Choice of metadata Books
Page 3, Results: 31
Report on unfulfilled requests: 0
21.
Подробнее
81.632.4я7
А 31
Айнакулова, Ж. Е
Қазақ тілі - 1 (В2 деңгейі) [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал / Ж.Е Айнакулова, Л. К. Омаркулова. - Тараз : Dulaty university, 2021. - 89 б. - ISBN 978-601-7329-67-9 : 500.00 тг.
Рубрики: ФИЛОЛОГИЯ. ФИЛОЛОГИЯ ҒЫЛЫМДАРЫ
ТІЛТАНУ
ҚАЗАҚ ТІЛІ
Кл.слова (ненормированные):
қазақ тілі1 -- В2 деңгейі -- қазақ дүниетанымы -- Қазақстандағы білім беру жүйесі -- экологиялық таза тағамдар -- туған өлкенің табиғаты -- сәулет -- сәулет өнері -- денсаулық сақтаудың маңызы -- судың қажеттілігі -- суды ластамау -- өнер туындылары -- қолданбалы өнер -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу-әдістемелік құрал қазақ тілінің деңгейі бойынша мәтіндер мен тапсырмалар жиынтығынан құралған. "Қазақ тілі-1" оқу әдістемелік құралында грамматикалық және лексикалық тапсырмалармен қатар инновациялық әдіс-тәсілдер, отбасылық, тұлғалық қалыптасу, білім беру жүйесі, адам мен табиғат секілді тақырыптар қамтылған. Оқу-әдістемелік құрал барлық мамандықта білім алатын өзге ұлт өкілдерінен тұратын 1 курс студенттеріне арналған.
Доп.точки доступа:
Омаркулова, Л.К.
Экземпляры всего: 4
4.1-№5 оқу залы (1), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 4.1-№5 оқу залы (1), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
А 31
Айнакулова, Ж. Е
Қазақ тілі - 1 (В2 деңгейі) [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал / Ж.Е Айнакулова, Л. К. Омаркулова. - Тараз : Dulaty university, 2021. - 89 б. - ISBN 978-601-7329-67-9 : 500.00 тг.
Рубрики: ФИЛОЛОГИЯ. ФИЛОЛОГИЯ ҒЫЛЫМДАРЫ
ТІЛТАНУ
ҚАЗАҚ ТІЛІ
Кл.слова (ненормированные):
қазақ тілі1 -- В2 деңгейі -- қазақ дүниетанымы -- Қазақстандағы білім беру жүйесі -- экологиялық таза тағамдар -- туған өлкенің табиғаты -- сәулет -- сәулет өнері -- денсаулық сақтаудың маңызы -- судың қажеттілігі -- суды ластамау -- өнер туындылары -- қолданбалы өнер -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу-әдістемелік құрал қазақ тілінің деңгейі бойынша мәтіндер мен тапсырмалар жиынтығынан құралған. "Қазақ тілі-1" оқу әдістемелік құралында грамматикалық және лексикалық тапсырмалармен қатар инновациялық әдіс-тәсілдер, отбасылық, тұлғалық қалыптасу, білім беру жүйесі, адам мен табиғат секілді тақырыптар қамтылған. Оқу-әдістемелік құрал барлық мамандықта білім алатын өзге ұлт өкілдерінен тұратын 1 курс студенттеріне арналған.
Доп.точки доступа:
Омаркулова, Л.К.
Экземпляры всего: 4
4.1-№5 оқу залы (1), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 4.1-№5 оқу залы (1), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
22.
Подробнее
26.89(5Кор)
К 66
Корея туралы фактілер . - [Б. м.] : Корея Мәдениет және ақпарат қызметі, Мәдениет және туризм минстрлігі, 2018. - 150 с. - 1000.00 тг.
ББК 26.89(5Кор)
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖЕР ТУРАЛЫ ҒЫЛЫМДАР
АЙМАҚТАНУ. ӨЛКЕТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
Корея туралы фактілер -- кәріс халқының тағамдары -- кәріс халқының мерекелері -- корей халқының киім кешегі -- оңтүстік Корея -- Кореяның халық саны -- Кореяның мемлекеттік туы -- Кореяның мемлекеттік әнұраны -- Кореяның ғылымы -- Кореяның білім беру мекемелері -- Кореяның мәдениеті -- Кореяның дәстүрлі өнері -- Кореяның мәдениеті -- Чосон әулеті -- Намхансансоң бекінісі -- Бэкже патшалығы -- Корея туризмі -- Кореяның спорт инфрақұрылымы -- Долмендер -- Корея патшалығы -- Кореяның тәуелсіздігі -- Кореяны мемлекеттік басқару -- Корея экономикасы
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)
К 66
Корея туралы фактілер . - [Б. м.] : Корея Мәдениет және ақпарат қызметі, Мәдениет және туризм минстрлігі, 2018. - 150 с. - 1000.00 тг.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖЕР ТУРАЛЫ ҒЫЛЫМДАР
АЙМАҚТАНУ. ӨЛКЕТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
Корея туралы фактілер -- кәріс халқының тағамдары -- кәріс халқының мерекелері -- корей халқының киім кешегі -- оңтүстік Корея -- Кореяның халық саны -- Кореяның мемлекеттік туы -- Кореяның мемлекеттік әнұраны -- Кореяның ғылымы -- Кореяның білім беру мекемелері -- Кореяның мәдениеті -- Кореяның дәстүрлі өнері -- Кореяның мәдениеті -- Чосон әулеті -- Намхансансоң бекінісі -- Бэкже патшалығы -- Корея туризмі -- Кореяның спорт инфрақұрылымы -- Долмендер -- Корея патшалығы -- Кореяның тәуелсіздігі -- Кореяны мемлекеттік басқару -- Корея экономикасы
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)
23.
Подробнее
36.99я7
К92
Күзембаев, Г.К.
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 410 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-47-9 : 9850. 00 тг., 3100. 00 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
қоғамсдық тамақтандыру -- аспаздық өнер -- көжелер технологиясы -- соустар технологиясы -- құс етінен дайындалатын тағамдар -- қоян етінен дайындалатын тағамдар -- еттен дайындалатын тағамдар -- балықтан дайындалатын тағамдар -- жұмыртқадан дайындалатын тағамдар -- салқын тағамдар -- дәм тағамдар -- тәтті тағамдар технологиясы -- сусындар технологиясы -- қамырдан дайындалатын өнімдер -- тоңазытылған тағамдар -- мұздатылған тағамдар -- аспаздық өнімдер -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Таева, А.М.
Күзембаев, К.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)
К92
Күзембаев, Г.К.
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 410 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-47-9 : 9850. 00 тг., 3100. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
қоғамсдық тамақтандыру -- аспаздық өнер -- көжелер технологиясы -- соустар технологиясы -- құс етінен дайындалатын тағамдар -- қоян етінен дайындалатын тағамдар -- еттен дайындалатын тағамдар -- балықтан дайындалатын тағамдар -- жұмыртқадан дайындалатын тағамдар -- салқын тағамдар -- дәм тағамдар -- тәтті тағамдар технологиясы -- сусындар технологиясы -- қамырдан дайындалатын өнімдер -- тоңазытылған тағамдар -- мұздатылған тағамдар -- аспаздық өнімдер -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Таева, А.М.
Күзембаев, К.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)
24.
Подробнее
36-1я7
А30
Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова . - Алматы : Альманахъ, 2019. - 336 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7543-53-02 : 11312. 00 тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- сүт өнімдерінің технологиясы -- консерві -- тағамдық концентраттар технологиясы -- қоғамдық тамақтандыру -- арнайы тағайындалған өнімдер -- диеталық тамақтану -- басытқылар -- салқын тағамдар -- ет құрамындағы ұлпалар -- бекіре балықтарын өңдеу -- шұжық өндірісі -- балықтарды өңдеу -- бекіре балықтарын өңдеу -- қазақтың ұлттық тағамдары -- етті консервілеу -- балмұздақ өндіру технологиясы -- тағамдық концентраттар -- соус өндірісі -- гарнир өндірісі -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" -- 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандықтарының магистранттарына және студенттеріне арналған оқулықта мазмұнына байланысты кең ассортиментте жоғары сапалы ет, сүт, консерві және тағамдық концентраттар, қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған өнімдерінің технологиясы: тағам өнімдерін өндіру мен өңдеу әдістері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)
А30
Азық- түлік өнімдерін өндіру салаларының технологиялары : оқу құралы / А. К. Гумарова, А. Б. Абуова, Т.А. Байбатыров, Э.Р.Чинарова . - Алматы : Альманахъ, 2019. - 336 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7543-53-02 : 11312. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- сүт өнімдерінің технологиясы -- консерві -- тағамдық концентраттар технологиясы -- қоғамдық тамақтандыру -- арнайы тағайындалған өнімдер -- диеталық тамақтану -- басытқылар -- салқын тағамдар -- ет құрамындағы ұлпалар -- бекіре балықтарын өңдеу -- шұжық өндірісі -- балықтарды өңдеу -- бекіре балықтарын өңдеу -- қазақтың ұлттық тағамдары -- етті консервілеу -- балмұздақ өндіру технологиясы -- тағамдық концентраттар -- соус өндірісі -- гарнир өндірісі -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" -- 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: 6М073500-"Тағам қауіпсіздігі ", 5В072700-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандықтарының магистранттарына және студенттеріне арналған оқулықта мазмұнына байланысты кең ассортиментте жоғары сапалы ет, сүт, консерві және тағамдық концентраттар, қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған өнімдерінің технологиясы: тағам өнімдерін өндіру мен өңдеу әдістері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)
25.
Подробнее
74.102я7
К32
Керимбаева, Р. К.
Мектепалды даярлық тобына арналған "Асыл мұра" этнопедагогикалық жобасы : оқу-әдістемелік құрал / Р. К. Керимбаева. - Тараз : ИП Бейсенбекова Ә. Ж., 2022. - 83 с. - ISBN 978-601-7329-33-4 : 300. 00 тг.
ББК 74.102я7
Рубрики: ПЕДАГОГИКА. ПЕДАГОГИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
МЕКТЕПКЕ ДЕЙІНГІ ОҚЫТУ ТЕОРИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
мектепалды даярлық -- асыл мұра -- этнопедагогикалық жоба -- жылдық жұмыс жоспары -- патриоттық тәрбиелеу -- оқу қызметінің барысы -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу-әдістемелік құрал вариативті оқу бөліміне енгізілген "Асыл мұра" этнопедагогикалық жобасы арқылы балалардың ұлттық дүниетанымын қалыптастыруға бағытталған. Бағдарлама мазмұны мектепалды даярлық тобының балаларын "Ұлттық тағамдар", "Ұлттық киімдер", "Ұлттық оюлар" жобасымен таныстырудың тиімді әдістері мен жолдарын ұсынады. Құрапды "Психология, "Психология және педагогика", "Мектепке дейінгі оқыту және тәрбиелеу" мамандығында оқитын колледж, университет студенттері мен балабақша тәрбиешілері, психологтар, ата-аналар пайдалануға болады.
Экземпляры всего: 5
5.2-№6 ч/з (5)
Свободны: 5.2-№6 ч/з (5)
К32
Керимбаева, Р. К.
Мектепалды даярлық тобына арналған "Асыл мұра" этнопедагогикалық жобасы : оқу-әдістемелік құрал / Р. К. Керимбаева. - Тараз : ИП Бейсенбекова Ә. Ж., 2022. - 83 с. - ISBN 978-601-7329-33-4 : 300. 00 тг.
Рубрики: ПЕДАГОГИКА. ПЕДАГОГИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
МЕКТЕПКЕ ДЕЙІНГІ ОҚЫТУ ТЕОРИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
мектепалды даярлық -- асыл мұра -- этнопедагогикалық жоба -- жылдық жұмыс жоспары -- патриоттық тәрбиелеу -- оқу қызметінің барысы -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу-әдістемелік құрал вариативті оқу бөліміне енгізілген "Асыл мұра" этнопедагогикалық жобасы арқылы балалардың ұлттық дүниетанымын қалыптастыруға бағытталған. Бағдарлама мазмұны мектепалды даярлық тобының балаларын "Ұлттық тағамдар", "Ұлттық киімдер", "Ұлттық оюлар" жобасымен таныстырудың тиімді әдістері мен жолдарын ұсынады. Құрапды "Психология, "Психология және педагогика", "Мектепке дейінгі оқыту және тәрбиелеу" мамандығында оқитын колледж, университет студенттері мен балабақша тәрбиешілері, психологтар, ата-аналар пайдалануға болады.
Экземпляры всего: 5
5.2-№6 ч/з (5)
Свободны: 5.2-№6 ч/з (5)
26.
Подробнее
74.102я7
К32
Керимбаева, Р. К.
Ортаңғы топқа арналған "Асыл мұра" этнопедагогикалық жобасы : оқу-әдістемелік құрал / Р. К. Керимбаева. - Тараз : ИП Бейсенбекова Ә. Ж., 2022. - 114 с. - ISBN 978-601-7329-33-6 : 300. 00 тг.
ББК 74.102я7
Рубрики: ПЕДАГОГИКА. ПЕДАГОГИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
МЕКТЕПКЕ ДЕЙІНГІ ОҚЫТУ ТЕОРИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ортаңғы топ -- асыл мұра -- этнопедагогикалық жоба -- ұлттық тәрбиелеу -- жас ұрпақ -- жылдық жұмыс жоспары -- тәрбие -- ұлттық ойындар -- қазақ халқының тұрмысы -- ұлттық тағамдар -- қонақжайлылық -- бейне-ролик -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу-әдістемелік құрал ортаңғы топтың вариативті оқу бөліміне енгізілген "Асыл мұра" бағдарламасы арқылы балаларды қазақ халқының ұлттық құндылықтарымен таныстыруға арналған. Бағдарлама мазмұны "Қазақ халқының тұрмысы", "Төрт түлік", "Ұлттық ойындар" жобалық іс-әрекеті арқылы құрылған. Құралды "Психология", "Психология және педагогика", "Мектепке дейінгі оқыту және тәрбиелеу" мамандығында оқитын колледж, университет студенттері мен балабақша тәрбиешілері, психологтар, ата-аналар пайдалануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.6-№1 ч/з (1), 5.2-№6 ч/з (4)
Свободны: 2.6-№1 ч/з (1), 5.2-№6 ч/з (4)
К32
Керимбаева, Р. К.
Ортаңғы топқа арналған "Асыл мұра" этнопедагогикалық жобасы : оқу-әдістемелік құрал / Р. К. Керимбаева. - Тараз : ИП Бейсенбекова Ә. Ж., 2022. - 114 с. - ISBN 978-601-7329-33-6 : 300. 00 тг.
Рубрики: ПЕДАГОГИКА. ПЕДАГОГИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
МЕКТЕПКЕ ДЕЙІНГІ ОҚЫТУ ТЕОРИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ортаңғы топ -- асыл мұра -- этнопедагогикалық жоба -- ұлттық тәрбиелеу -- жас ұрпақ -- жылдық жұмыс жоспары -- тәрбие -- ұлттық ойындар -- қазақ халқының тұрмысы -- ұлттық тағамдар -- қонақжайлылық -- бейне-ролик -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу-әдістемелік құрал ортаңғы топтың вариативті оқу бөліміне енгізілген "Асыл мұра" бағдарламасы арқылы балаларды қазақ халқының ұлттық құндылықтарымен таныстыруға арналған. Бағдарлама мазмұны "Қазақ халқының тұрмысы", "Төрт түлік", "Ұлттық ойындар" жобалық іс-әрекеті арқылы құрылған. Құралды "Психология", "Психология және педагогика", "Мектепке дейінгі оқыту және тәрбиелеу" мамандығында оқитын колледж, университет студенттері мен балабақша тәрбиешілері, психологтар, ата-аналар пайдалануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.6-№1 ч/з (1), 5.2-№6 ч/з (4)
Свободны: 2.6-№1 ч/з (1), 5.2-№6 ч/з (4)
27.
Подробнее
36.99я7
Т13
Таева, А. М.
Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы : оқу құралы / А. М. Таева. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-48-6 : 6050. 00 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану теориялары -- тамақтану түрлері -- балалардың тамақтануы -- балалар тамақтану принциптері -- жүкті кезде әйелдердің тамақтануы -- босанған әйелдің тамақтануы -- емізетін әйелдің тамақтануы -- геродиеталық тағамдар -- емдік-профилактикалық тамақтану -- емдік тамақтану -- алиментарлы аурулар -- тамақ өнімдерінің жетіспеушілігі -- тамақ өнімдерінің артықшылығы -- ақуыздар -- липидтер -- көмірсулар -- сіңірілетін көмірсулар -- сіңірілмейтін көмірсулар -- витаминдер -- майда еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- минералды заттар -- макроэлементтер -- микроэлементтер -- рационалдар -- салқын дәмтағамдар -- көжелер -- көжелерге арналған жартылай фабрикаттар -- сусындар -- ыстық сусындар -- салқын сусындар -- қамырдан жасалған өнімдер -- ақуыз өнімдері қосылған тағамдар -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында тамақтану теориялары, әртүрлі халық тобының тамақтануы, емдік-профилактикалық, емдік тамақтану қағидалары, емдәмдер түрлері және емдік тамақтануға арналған тамақтарды дайындау технологиясы келтірілген. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Кузембаева , Г. К.
Буламбаева , А. А.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
Т13
Таева, А. М.
Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы : оқу құралы / А. М. Таева. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-48-6 : 6050. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану теориялары -- тамақтану түрлері -- балалардың тамақтануы -- балалар тамақтану принциптері -- жүкті кезде әйелдердің тамақтануы -- босанған әйелдің тамақтануы -- емізетін әйелдің тамақтануы -- геродиеталық тағамдар -- емдік-профилактикалық тамақтану -- емдік тамақтану -- алиментарлы аурулар -- тамақ өнімдерінің жетіспеушілігі -- тамақ өнімдерінің артықшылығы -- ақуыздар -- липидтер -- көмірсулар -- сіңірілетін көмірсулар -- сіңірілмейтін көмірсулар -- витаминдер -- майда еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- минералды заттар -- макроэлементтер -- микроэлементтер -- рационалдар -- салқын дәмтағамдар -- көжелер -- көжелерге арналған жартылай фабрикаттар -- сусындар -- ыстық сусындар -- салқын сусындар -- қамырдан жасалған өнімдер -- ақуыз өнімдері қосылған тағамдар -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында тамақтану теориялары, әртүрлі халық тобының тамақтануы, емдік-профилактикалық, емдік тамақтану қағидалары, емдәмдер түрлері және емдік тамақтануға арналған тамақтарды дайындау технологиясы келтірілген. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Кузембаева , Г. К.
Буламбаева , А. А.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
28.
Подробнее
36.95я7
Қ58
Қозықан, С.
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / С. Қозықан. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 220 с. - ISBN 978-601-352-056-8 : 10522. 40 тг.
ББК 36.95я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдерінің технологиясы -- шикі сүтті өңдеу -- шикі сүтті дайындау -- сүтті сепаратордан өткізу -- гомогенизация -- пастерленген сүт технологиясы -- стерильденген сүт технологиясы -- сүт ақаулары -- сүт қышқылды өнімдер технологиясы -- сүт қышқылды сусындар технологиясы -- қаймақ технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбе өнімдерінің технологиясы -- үй ірімшіктерінің технологиясы -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында сүт өндіріс орындарында сүтті өңдеу әдістері, өндірілетін өнімдердің ассортименттер номенклатуралары, тағамдық құндылықтары, өнімнің сипаттамасы, жалпы технологиясы, технологиялық ерекшеліктері, рецептуралары, сондай-ақ пайда болатын ақау түрлері және олардың алдын-алу шаралары, құрал-жабдықтарды қолдану туралы ақпараттар берілген. Аталған оқу құралы "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша білім алатын студенттер мен магистрлерге, сондай-ақ сүт өнімдері өндірісінде жұмыс атқаратын мамандарға өте қажет материал болып табылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Қ58
Қозықан, С.
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / С. Қозықан. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 220 с. - ISBN 978-601-352-056-8 : 10522. 40 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдерінің технологиясы -- шикі сүтті өңдеу -- шикі сүтті дайындау -- сүтті сепаратордан өткізу -- гомогенизация -- пастерленген сүт технологиясы -- стерильденген сүт технологиясы -- сүт ақаулары -- сүт қышқылды өнімдер технологиясы -- сүт қышқылды сусындар технологиясы -- қаймақ технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбе өнімдерінің технологиясы -- үй ірімшіктерінің технологиясы -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында сүт өндіріс орындарында сүтті өңдеу әдістері, өндірілетін өнімдердің ассортименттер номенклатуралары, тағамдық құндылықтары, өнімнің сипаттамасы, жалпы технологиясы, технологиялық ерекшеліктері, рецептуралары, сондай-ақ пайда болатын ақау түрлері және олардың алдын-алу шаралары, құрал-жабдықтарды қолдану туралы ақпараттар берілген. Аталған оқу құралы "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша білім алатын студенттер мен магистрлерге, сондай-ақ сүт өнімдері өндірісінде жұмыс атқаратын мамандарға өте қажет материал болып табылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
29.
Подробнее
36.95я7
С90
Сүт шикізатын өндіру және сапасын зерттеу : оқулық / Т. М. Жамансарин, Н. Б. Сарсембаева, Е. С. Ержігітов және т.б. . - Алматы : Альманахъ, 2021. - 98 б. : рис., табл. - ISBN 978-601-7636-45-6 : 5152.00 тг.
ББК 36.95я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт шикізаты -- сүттің құрамын тексеру -- сүт сапасын анықтау -- сүт қышқылы бактериялары -- дәрумендер -- ферменттер -- сүттің химиялық құрамы -- сүттің бактерияларын анықтау -- белоктар -- оқулық
Аннотация: Оқулықта сүт шикізатын өндіру жолдары, оның құрамындағы заттарды зерттеу жолдары берілген. Оқулық сүт технологиясын оқитын студенттерге қолдануға қажетті құрал. Сүт құрамындағы бактериялар, дәрумендер, белоктар, т.б. болатын белсенді құрамдар туралы толық мағлұматтар берілген. Оқулық жоғарғы және орта оқу орындарына, мал шаруашылығы саласы қызметкерлеріне, сүт өнімдері өндіруші кәсіпорындарының мамандарына арналған.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
С90
Сүт шикізатын өндіру және сапасын зерттеу : оқулық / Т. М. Жамансарин, Н. Б. Сарсембаева, Е. С. Ержігітов және т.б. . - Алматы : Альманахъ, 2021. - 98 б. : рис., табл. - ISBN 978-601-7636-45-6 : 5152.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт шикізаты -- сүттің құрамын тексеру -- сүт сапасын анықтау -- сүт қышқылы бактериялары -- дәрумендер -- ферменттер -- сүттің химиялық құрамы -- сүттің бактерияларын анықтау -- белоктар -- оқулық
Аннотация: Оқулықта сүт шикізатын өндіру жолдары, оның құрамындағы заттарды зерттеу жолдары берілген. Оқулық сүт технологиясын оқитын студенттерге қолдануға қажетті құрал. Сүт құрамындағы бактериялар, дәрумендер, белоктар, т.б. болатын белсенді құрамдар туралы толық мағлұматтар берілген. Оқулық жоғарғы және орта оқу орындарына, мал шаруашылығы саласы қызметкерлеріне, сүт өнімдері өндіруші кәсіпорындарының мамандарына арналған.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
30.
Подробнее
26.92я7+36.95я7/Т77-092455775
Туганова, Б. С.
Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.
ББК 36.92я7+36.95я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Туганова, Б. С.
Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Page 3, Results: 31