдар -- заң ғылымдары -- биотехнология -- химия -- тамақ өндірісі -- стандарттау -- стандартизация -- текстиль -- пищевое производство -- материаловедение -- 25-29 сәуір 2022 жыл
Экземпляры всего: 5
6.1-№8 ч/з (1), 5.2-№6 ч/з (1), 2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 6.1-№8 ч/з (1), 5.2-№6 ч/з (1), 2.1-№2 ч/з (3)
170.
Подробнее
36.86я7
Ө44
Өмірзақова, С. Х.
Желілер жабдықтарының қуаты және кондитер өндірісінің технологиялық есебі : оқу құралы / С. Х. Өмірзақова. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 129 с. : табл. - 700. 00 тг.
ББК 36.86я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
карамель өндірісі -- драже өндірісі -- конфет өндірісі -- ирис өндірісі -- мармелад өндірісі -- пастила өндірісі -- шоколад өндірісі -- какао-ұнтағы өндірісі -- буып-түюге арналған жабдықтар -- кондитер өндірісін жобалау -- қойма жайларын есептеу -- өндірісі желісінің өнімділігін негіздеу -- тара шығыны -- тарамен сақтау -- орау -- буып-түю -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- 5В072800-Өңдеу өндірісінің технологиясы -- 5В072700-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- 5В070100-Биотехнология
Аннотация: Оқу құралында, кондитер кәсіпорындарының технологиялық жобалануына қатысты қойылатын талаптар, негізгі мәліметтер көрсетілген. Карамель, конфет, драже, ирис, шоколад өнімдерінің және басқаларды өндіру желісінің өнімділік есептерінің мысалдары келтірілген. 5В072700-Азық-түлік өнімдері технологиясы, 5В072800-Өңдеу өндірісінің технологиясы, 5В070100-Биотехнология мамандықтарының студенттеріне арналған және кондитер кәсіпорындарының қызметкерлеріне ұсынылуы мүмкін. -
Доп.точки доступа:
Солтыбаева, Б. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
Ө44
Өмірзақова, С. Х.
Желілер жабдықтарының қуаты және кондитер өндірісінің технологиялық есебі : оқу құралы / С. Х. Өмірзақова. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 129 с. : табл. - 700. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
карамель өндірісі -- драже өндірісі -- конфет өндірісі -- ирис өндірісі -- мармелад өндірісі -- пастила өндірісі -- шоколад өндірісі -- какао-ұнтағы өндірісі -- буып-түюге арналған жабдықтар -- кондитер өндірісін жобалау -- қойма жайларын есептеу -- өндірісі желісінің өнімділігін негіздеу -- тара шығыны -- тарамен сақтау -- орау -- буып-түю -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- 5В072800-Өңдеу өндірісінің технологиясы -- 5В072700-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- 5В070100-Биотехнология
Аннотация: Оқу құралында, кондитер кәсіпорындарының технологиялық жобалануына қатысты қойылатын талаптар, негізгі мәліметтер көрсетілген. Карамель, конфет, драже, ирис, шоколад өнімдерінің және басқаларды өндіру желісінің өнімділік есептерінің мысалдары келтірілген. 5В072700-Азық-түлік өнімдері технологиясы, 5В072800-Өңдеу өндірісінің технологиясы, 5В070100-Биотехнология мамандықтарының студенттеріне арналған және кондитер кәсіпорындарының қызметкерлеріне ұсынылуы мүмкін. -
Доп.точки доступа:
Солтыбаева, Б. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
Page 17, Results: 192