Digital catalogue


 

Choice of metadata Dissertations

Page 4, Results: 115

Report on unfulfilled requests: 0

664.6/7
Е64

Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы.
    Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2009. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   НАН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
қамыр -- тамақ өндірістері -- аппараттары -- нан өнімдер ассортименті -- нан пісіру технологиясы -- ұн себу -- ерітінділер жағу -- ұсақ өнімдерді өндіру -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы. Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : Техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж., 2009. - 22 б.

31.

Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы. Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : Техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж., 2009. - 22 б.


664.6/7
Е64

Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы.
    Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2009. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   НАН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
қамыр -- тамақ өндірістері -- аппараттары -- нан өнімдер ассортименті -- нан пісіру технологиясы -- ұн себу -- ерітінділер жағу -- ұсақ өнімдерді өндіру -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

633.1:006
Ж27

Жантаева, А. Б.
    Органолептикалық және физико-химиялық көрсеткіштері бойынша астық және астық өнімдерінің сапасын зерттеу [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Құсмұхамбетов М.Е. - Тараз : [б. и.], 2018. - 82 б. - )

УДК

Рубрики: СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ

Кл.слова (ненормированные):
Астықтың ылғалдылығы -- химиялық құрамы -- клейковина сапасы -- ұн клейковинасы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Жантаева, А.Б. Органолептикалық және физико-химиялық көрсеткіштері бойынша астық және астық өнімдерінің сапасын зерттеу [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Құсмұхамбетов М.Е., 2018. - 82 б.

32.

Жантаева, А.Б. Органолептикалық және физико-химиялық көрсеткіштері бойынша астық және астық өнімдерінің сапасын зерттеу [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Құсмұхамбетов М.Е., 2018. - 82 б.


633.1:006
Ж27

Жантаева, А. Б.
    Органолептикалық және физико-химиялық көрсеткіштері бойынша астық және астық өнімдерінің сапасын зерттеу [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Құсмұхамбетов М.Е. - Тараз : [б. и.], 2018. - 82 б. - )

УДК

Рубрики: СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ

Кл.слова (ненормированные):
Астықтың ылғалдылығы -- химиялық құрамы -- клейковина сапасы -- ұн клейковинасы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

368.031(574)
Ж31

Жарасбаева, Альмира Маулетхановна.
    Нарық жағдайында ауыл шаруашылық өнімдерін тарату саласындағы қызметті мемлекеттік-құқықтық реттеу [Мәтін] : заң ғ.к.дис.автореф.-12.00.02: Конституциялық құқық;муниципалдық құқық;әкімшілік құқық;қаржылық құқық / Ғыл.жет.: заң ғ.д-ры, проф. Қопабаев Ө.Қ. - Алматы : Д.А.Кунаев атындағы университет, 2007. - 29 б. - )

УДК

Рубрики: ЗАҢ ҒЫЛЫМДАРЫ

   КОНСТИТУЦИЯЛЫҚ ҚҰҚЫҚ


Кл.слова (ненормированные):
заң ғылымдары -- нарық -- муниципалдық құқық -- әкімшілік құқық -- қаржылық құқық -- заң ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Жарасбаева, Альмира Маулетхановна. Нарық жағдайында ауыл шаруашылық өнімдерін тарату саласындағы қызметті мемлекеттік-құқықтық реттеу [Мәтін] : Заң ғ.к.дис.автореф.-12.00.02: Конституциялық құқық;муниципалдық құқық;әкімшілік құқық;қаржылық құқық / Ғыл.жет.: заң ғ.д-ры, проф. Қопабаев Ө.Қ., 2007. - 29 б.

33.

Жарасбаева, Альмира Маулетхановна. Нарық жағдайында ауыл шаруашылық өнімдерін тарату саласындағы қызметті мемлекеттік-құқықтық реттеу [Мәтін] : Заң ғ.к.дис.автореф.-12.00.02: Конституциялық құқық;муниципалдық құқық;әкімшілік құқық;қаржылық құқық / Ғыл.жет.: заң ғ.д-ры, проф. Қопабаев Ө.Қ., 2007. - 29 б.


368.031(574)
Ж31

Жарасбаева, Альмира Маулетхановна.
    Нарық жағдайында ауыл шаруашылық өнімдерін тарату саласындағы қызметті мемлекеттік-құқықтық реттеу [Мәтін] : заң ғ.к.дис.автореф.-12.00.02: Конституциялық құқық;муниципалдық құқық;әкімшілік құқық;қаржылық құқық / Ғыл.жет.: заң ғ.д-ры, проф. Қопабаев Ө.Қ. - Алматы : Д.А.Кунаев атындағы университет, 2007. - 29 б. - )

УДК

Рубрики: ЗАҢ ҒЫЛЫМДАРЫ

   КОНСТИТУЦИЯЛЫҚ ҚҰҚЫҚ


Кл.слова (ненормированные):
заң ғылымдары -- нарық -- муниципалдық құқық -- әкімшілік құқық -- қаржылық құқық -- заң ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

664:
Ж60

Жиенбаева, Сауле Тургановна.
    Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН,ЖАРМА ӨНІМДЕРІН,ЖЕМІС,КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- дәнді дақылдары -- жеміс -- көкөніс -- жарма өнімдері -- жүзім шаруашылығы -- өңдеу -- техн.ғ.д-ры
Свободных экз. нет

Жиенбаева, Сауле Тургановна. Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : Техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35

34.

Жиенбаева, Сауле Тургановна. Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : Техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35


664:
Ж60

Жиенбаева, Сауле Тургановна.
    Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН,ЖАРМА ӨНІМДЕРІН,ЖЕМІС,КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- дәнді дақылдары -- жеміс -- көкөніс -- жарма өнімдері -- жүзім шаруашылығы -- өңдеу -- техн.ғ.д-ры
Свободных экз. нет

664.7
Ж60

Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы.
    Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ. - Алматы : Алматы технол.ун-ті, 2003. - 36 с. - )

УДК

Рубрики: Тамақ өнеркәсібі

   тех.ғ.к.


   Өңдеу технологиясы


Кл.слова (ненормированные):
Премикс -- Құрама жем -- Цеолит -- Бұршақ дақылдары -- Жарма өнімдері -- Көкеніс -- Жүзім шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы. Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ., 2003. - 36 с.

35.

Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы. Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ., 2003. - 36 с.


664.7
Ж60

Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы.
    Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ. - Алматы : Алматы технол.ун-ті, 2003. - 36 с. - )

УДК

Рубрики: Тамақ өнеркәсібі

   тех.ғ.к.


   Өңдеу технологиясы


Кл.слова (ненормированные):
Премикс -- Құрама жем -- Цеолит -- Бұршақ дақылдары -- Жарма өнімдері -- Көкеніс -- Жүзім шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

004.41
И15

Ибраимова, А. К.
    Бағдарламалық өнімдерді құру бойынша консалтинг қызметін көрсету ақпараттық жүйесін зерттеу және өңдеу [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Сембина,Г.М. - Тараз : [б. и.], 2014. - 16 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   АҚПАРАТТЫҚ ЖҮЙЕЛЕР


Кл.слова (ненормированные):
консалтинг -- ақпараттық жүйе -- интерфейс -- инструменталдық құрал -- логикалық модель -- диалог реквизиті
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Ибраимова, А.К. Бағдарламалық өнімдерді құру бойынша консалтинг қызметін көрсету ақпараттық жүйесін зерттеу және өңдеу [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Сембина,Г.М., 2014. - 16 б.

36.

Ибраимова, А.К. Бағдарламалық өнімдерді құру бойынша консалтинг қызметін көрсету ақпараттық жүйесін зерттеу және өңдеу [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Сембина,Г.М., 2014. - 16 б.


004.41
И15

Ибраимова, А. К.
    Бағдарламалық өнімдерді құру бойынша консалтинг қызметін көрсету ақпараттық жүйесін зерттеу және өңдеу [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Сембина,Г.М. - Тараз : [б. и.], 2014. - 16 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   АҚПАРАТТЫҚ ЖҮЙЕЛЕР


Кл.слова (ненормированные):
консалтинг -- ақпараттық жүйе -- интерфейс -- инструменталдық құрал -- логикалық модель -- диалог реквизиті
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

004.41
И15

Ибраимова, А. К.
    Бағдарламалық өнімдерді құру бойынша консалтинг қызметін көрсету ақпараттық жүйесін зерттеу және өңдеу [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Сембина ,Г.К. - Тараз : [б. и.], 2014. - 84 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   АҚПАРАТТЫҚ ЖҮЙЕЛЕР


Кл.слова (ненормированные):
консалтинг -- ақпарат -- технология -- интерфейс -- концептуалды модель -- логикалық жобалау -- атрибут -- критикалқ жол -- процесс
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Ибраимова, А.К. Бағдарламалық өнімдерді құру бойынша консалтинг қызметін көрсету ақпараттық жүйесін зерттеу және өңдеу [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Сембина ,Г.К., 2014. - 84 б.

37.

Ибраимова, А.К. Бағдарламалық өнімдерді құру бойынша консалтинг қызметін көрсету ақпараттық жүйесін зерттеу және өңдеу [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Сембина ,Г.К., 2014. - 84 б.


004.41
И15

Ибраимова, А. К.
    Бағдарламалық өнімдерді құру бойынша консалтинг қызметін көрсету ақпараттық жүйесін зерттеу және өңдеу [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Сембина ,Г.К. - Тараз : [б. и.], 2014. - 84 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   АҚПАРАТТЫҚ ЖҮЙЕЛЕР


Кл.слова (ненормированные):
консалтинг -- ақпарат -- технология -- интерфейс -- концептуалды модель -- логикалық жобалау -- атрибут -- критикалқ жол -- процесс
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

66386.054.1(574)(043)
И36

Изтурганова, Т. Б.
    Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.д., профессор Спандияров Е. - Тараз : [б. и.], 2018. - 61 б. - )

УДК

Рубрики: Тамақ өнеркәсібі

Кл.слова (ненормированные):
тары -- жарма -- престеу -- таблеттелген тамақ -- күнжіт тұқымдары
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Изтурганова, Т.Б. Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.д., профессор Спандияров Е., 2018. - 61 б.

38.

Изтурганова, Т.Б. Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.д., профессор Спандияров Е., 2018. - 61 б.


66386.054.1(574)(043)
И36

Изтурганова, Т. Б.
    Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.д., профессор Спандияров Е. - Тараз : [б. и.], 2018. - 61 б. - )

УДК

Рубрики: Тамақ өнеркәсібі

Кл.слова (ненормированные):
тары -- жарма -- престеу -- таблеттелген тамақ -- күнжіт тұқымдары
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

551.345:591.133.1
И50

Иманбекова, Г. Т.
    Жамбыл облысындағы жылқы шаруашылығының қазіргі жағдайы және өнімділік көрсеткіштері [Мәтін] : жаратылыстану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші:а/ш.ғ.к., доцент Тастанбекова, Қ.Т. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 102 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
Жамбыл облысы -- жылқы өсіру -- жылқы шаруашылығы -- онотогенез -- филогенез -- сауым маусымы -- агроөнеркәсіп -- жылқы тұқымдары -- қымыз -- бие сүті -- ет және сүт өнімдері -- шаруа қожалықтары -- асыл тұқымды жылқы
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)

Иманбекова, Г.Т. Жамбыл облысындағы жылқы шаруашылығының қазіргі жағдайы және өнімділік көрсеткіштері [Мәтін] : Жаратылыстану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші:а/ш.ғ.к., доцент Тастанбекова, Қ.Т., 2012. - 102 б.

39.

Иманбекова, Г.Т. Жамбыл облысындағы жылқы шаруашылығының қазіргі жағдайы және өнімділік көрсеткіштері [Мәтін] : Жаратылыстану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші:а/ш.ғ.к., доцент Тастанбекова, Қ.Т., 2012. - 102 б.


551.345:591.133.1
И50

Иманбекова, Г. Т.
    Жамбыл облысындағы жылқы шаруашылығының қазіргі жағдайы және өнімділік көрсеткіштері [Мәтін] : жаратылыстану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші:а/ш.ғ.к., доцент Тастанбекова, Қ.Т. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 102 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
Жамбыл облысы -- жылқы өсіру -- жылқы шаруашылығы -- онотогенез -- филогенез -- сауым маусымы -- агроөнеркәсіп -- жылқы тұқымдары -- қымыз -- бие сүті -- ет және сүт өнімдері -- шаруа қожалықтары -- асыл тұқымды жылқы
Экземпляры всего: 1
6.1-№8 Ч/З (1)
Свободны: 6.1-№8 Ч/З (1)

664.641.18(021)
И83

Исакова, А. М.
    Күріш ұнын қолданып галет өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD, доцент м.а. Солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2016. - 78 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНОЛОГИЯ

   ӨҢДЕУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
күріш ұны -- галет өнімдерінің технологиясы -- ұн -- кондитер өндірісі -- қоңыр күріш ұнын пайдалану -- қоңыр күріш ұны -- шикізат -- ұн өнімдері -- тамақ өнеркәсібі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Исакова, А.М. Күріш ұнын қолданып галет өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD, доцент м.а. Солтыбаева Б.Е., 2016. - 78 б.

40.

Исакова, А.М. Күріш ұнын қолданып галет өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD, доцент м.а. Солтыбаева Б.Е., 2016. - 78 б.


664.641.18(021)
И83

Исакова, А. М.
    Күріш ұнын қолданып галет өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD, доцент м.а. Солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2016. - 78 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНОЛОГИЯ

   ӨҢДЕУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
күріш ұны -- галет өнімдерінің технологиясы -- ұн -- кондитер өндірісі -- қоңыр күріш ұнын пайдалану -- қоңыр күріш ұны -- шикізат -- ұн өнімдері -- тамақ өнеркәсібі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Page 4, Results: 115

 

All acquisitions for 
Or select a month