Digital catalogue


 

Choice of metadata Books

Page 2, Results: 15

Report on unfulfilled requests: 0

40.0я73
А91


    Ауыл шаруашылық биотехнологиясы [Мәтін] : оқулық / Х.Ә.Аубакиров, А.А.Сұлтанов, Е.М.Сүлеймен, А.Ә.Тлепов. - Алматы : ЖШС Экономика, 2013. - 490 б. - ISBN 978-601-225-539-3 : 3142т. 00т. тг.

ББК 40.0я73

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ. ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҚ БИОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
өсімдік шаруашылығы -- жасуша -- ұлпа -- биотехнология -- мал шаруашылығы -- ветеринария -- сүт өнімдері -- биоконверсия -- мал азығы -- гендік инженерия
Экземпляры всего: 50
5.2-№6 оқу залы (45), 5.3-№7 оқу залы (3), 1-4 (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (45), 5.3-№7 оқу залы (3), 1-4 (2)

Ауыл шаруашылық биотехнологиясы [Мәтін] : Оқулық / Х.Ә.Аубакиров, А.А.Сұлтанов, Е.М.Сүлеймен, А.Ә.Тлепов, 2013. - 490 б.

11.

Ауыл шаруашылық биотехнологиясы [Мәтін] : Оқулық / Х.Ә.Аубакиров, А.А.Сұлтанов, Е.М.Сүлеймен, А.Ә.Тлепов, 2013. - 490 б.


40.0я73
А91


    Ауыл шаруашылық биотехнологиясы [Мәтін] : оқулық / Х.Ә.Аубакиров, А.А.Сұлтанов, Е.М.Сүлеймен, А.Ә.Тлепов. - Алматы : ЖШС Экономика, 2013. - 490 б. - ISBN 978-601-225-539-3 : 3142т. 00т. тг.

ББК 40.0я73

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ. ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҚ БИОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
өсімдік шаруашылығы -- жасуша -- ұлпа -- биотехнология -- мал шаруашылығы -- ветеринария -- сүт өнімдері -- биоконверсия -- мал азығы -- гендік инженерия
Экземпляры всего: 50
5.2-№6 оқу залы (45), 5.3-№7 оқу залы (3), 1-4 (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (45), 5.3-№7 оқу залы (3), 1-4 (2)

36-1я7
А30


    Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова . - Алматы : Альманахъ, 2019. - 336 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7543-53-02 : 11312. 00 тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- сүт өнімдерінің технологиясы -- консерві -- тағамдық концентраттар технологиясы -- қоғамдық тамақтандыру -- арнайы тағайындалған өнімдер -- диеталық тамақтану -- басытқылар -- салқын тағамдар -- ет құрамындағы ұлпалар -- бекіре балықтарын өңдеу -- шұжық өндірісі -- балықтарды өңдеу -- бекіре балықтарын өңдеу -- қазақтың ұлттық тағамдары -- етті консервілеу -- балмұздақ өндіру технологиясы -- тағамдық концентраттар -- соус өндірісі -- гарнир өндірісі -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" -- 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандықтарының магистранттарына және студенттеріне арналған оқулықта мазмұнына байланысты кең ассортиментте жоғары сапалы ет, сүт, консерві және тағамдық концентраттар, қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған өнімдерінің технологиясы: тағам өнімдерін өндіру мен өңдеу әдістері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)

Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары [Текст] : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова , 2019. - 336 с.

12.

Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары [Текст] : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова , 2019. - 336 с.


36-1я7
А30


    Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова . - Алматы : Альманахъ, 2019. - 336 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7543-53-02 : 11312. 00 тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- сүт өнімдерінің технологиясы -- консерві -- тағамдық концентраттар технологиясы -- қоғамдық тамақтандыру -- арнайы тағайындалған өнімдер -- диеталық тамақтану -- басытқылар -- салқын тағамдар -- ет құрамындағы ұлпалар -- бекіре балықтарын өңдеу -- шұжық өндірісі -- балықтарды өңдеу -- бекіре балықтарын өңдеу -- қазақтың ұлттық тағамдары -- етті консервілеу -- балмұздақ өндіру технологиясы -- тағамдық концентраттар -- соус өндірісі -- гарнир өндірісі -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" -- 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандықтарының магистранттарына және студенттеріне арналған оқулықта мазмұнына байланысты кең ассортиментте жоғары сапалы ет, сүт, консерві және тағамдық концентраттар, қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған өнімдерінің технологиясы: тағам өнімдерін өндіру мен өңдеу әдістері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)

36.95я7
Д46

Диханбаева , Ф. Т.
    Сүт саласындағы өндірістерді жобалау : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева . - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 214 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7669-14-0 : 6160. 00 тг.

ББК 36.95я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сүт зауыттарының қуаттылығы -- сүтті қайта өңдеу -- сүтті өндіру -- технологиялық процестерді ұйымдастыру -- сумен жабдықтау -- технологиялық құрал-жабдықтардың компоновкасы -- өндірістік цехтардағы құрал-жабдықтардың компоновкасы -- сүт саласындағы кәсіпорындардың негізгі түрлері -- май өндіруші кәсіпорын -- ірімшік өндіруші кәсіпорындар -- сүт консерві комбинаттары -- өндірісті ұйымдастыру формалары -- сүт зауыттарының қуаттылығын анықтау -- диеталық сүтқышқылды өнімдер -- простокваша -- снежок сусыны -- қаймақ -- сүзбе -- балмұздақтың өнім есебі -- сүт қанты-шикізат -- қоюландырылған немесе құрғақ сарысу -- казеин -- сүт консервілерінің өнім есебі -- қант қосылған какао -- құрғақ сүт өндірісінің өнім есебі -- сүт өнімдерін таңдау -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында сүт саласындағы өндіріс кәсіпорындарын жобалау кезеңдері мен түрлері, кәсіпорындарының негізгі түрлері мен типтері қарастырылған, сонымен қатар курстық және дипломдық жобалау бойынша мәліметтер баяндалған. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша білім алушыларға оқу процесіне қолдануға арналған.
Доп.точки доступа:
Алимарданова, М. К.
Мухтарханова, Р. Б.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)

Диханбаева , Ф. Т. Сүт саласындағы өндірістерді жобалау [Текст] : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева , 2021. - 214 с.

13.

Диханбаева , Ф. Т. Сүт саласындағы өндірістерді жобалау [Текст] : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева , 2021. - 214 с.


36.95я7
Д46

Диханбаева , Ф. Т.
    Сүт саласындағы өндірістерді жобалау : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева . - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 214 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7669-14-0 : 6160. 00 тг.

ББК 36.95я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сүт зауыттарының қуаттылығы -- сүтті қайта өңдеу -- сүтті өндіру -- технологиялық процестерді ұйымдастыру -- сумен жабдықтау -- технологиялық құрал-жабдықтардың компоновкасы -- өндірістік цехтардағы құрал-жабдықтардың компоновкасы -- сүт саласындағы кәсіпорындардың негізгі түрлері -- май өндіруші кәсіпорын -- ірімшік өндіруші кәсіпорындар -- сүт консерві комбинаттары -- өндірісті ұйымдастыру формалары -- сүт зауыттарының қуаттылығын анықтау -- диеталық сүтқышқылды өнімдер -- простокваша -- снежок сусыны -- қаймақ -- сүзбе -- балмұздақтың өнім есебі -- сүт қанты-шикізат -- қоюландырылған немесе құрғақ сарысу -- казеин -- сүт консервілерінің өнім есебі -- қант қосылған какао -- құрғақ сүт өндірісінің өнім есебі -- сүт өнімдерін таңдау -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында сүт саласындағы өндіріс кәсіпорындарын жобалау кезеңдері мен түрлері, кәсіпорындарының негізгі түрлері мен типтері қарастырылған, сонымен қатар курстық және дипломдық жобалау бойынша мәліметтер баяндалған. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша білім алушыларға оқу процесіне қолдануға арналған.
Доп.точки доступа:
Алимарданова, М. К.
Мухтарханова, Р. Б.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)

36.95я7
Қ58

Қозықан, С.
    Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / С. Қозықан. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 220 с. - ISBN 978-601-352-056-8 : 10522. 40 тг.

ББК 36.95я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдерінің технологиясы -- шикі сүтті өңдеу -- шикі сүтті дайындау -- сүтті сепаратордан өткізу -- гомогенизация -- пастерленген сүт технологиясы -- стерильденген сүт технологиясы -- сүт ақаулары -- сүт қышқылды өнімдер технологиясы -- сүт қышқылды сусындар технологиясы -- қаймақ технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбе өнімдерінің технологиясы -- үй ірімшіктерінің технологиясы -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында сүт өндіріс орындарында сүтті өңдеу әдістері, өндірілетін өнімдердің ассортименттер номенклатуралары, тағамдық құндылықтары, өнімнің сипаттамасы, жалпы технологиясы, технологиялық ерекшеліктері, рецептуралары, сондай-ақ пайда болатын ақау түрлері және олардың алдын-алу шаралары, құрал-жабдықтарды қолдану туралы ақпараттар берілген. Аталған оқу құралы "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша білім алатын студенттер мен магистрлерге, сондай-ақ сүт өнімдері өндірісінде жұмыс атқаратын мамандарға өте қажет материал болып табылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Қозықан, С. Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / С. Қозықан, 2022. - 220 с.

14.

Қозықан, С. Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / С. Қозықан, 2022. - 220 с.


36.95я7
Қ58

Қозықан, С.
    Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / С. Қозықан. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 220 с. - ISBN 978-601-352-056-8 : 10522. 40 тг.

ББК 36.95я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдерінің технологиясы -- шикі сүтті өңдеу -- шикі сүтті дайындау -- сүтті сепаратордан өткізу -- гомогенизация -- пастерленген сүт технологиясы -- стерильденген сүт технологиясы -- сүт ақаулары -- сүт қышқылды өнімдер технологиясы -- сүт қышқылды сусындар технологиясы -- қаймақ технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбе өнімдерінің технологиясы -- үй ірімшіктерінің технологиясы -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында сүт өндіріс орындарында сүтті өңдеу әдістері, өндірілетін өнімдердің ассортименттер номенклатуралары, тағамдық құндылықтары, өнімнің сипаттамасы, жалпы технологиясы, технологиялық ерекшеліктері, рецептуралары, сондай-ақ пайда болатын ақау түрлері және олардың алдын-алу шаралары, құрал-жабдықтарды қолдану туралы ақпараттар берілген. Аталған оқу құралы "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша білім алатын студенттер мен магистрлерге, сондай-ақ сүт өнімдері өндірісінде жұмыс атқаратын мамандарға өте қажет материал болып табылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

26.92я7+36.95я7/Т77-092455775
Туганова, Б. С.
    Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.

ББК 36.92я7+36.95я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Туганова, Б. С. Ет және сүт өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / Б. С. Туганова, 2023. - 196 б.

15.

Туганова, Б. С. Ет және сүт өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / Б. С. Туганова, 2023. - 196 б.


26.92я7+36.95я7/Т77-092455775
Туганова, Б. С.
    Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.

ББК 36.92я7+36.95я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Page 2, Results: 15

 

All acquisitions for 
Or select a month