Choice of metadata Dissertations
Page 2, Results: 14
Report on unfulfilled requests: 0
11.
Подробнее
664.6.002.51
У-74
Усембаев, Мукаш Калиевич.
Совершенствование процесса формования полуфабрикатов для мучных кондитерских изделий [Текст] : автореф. дис. ... к. техн. н. - 05.18.12: Процессы и аппараты пищевых производств / Науч. рук.: д. т. н., проф. Еркебаев М. Ж., к. т. н., доц. Гаджиев М. Ж. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2010. - 22 с.: Библиогр.: с. 17. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО
Кл.слова (ненормированные):
техника -- совершенствование -- кондитерские изделие -- процессы -- аппараты пищевых производств -- хранения -- транспортировка -- оборудование -- к. техн. н.
Свободных экз. нет
У-74
Усембаев, Мукаш Калиевич.
Совершенствование процесса формования полуфабрикатов для мучных кондитерских изделий [Текст] : автореф. дис. ... к. техн. н. - 05.18.12: Процессы и аппараты пищевых производств / Науч. рук.: д. т. н., проф. Еркебаев М. Ж., к. т. н., доц. Гаджиев М. Ж. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2010. - 22 с.: Библиогр.: с. 17. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО
Кл.слова (ненормированные):
техника -- совершенствование -- кондитерские изделие -- процессы -- аппараты пищевых производств -- хранения -- транспортировка -- оборудование -- к. техн. н.
Свободных экз. нет
12.
Подробнее
664.6(043)
У73
Усенова, А. М.
Ұнды кондитерлік өнімдерді өндіру үшін каротинді өнімдерге қоспа қосып пайдаланудың технологиясын жасау, оларды тауарлық бағалау және сертификаттау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к.,доцент Жапсарбеков Г.П. - Тараз : [б. и.], 2016. - 95 б. - )
Рубрики: СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ
ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
ұн -- кондитерлік өнімдерді өндіру -- каротинді өнімдер -- тауарлық бағалау -- тағамдық гель технологиясы -- стандарттау және сертификаттау -- ұн өнімдері -- жарма өнімдері -- ұннан жасалған кондитерлік өнімдер -- асқабақ сорттары
Свободных экз. нет
У73
Усенова, А. М.
Ұнды кондитерлік өнімдерді өндіру үшін каротинді өнімдерге қоспа қосып пайдаланудың технологиясын жасау, оларды тауарлық бағалау және сертификаттау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к.,доцент Жапсарбеков Г.П. - Тараз : [б. и.], 2016. - 95 б. - )
УДК |
Рубрики: СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ
ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
ұн -- кондитерлік өнімдерді өндіру -- каротинді өнімдер -- тауарлық бағалау -- тағамдық гель технологиясы -- стандарттау және сертификаттау -- ұн өнімдері -- жарма өнімдері -- ұннан жасалған кондитерлік өнімдер -- асқабақ сорттары
Свободных экз. нет
13.
Подробнее
633.88:664.858
Ш58
Шинасилова, С. Р.
Дәрілік шөптерді пайдаланып конфет массаларының технологиясын жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші: д.PhD,доцент м.а. Солтыбаева,Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2014. - 88 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
дәрілік шөп -- конфет массалары -- азық-түлік -- кондитер өнімі -- мармелад -- тамақ қоспасы
Свободных экз. нет
Ш58
Шинасилова, С. Р.
Дәрілік шөптерді пайдаланып конфет массаларының технологиясын жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші: д.PhD,доцент м.а. Солтыбаева,Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2014. - 88 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
дәрілік шөп -- конфет массалары -- азық-түлік -- кондитер өнімі -- мармелад -- тамақ қоспасы
Свободных экз. нет
14.
Подробнее
633.88:664.858
Ш58
Шинасилова, С. Р.
Дәрілік шөптерді пайдаланып конфет массаларының технологиясын жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші: д.PhD,доцент м.а. Солтыбаева,Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2014. - 20 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
кондитер өнімі -- мармеладтты масса -- шикізат -- дәрілік шөп -- тағам -- тұнба
Свободных экз. нет
Ш58
Шинасилова, С. Р.
Дәрілік шөптерді пайдаланып конфет массаларының технологиясын жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші: д.PhD,доцент м.а. Солтыбаева,Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2014. - 20 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
кондитер өнімі -- мармеладтты масса -- шикізат -- дәрілік шөп -- тағам -- тұнба
Свободных экз. нет
Page 2, Results: 14