Choice of metadata Books
Page 18, Results: 192
Report on unfulfilled requests: 0
171.
Подробнее
65.9(5Қаз)44я7
О-74
Орынбаева , У. А.
Мейманхана және мейрамхана кәсіпорындарының сапасын басқару : оқу құралы / У. А. Орынбаева . - Тараз : Dulaty university, 2023. - 176 с. : табл. - ISBN 978-9965-37-448-7 : 700. 00 тг.
ББК 65.9(5Қаз)44я7
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ ХАЛЫҚҚА ТҰРМЫСТЫҚ ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ ЭКОНОМИКАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
мейманхана -- мейрамхана -- қонақ жайлылық -- қоғамдық тамақтандыру -- мейрамхана қызметтері -- тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі -- мейрамхана қызметтерінің сапасы -- НАССР жүйесі -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- 6В11114-"Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі"
Аннотация: Оқу құралында қызмет көрсету сапасы саласындағы негізгі ұғымдар, сапа менеджменті дамуының негізгі кезеңдері, мейманханалар мен мейрамханалардың тиімді дамуы мен бәсекеге қабілеттілігіне әсер ететін факторлар қарастырылған. Оқу құралы 6В11114-"Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі" білім беру бағдарламасының "Мейманхана-мейрамхана" кәсіпорындарының сапасын басқару" пәні бойынша білім алатын жоғары оқу орындарының студенттеріне арналған, сонымен бірге қонақжайлылық индустриясы кәсіпорындарының қызметкерлеріне пайдалы болуы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Оңлабекова , А. Т.
Молдашева , А. Б.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (4)
О-74
Орынбаева , У. А.
Мейманхана және мейрамхана кәсіпорындарының сапасын басқару : оқу құралы / У. А. Орынбаева . - Тараз : Dulaty university, 2023. - 176 с. : табл. - ISBN 978-9965-37-448-7 : 700. 00 тг.
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ ХАЛЫҚҚА ТҰРМЫСТЫҚ ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ ЭКОНОМИКАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
мейманхана -- мейрамхана -- қонақ жайлылық -- қоғамдық тамақтандыру -- мейрамхана қызметтері -- тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі -- мейрамхана қызметтерінің сапасы -- НАССР жүйесі -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- 6В11114-"Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі"
Аннотация: Оқу құралында қызмет көрсету сапасы саласындағы негізгі ұғымдар, сапа менеджменті дамуының негізгі кезеңдері, мейманханалар мен мейрамханалардың тиімді дамуы мен бәсекеге қабілеттілігіне әсер ететін факторлар қарастырылған. Оқу құралы 6В11114-"Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі" білім беру бағдарламасының "Мейманхана-мейрамхана" кәсіпорындарының сапасын басқару" пәні бойынша білім алатын жоғары оқу орындарының студенттеріне арналған, сонымен бірге қонақжайлылық индустриясы кәсіпорындарының қызметкерлеріне пайдалы болуы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Оңлабекова , А. Т.
Молдашева , А. Б.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (4)
172.
Подробнее
36.95я7
Қ58
Қозықан, С.
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / С. Қозықан. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 220 с. - ISBN 978-601-352-056-8 : 10522. 40 тг.
ББК 36.95я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдерінің технологиясы -- шикі сүтті өңдеу -- шикі сүтті дайындау -- сүтті сепаратордан өткізу -- гомогенизация -- пастерленген сүт технологиясы -- стерильденген сүт технологиясы -- сүт ақаулары -- сүт қышқылды өнімдер технологиясы -- сүт қышқылды сусындар технологиясы -- қаймақ технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбе өнімдерінің технологиясы -- үй ірімшіктерінің технологиясы -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында сүт өндіріс орындарында сүтті өңдеу әдістері, өндірілетін өнімдердің ассортименттер номенклатуралары, тағамдық құндылықтары, өнімнің сипаттамасы, жалпы технологиясы, технологиялық ерекшеліктері, рецептуралары, сондай-ақ пайда болатын ақау түрлері және олардың алдын-алу шаралары, құрал-жабдықтарды қолдану туралы ақпараттар берілген. Аталған оқу құралы "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша білім алатын студенттер мен магистрлерге, сондай-ақ сүт өнімдері өндірісінде жұмыс атқаратын мамандарға өте қажет материал болып табылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Қ58
Қозықан, С.
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / С. Қозықан. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 220 с. - ISBN 978-601-352-056-8 : 10522. 40 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдерінің технологиясы -- шикі сүтті өңдеу -- шикі сүтті дайындау -- сүтті сепаратордан өткізу -- гомогенизация -- пастерленген сүт технологиясы -- стерильденген сүт технологиясы -- сүт ақаулары -- сүт қышқылды өнімдер технологиясы -- сүт қышқылды сусындар технологиясы -- қаймақ технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбе өнімдерінің технологиясы -- үй ірімшіктерінің технологиясы -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында сүт өндіріс орындарында сүтті өңдеу әдістері, өндірілетін өнімдердің ассортименттер номенклатуралары, тағамдық құндылықтары, өнімнің сипаттамасы, жалпы технологиясы, технологиялық ерекшеліктері, рецептуралары, сондай-ақ пайда болатын ақау түрлері және олардың алдын-алу шаралары, құрал-жабдықтарды қолдану туралы ақпараттар берілген. Аталған оқу құралы "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша білім алатын студенттер мен магистрлерге, сондай-ақ сүт өнімдері өндірісінде жұмыс атқаратын мамандарға өте қажет материал болып табылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
173.
Подробнее
36.83я7
М17
Маликтаева, П. М.
Нан өндірісінің технологиясы : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 176 с. - ISBN 978-601-652-538-9 : 10090. 08 тг.
ББК 36.83я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
НАН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
нан өндірісінің технологиясы -- тағам өнімдерін буып-түю -- нан өндірісінің шикізаттары -- орау материалдары -- микроағзалардың жалпы физиологиясы -- микроорганизмнің қоректенуі -- микроағзалардың морфологиясы -- бидайдың сапалық көрсеткіші -- ұн сапасы -- нан өнімдерінің ассортименті -- нан пісіру процесі -- нан өнімдері -- білезік нан -- нан өнімдерінің технологиясы -- кепкен тоқаш өнімдері -- нан өндірісінде қолданылатын қондырғылар -- қамыр ашыту құралы -- қамыр бөлшектеу құралы -- нанның шығымын анықтау -- органолептикалық көрсеткіш -- нанның сапасын бағалау -- ашытқысыз дайындалатын нан -- нан өнімдерінің сапасын сараптау -- негізгі технологиялық машиналар -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы студенттер нан өнімдерінің түрлерімен таныса отырып нан өнімдерін өндірудің технологиялық жүйесімен таныса алады. Сонымен қатар өнім сапасын анықтаудың әдістемелерін үйренеді. Оқу құралы "Стандарттау және сертифаттау", "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" және "Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы және инженерингі" мамандықтарының студенттеріне және оқытушыларына арналған.
Доп.точки доступа:
Сексенбаева , Ж. М.
Шымыр , Ж. А.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
М17
Маликтаева, П. М.
Нан өндірісінің технологиясы : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 176 с. - ISBN 978-601-652-538-9 : 10090. 08 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
НАН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
нан өндірісінің технологиясы -- тағам өнімдерін буып-түю -- нан өндірісінің шикізаттары -- орау материалдары -- микроағзалардың жалпы физиологиясы -- микроорганизмнің қоректенуі -- микроағзалардың морфологиясы -- бидайдың сапалық көрсеткіші -- ұн сапасы -- нан өнімдерінің ассортименті -- нан пісіру процесі -- нан өнімдері -- білезік нан -- нан өнімдерінің технологиясы -- кепкен тоқаш өнімдері -- нан өндірісінде қолданылатын қондырғылар -- қамыр ашыту құралы -- қамыр бөлшектеу құралы -- нанның шығымын анықтау -- органолептикалық көрсеткіш -- нанның сапасын бағалау -- ашытқысыз дайындалатын нан -- нан өнімдерінің сапасын сараптау -- негізгі технологиялық машиналар -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы студенттер нан өнімдерінің түрлерімен таныса отырып нан өнімдерін өндірудің технологиялық жүйесімен таныса алады. Сонымен қатар өнім сапасын анықтаудың әдістемелерін үйренеді. Оқу құралы "Стандарттау және сертифаттау", "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" және "Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы және инженерингі" мамандықтарының студенттеріне және оқытушыларына арналған.
Доп.точки доступа:
Сексенбаева , Ж. М.
Шымыр , Ж. А.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
174.
Подробнее
65.04(5Қаз)я7
К18
Карменова, Н. Н.
Қазақстанның экономикалық және әлеуметтік географиясы (практикалық сабақтарға арналған) : оқу құралы / Н. Н. Карменова. - Алматы : Лантар Books, 2022. - 132 с. - ISBN 978-601-361-251-5 : 5794. 88 тг.
ББК 65.04(5Қаз)я7
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ ЭКОНОМИКАЛЫҚ ГЕОГРАФИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
Қазақстанның экономикалық географиясы -- Қазақстанның әлеуметтік географиясы -- Қазақстан халқының географиясы -- отын өнеркәсібі -- электр энергетикасы -- агроөнеркәсіп кешені -- өсімдік шаруашылығы -- мал шаруашылығы -- тамақ өнеркәсібі -- машина жасау кешені -- көлік географиясы -- Қазақстанның экономикалық аудандастырылуы -- химия өнеркәсібі -- оқу құралы
Аннотация: "Қазақстанның экономикалық және әлеуметтік географиясы (практикалық сабақтарға арналған)" оқу-әдістемелік құралы (5В011600, 5В01511-География-Тарих,6В01512-География-Биология мамандығы) элективті пәндер каталогына сәйкес құрастырылған. Оқу құралында Қазақстан Республикасының аумағын кескін картаға түсіріп, көрші елдерінің экономикалық даму сипатын, бағытын анықтап, көрші елдердің саяси орнын белгілейді.
Доп.точки доступа:
Токсабаева , М. Е.
Экземпляры всего: 5
2.6-№1 ч/з (1), 2.1-№2 Ч/З (4)
Свободны: 2.6-№1 ч/з (1), 2.1-№2 Ч/З (4)
К18
Карменова, Н. Н.
Қазақстанның экономикалық және әлеуметтік географиясы (практикалық сабақтарға арналған) : оқу құралы / Н. Н. Карменова. - Алматы : Лантар Books, 2022. - 132 с. - ISBN 978-601-361-251-5 : 5794. 88 тг.
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ ЭКОНОМИКАЛЫҚ ГЕОГРАФИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
Қазақстанның экономикалық географиясы -- Қазақстанның әлеуметтік географиясы -- Қазақстан халқының географиясы -- отын өнеркәсібі -- электр энергетикасы -- агроөнеркәсіп кешені -- өсімдік шаруашылығы -- мал шаруашылығы -- тамақ өнеркәсібі -- машина жасау кешені -- көлік географиясы -- Қазақстанның экономикалық аудандастырылуы -- химия өнеркәсібі -- оқу құралы
Аннотация: "Қазақстанның экономикалық және әлеуметтік географиясы (практикалық сабақтарға арналған)" оқу-әдістемелік құралы (5В011600, 5В01511-География-Тарих,6В01512-География-Биология мамандығы) элективті пәндер каталогына сәйкес құрастырылған. Оқу құралында Қазақстан Республикасының аумағын кескін картаға түсіріп, көрші елдерінің экономикалық даму сипатын, бағытын анықтап, көрші елдердің саяси орнын белгілейді.
Доп.точки доступа:
Токсабаева , М. Е.
Экземпляры всего: 5
2.6-№1 ч/з (1), 2.1-№2 Ч/З (4)
Свободны: 2.6-№1 ч/з (1), 2.1-№2 Ч/З (4)
175.
Подробнее
36.82я7
Б79
Боранкулова, А. С.
Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова. - Тараз : Dulaty university, 2022. - 87 с. - ISBN 978-9965-37-397-8 : 500. 00 тг.
ББК 36.82я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
ұн зауыттары -- жарма зауыттары -- ұн тарту зауыттары -- технологиялық процесті жобалау -- пневмотранспортерді жобалау -- аспирацияны жобалау -- жарма зауыттарын жобалау -- дән тазалау -- астықтың өңделген өнімдерінің коммуникациясы -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері -- 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженер -- 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы -- 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу-әдістемелік құрал
Аннотация: Оқу-әдістемелік құралында ұн және жарма өндіретін кәсіпорындарды жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар, яғни технологиялық процестердің схемалары, жабдықтарды таңдау және есептеу жолдары, сонымен қатар қауіпсіздік техника бойынша ережелер келтіріледі. Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы бойынша бейімдік білім алатын магистранттары мен шағын кәсіпорындарының кәсіпкерлері де қолдана алады.
Доп.точки доступа:
Мынбаева , А. Б.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Б79
Боранкулова, А. С.
Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова. - Тараз : Dulaty university, 2022. - 87 с. - ISBN 978-9965-37-397-8 : 500. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
ұн зауыттары -- жарма зауыттары -- ұн тарту зауыттары -- технологиялық процесті жобалау -- пневмотранспортерді жобалау -- аспирацияны жобалау -- жарма зауыттарын жобалау -- дән тазалау -- астықтың өңделген өнімдерінің коммуникациясы -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері -- 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженер -- 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы -- 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу-әдістемелік құрал
Аннотация: Оқу-әдістемелік құралында ұн және жарма өндіретін кәсіпорындарды жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар, яғни технологиялық процестердің схемалары, жабдықтарды таңдау және есептеу жолдары, сонымен қатар қауіпсіздік техника бойынша ережелер келтіріледі. Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы бойынша бейімдік білім алатын магистранттары мен шағын кәсіпорындарының кәсіпкерлері де қолдана алады.
Доп.точки доступа:
Мынбаева , А. Б.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
176.
Подробнее
75.08я7
С74
Спорттық гигиена : оқу құралы / А. Ә. Мәутенбаев, А. Б. Еланцев, С. Т. Төлеуханов және т.б. . - Алматы : Қазақ университеті, 2023. - 202 с. : табл. - ISBN 978-601-04-3716-6 : 8200. 00 тг.
ББК 75.08я7
Рубрики: ДЕНЕ ТӘРБИЕСІ ЖӘНЕ СПОРТ
СПОРТТЫҚ ГИГИЕНА
Кл.слова (ненормированные):
спорттық гигиена -- шынығу гигиенасы -- тамақтану гигиенасы -- спорттық ғимараттарды жобалау -- сауықтыру -- жеке бастың гигиенасы -- дене шынықтыру -- шынығудың гигиеналық қағидалары -- ауамен шынығу -- сумен шынығу -- оқу құралы -- магистранттарға арналған оқу құралы -- магистрант
Аннотация: Оқу құралы дене шынықтыру және спорт мамандығы бойынша жоғары оқу орындарының факультеттерінде білім алып жатқан студенттерге, магистранттарға, мектептегі дене тәрбиесі мұғалімдеріне, спорт жаттықтырушыларына және осы салаға қызығушылық танытатын оқырманға арналады.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (1), 5.2-№6 Ч/З (2)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1), 5.2-№6 Ч/З (2)
С74
Спорттық гигиена : оқу құралы / А. Ә. Мәутенбаев, А. Б. Еланцев, С. Т. Төлеуханов және т.б. . - Алматы : Қазақ университеті, 2023. - 202 с. : табл. - ISBN 978-601-04-3716-6 : 8200. 00 тг.
Рубрики: ДЕНЕ ТӘРБИЕСІ ЖӘНЕ СПОРТ
СПОРТТЫҚ ГИГИЕНА
Кл.слова (ненормированные):
спорттық гигиена -- шынығу гигиенасы -- тамақтану гигиенасы -- спорттық ғимараттарды жобалау -- сауықтыру -- жеке бастың гигиенасы -- дене шынықтыру -- шынығудың гигиеналық қағидалары -- ауамен шынығу -- сумен шынығу -- оқу құралы -- магистранттарға арналған оқу құралы -- магистрант
Аннотация: Оқу құралы дене шынықтыру және спорт мамандығы бойынша жоғары оқу орындарының факультеттерінде білім алып жатқан студенттерге, магистранттарға, мектептегі дене тәрбиесі мұғалімдеріне, спорт жаттықтырушыларына және осы салаға қызығушылық танытатын оқырманға арналады.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (1), 5.2-№6 Ч/З (2)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1), 5.2-№6 Ч/З (2)
177.
Подробнее
36.96я7
М66
Молдахметова , З. Қ.
Консервілеудің теориялық негіздері : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 138 с. : рис. - ISBN 978-601-7985-94-3 : 3100. 00 тг.
ББК 36.96я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІЛЕУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
биологиялық мембраналар -- өсімдік шикізатының сипаттамасы -- мал шикізатының сипаттамасы -- ферменттер -- консервілеудің негізгі әдістері -- әртүрлі тамақ өнімдерін консервілеу -- шикізатты жылумен өңдеу -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- оқу құралы -- жеміс-жидекті өңдеу -- көмірсулар -- азотты заттектер -- липидтер -- органикалық қышқылдар -- полифенольді заттектер -- бояғыш заттар -- эфир майлары -- минералды заттар -- дәрумендер -- мал шикізатының сипаттамасы -- бұлшық ұлпасы -- жалғастыру ұлпасы -- май ұлпасы -- ферменттердің классификациясы -- ферменттік препараттар -- шикізатты термиялық өңдеу -- шикізатты алдын ала өңдеу -- банкаларды жабу -- зарарсыздандыру -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- кептірілген өнімдер микрофлорасы -- тоңазытылған өнімдер микрофлорасы -- шикізатты жылумен өңдеу -- бланширлеу -- шикізатты қуырып пісіру -- ауамен суыту -- вакуумды камераларды суыту -- көкөністерді пассерлеу -- оқу құралы -- 6В07201-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралы 6В07201-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
Доп.точки доступа:
Уажанова , Р. У.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
М66
Молдахметова , З. Қ.
Консервілеудің теориялық негіздері : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 138 с. : рис. - ISBN 978-601-7985-94-3 : 3100. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІЛЕУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
биологиялық мембраналар -- өсімдік шикізатының сипаттамасы -- мал шикізатының сипаттамасы -- ферменттер -- консервілеудің негізгі әдістері -- әртүрлі тамақ өнімдерін консервілеу -- шикізатты жылумен өңдеу -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- оқу құралы -- жеміс-жидекті өңдеу -- көмірсулар -- азотты заттектер -- липидтер -- органикалық қышқылдар -- полифенольді заттектер -- бояғыш заттар -- эфир майлары -- минералды заттар -- дәрумендер -- мал шикізатының сипаттамасы -- бұлшық ұлпасы -- жалғастыру ұлпасы -- май ұлпасы -- ферменттердің классификациясы -- ферменттік препараттар -- шикізатты термиялық өңдеу -- шикізатты алдын ала өңдеу -- банкаларды жабу -- зарарсыздандыру -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- кептірілген өнімдер микрофлорасы -- тоңазытылған өнімдер микрофлорасы -- шикізатты жылумен өңдеу -- бланширлеу -- шикізатты қуырып пісіру -- ауамен суыту -- вакуумды камераларды суыту -- көкөністерді пассерлеу -- оқу құралы -- 6В07201-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралы 6В07201-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
Доп.точки доступа:
Уажанова , Р. У.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
178.
Подробнее
36.824я7
Б17
Байбатыров, Т. А.
Құрама жем өндірісінің технологиясы : оқу құралы / Т. А. Байбатыров. - Алматы : Альманахъ, 2022. - 182 с. : рис. - ISBN 978-601-80902-7-1 : 3990. 00 тг.
ББК 36.824я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
құрама жем өндірісі -- құрама жем репептурасы -- құрама жемді байыту технологиясы -- мал текті шикізаттар -- ұн зауыттары -- жарма зауыттары -- өсімдік текті азықтар -- мал текті шикізаттар -- минерал текті шикізаттар -- карбамидті концентрат -- құрама жем зауыттары -- АВҚ өндіру технологиясы -- БСА өндірудің технологиялық сызбасы -- құрама жем өндірісінің дамуы -- шикізаттарды есепке алу -- мал азығы -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- В068, М111-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" -- өнімдерді есепке алу
Аннотация: Оқу құралы мамандыққа қойылатын мемлекеттік білім беру стандартына сай жазылған. Оқу құралында құрамажем өндірісінде қолданылатын шикізаттардың сипаттамасы, құрамажем өндірісінің технологиялық процестері, технологиялық желілері, құрамажемнің сапасына қойылатын талаптар берілген. Оқу құралы жоғары оқу орындарында В068, М111-"Азық-түлік өнімдерінінің өндірісі" білім беру бағдарламалары топтарында білім алушы студенттер мен магистранттарға арналған.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Б17
Байбатыров, Т. А.
Құрама жем өндірісінің технологиясы : оқу құралы / Т. А. Байбатыров. - Алматы : Альманахъ, 2022. - 182 с. : рис. - ISBN 978-601-80902-7-1 : 3990. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
құрама жем өндірісі -- құрама жем репептурасы -- құрама жемді байыту технологиясы -- мал текті шикізаттар -- ұн зауыттары -- жарма зауыттары -- өсімдік текті азықтар -- мал текті шикізаттар -- минерал текті шикізаттар -- карбамидті концентрат -- құрама жем зауыттары -- АВҚ өндіру технологиясы -- БСА өндірудің технологиялық сызбасы -- құрама жем өндірісінің дамуы -- шикізаттарды есепке алу -- мал азығы -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- В068, М111-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" -- өнімдерді есепке алу
Аннотация: Оқу құралы мамандыққа қойылатын мемлекеттік білім беру стандартына сай жазылған. Оқу құралында құрамажем өндірісінде қолданылатын шикізаттардың сипаттамасы, құрамажем өндірісінің технологиялық процестері, технологиялық желілері, құрамажемнің сапасына қойылатын талаптар берілген. Оқу құралы жоғары оқу орындарында В068, М111-"Азық-түлік өнімдерінінің өндірісі" білім беру бағдарламалары топтарында білім алушы студенттер мен магистранттарға арналған.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
179.
Подробнее
65.9(5Қаз)29я7
Т50
Топтасу (кластер) экономикасы : оқулық / Ж. Б. Кайкен, Р. Ш. Тахтаева, Ж. М. Уанова, Л. М. Шаяхметова . - Алматы : Эпиграф, 2022. - 101 с. : табл. - ISBN 978-601-352-479-5 : 9180. 64 тг.
ББК 65.9(5Қаз)29я7
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ КӘСІПОРЫН ЭКОНОМИКАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
топтасу экономикасы -- кластер экономикасы -- топтарды қалыптастыру -- туризм тобы -- мұнай-химия тобы -- Қазақстанда кәсіпорындар топтарын құру -- топтың тиімділігі -- топтарды құру -- өндірістік топтарды қалыптастыру -- тамақ өнеркәсібінің тобы -- оқулық -- бәсекелестікке қабілеттілікті бағалау -- кіші кәсіпкерлік -- European Cluster Excellence initiative -- аймақтық байланысты бағалау -- жаңашылдықпен даму -- аймақтық байланысты бағалау -- кәсіпорындардың орналасуы
Аннотация: Оқулықта топтасудың (кластер) экономикасына байланысты ілімі, әдістемелік сұрақтар, шет ел және Қазақстан Республикасының топтасу жұмысының барысы туралы баяндалады. Оқулық қазақ тілінде біріншілердің қатарында дайындалды.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Т50
Топтасу (кластер) экономикасы : оқулық / Ж. Б. Кайкен, Р. Ш. Тахтаева, Ж. М. Уанова, Л. М. Шаяхметова . - Алматы : Эпиграф, 2022. - 101 с. : табл. - ISBN 978-601-352-479-5 : 9180. 64 тг.
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ КӘСІПОРЫН ЭКОНОМИКАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
топтасу экономикасы -- кластер экономикасы -- топтарды қалыптастыру -- туризм тобы -- мұнай-химия тобы -- Қазақстанда кәсіпорындар топтарын құру -- топтың тиімділігі -- топтарды құру -- өндірістік топтарды қалыптастыру -- тамақ өнеркәсібінің тобы -- оқулық -- бәсекелестікке қабілеттілікті бағалау -- кіші кәсіпкерлік -- European Cluster Excellence initiative -- аймақтық байланысты бағалау -- жаңашылдықпен даму -- аймақтық байланысты бағалау -- кәсіпорындардың орналасуы
Аннотация: Оқулықта топтасудың (кластер) экономикасына байланысты ілімі, әдістемелік сұрақтар, шет ел және Қазақстан Республикасының топтасу жұмысының барысы туралы баяндалады. Оқулық қазақ тілінде біріншілердің қатарында дайындалды.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
180.
Подробнее
Қазақша-орысша, орысша-қазақша терминологиялық сөздік. Тамақ өнеркәсібі және тұрмыстық қызмет : оқулық-анықтамалық басылым . - Алматы : Рауан, 2000. - 312 с. - ISBN 5-7667-7987-9 : 300.00 тг.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
Қазақша-орысша, орысша-қазақша терминологиялық сөздік. Тамақ өнеркәсібі және тұрмыстық қызмет : оқулық-анықтамалық басылым . - Алматы : Рауан, 2000. - 312 с. - ISBN 5-7667-7987-9 : 300.00 тг.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
Page 18, Results: 192