Digital catalogue


 

Choice of metadata Books

Page 7, Results: 90

Report on unfulfilled requests: 0

36-9я7
Т80

Туралина, М. Т.
    Өнім мен қызмет сапасын сараптау [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / М. Т. Туралина. - Тараз : ЖАТО, 2017. - 6 ,28 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімі -- қызмет сапасы -- тауарлық сараптама -- санитарлы-гигиеналық сараптама -- сертификаттау -- техникалық бақылау -- технология -- тамақтық токсикоинфекция -- практикалық сабақтар -- электронды оқу құралы -- ЖАТО (ЦНИТ) -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Туралина, М.Т. Өнім мен қызмет сапасын сараптау [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / М. Т. Туралина, 2017. - 6 ,28 МБ

61.

Туралина, М.Т. Өнім мен қызмет сапасын сараптау [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / М. Т. Туралина, 2017. - 6 ,28 МБ


36-9я7
Т80

Туралина, М. Т.
    Өнім мен қызмет сапасын сараптау [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / М. Т. Туралина. - Тараз : ЖАТО, 2017. - 6 ,28 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімі -- қызмет сапасы -- тауарлық сараптама -- санитарлы-гигиеналық сараптама -- сертификаттау -- техникалық бақылау -- технология -- тамақтық токсикоинфекция -- практикалық сабақтар -- электронды оқу құралы -- ЖАТО (ЦНИТ) -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

36.87я7
У81

Усукеева, А. Д.
    Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Д. Усукеева. - Алматы : Нур-Принт, 2016. - 139 б. - ISBN 978-601-7869-27-4 : 2000т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту өндірісі -- шарап жасау -- сыра өндірісі -- спирт өндірісі -- шарап жасау -- микробиологиялық әдістер -- технология -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Усукеева, А.Д. Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 139 б.

62.

Усукеева, А.Д. Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 139 б.


36.87я7
У81

Усукеева, А. Д.
    Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Д. Усукеева. - Алматы : Нур-Принт, 2016. - 139 б. - ISBN 978-601-7869-27-4 : 2000т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту өндірісі -- шарап жасау -- сыра өндірісі -- спирт өндірісі -- шарап жасау -- микробиологиялық әдістер -- технология -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

36.82я7
І-43

Ізтаев, Ә. І.
    Жарма және жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ә. І. Ізтаев, К. Б. Байболов, А. Б. Мынбаева. - Алматы : Полиграфкомбинат ЖШС, 2014. - 408 б. - ISBN 978-601-7427-49-8 : 2878т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма өндірісі -- жарма технлогиясы -- гидротермиялық өңдеу -- жарма ассортименті -- сұлы -- дәнді шикізаттар -- жарма концентраттары -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Байболов, К.Б.
Мынбаева, А.Б.

Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Ізтаев, Ә. І. Жарма және жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : Оқулық / Ә. І. Ізтаев, К. Б. Байболов, А. Б. Мынбаева, 2014. - 408 б.

63.

Ізтаев, Ә. І. Жарма және жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : Оқулық / Ә. І. Ізтаев, К. Б. Байболов, А. Б. Мынбаева, 2014. - 408 б.


36.82я7
І-43

Ізтаев, Ә. І.
    Жарма және жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ә. І. Ізтаев, К. Б. Байболов, А. Б. Мынбаева. - Алматы : Полиграфкомбинат ЖШС, 2014. - 408 б. - ISBN 978-601-7427-49-8 : 2878т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма өндірісі -- жарма технлогиясы -- гидротермиялық өңдеу -- жарма ассортименті -- сұлы -- дәнді шикізаттар -- жарма концентраттары -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Байболов, К.Б.
Мынбаева, А.Б.

Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

36.82я7+42.11я7
І-43

Ізтаев, Ә. І.
    Өсімдік шаруашылығы негізінде астықтану [Мәтін] : оқулық / Ә. І. Ізтаев, С. Б. Ермекбаев. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2014. - 416 б. - ISBN 978-601-217-473-1 : 2863т. 00т. тг.

ББК 36.82я7+42.11я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ТАРТУ,ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
астық өндірісі -- астық дақылдарының түрлері -- физиологиялық ерекшеліктері -- диқаншылық негіздері -- өсімдік және егін шаруашылығы -- астықтың технологиялық қасиеттері -- стандарттау -- өнім сапасы -- астықтану -- зертханалық жұмыстар -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Ермекбаев, С.Б.

Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (19)

Ізтаев, Ә.І. Өсімдік шаруашылығы негізінде астықтану [Мәтін] : Оқулық / Ә. І. Ізтаев, С. Б. Ермекбаев, 2014. - 416 б.

64.

Ізтаев, Ә.І. Өсімдік шаруашылығы негізінде астықтану [Мәтін] : Оқулық / Ә. І. Ізтаев, С. Б. Ермекбаев, 2014. - 416 б.


36.82я7+42.11я7
І-43

Ізтаев, Ә. І.
    Өсімдік шаруашылығы негізінде астықтану [Мәтін] : оқулық / Ә. І. Ізтаев, С. Б. Ермекбаев. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2014. - 416 б. - ISBN 978-601-217-473-1 : 2863т. 00т. тг.

ББК 36.82я7+42.11я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ТАРТУ,ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
астық өндірісі -- астық дақылдарының түрлері -- физиологиялық ерекшеліктері -- диқаншылық негіздері -- өсімдік және егін шаруашылығы -- астықтың технологиялық қасиеттері -- стандарттау -- өнім сапасы -- астықтану -- зертханалық жұмыстар -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Ермекбаев, С.Б.

Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (19)

36.82я7
І-43

Ізтаев, Ә. І.
    Ұн өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ә. І. Ізтаев, Н. М. Турлыбекова, Р. Ұ. Бейсембаева. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2015. - 408 б. - ISBN 978-601-217-542-4 : 4217т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- ұн өндірісінің технологиясы -- өнім алу -- астық дақылдары -- бидай -- қара бидай -- жарма -- сұлы -- ұнды сұрыптау -- зертханалық жұмыстар -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы
Доп.точки доступа:
Турлыбекова, Н.М.
Бейсембаева, Р.Ұ.

Экземпляры всего: 20
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (19)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (16)

Ізтаев, Ә.І. Ұн өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2015. - 408 б.

65.

Ізтаев, Ә.І. Ұн өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2015. - 408 б.


36.82я7
І-43

Ізтаев, Ә. І.
    Ұн өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ә. І. Ізтаев, Н. М. Турлыбекова, Р. Ұ. Бейсембаева. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2015. - 408 б. - ISBN 978-601-217-542-4 : 4217т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- ұн өндірісінің технологиясы -- өнім алу -- астық дақылдары -- бидай -- қара бидай -- жарма -- сұлы -- ұнды сұрыптау -- зертханалық жұмыстар -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы
Доп.точки доступа:
Турлыбекова, Н.М.
Бейсембаева, Р.Ұ.

Экземпляры всего: 20
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (19)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (16)

36я2
Т13


    Тағамтану сөздігі [Мәтін] : орысша-қазақша-ағылшынша / Пікір жазғандар Е.Д.Дәленов, Д.Р.Жарықова, С.С.Нуркенова. - Алматы : Ой-сана баспасы, 2013. - 216 б. - ISBN 978-601-80245-4-2 : 1800т. 00т. тг.

ББК 36я2

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
сөздік -- тағам гигиенасы -- терминдер -- сөз тіркестері
Экземпляры всего: 6
5.2-№6 оқу залы (3), 4.1-№5 оқу залы (1), 1-4 (1), 3-2 (1)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (3), 4.1-№5 оқу залы (1), 1-4 (1), 3-2 (1)

Тағамтану сөздігі [Мәтін] : Орысша-қазақша-ағылшынша / Пікір жазғандар Е.Д.Дәленов, Д.Р.Жарықова, С.С.Нуркенова, 2013. - 216 б.

66.

Тағамтану сөздігі [Мәтін] : Орысша-қазақша-ағылшынша / Пікір жазғандар Е.Д.Дәленов, Д.Р.Жарықова, С.С.Нуркенова, 2013. - 216 б.


36я2
Т13


    Тағамтану сөздігі [Мәтін] : орысша-қазақша-ағылшынша / Пікір жазғандар Е.Д.Дәленов, Д.Р.Жарықова, С.С.Нуркенова. - Алматы : Ой-сана баспасы, 2013. - 216 б. - ISBN 978-601-80245-4-2 : 1800т. 00т. тг.

ББК 36я2

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
сөздік -- тағам гигиенасы -- терминдер -- сөз тіркестері
Экземпляры всего: 6
5.2-№6 оқу залы (3), 4.1-№5 оқу залы (1), 1-4 (1), 3-2 (1)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (3), 4.1-№5 оқу залы (1), 1-4 (1), 3-2 (1)

65.9(5Қаз)42я7
М 51

Мизамбекова, Ж. К.
    Мейрамхана және мейманхана бизнесіндегі кәсіпкерлік қызмет негіздері [Текст] : оқулық / Ж. К. Мизамбекова, Е. А. Шаяхметова, Д Шаршанкулова. - Алматы : Лантар Трейд , 2018. - 203 б. - ISBN 978-601-80743-0-1 : 4900т.00т. тг.

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
--ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ЭКОНОМИКАСЫ

Кл.слова (ненормированные):
мейрамхана бизнесі -- мейманхана бизнесі -- экономика -- кәсіпкерлік -- кәсіпкерлікті дамыту -- қонақжайлылық -- бәсеке түрлері -- қонақ үй бизнесі -- оқулық -- жеке кәсіпкерлік -- кәсіпкерліктің шарттары -- нарықтық экономика
Аннотация: Оқулықта бәсекелестік кәсіпкерлік ортада мейрамхана және мейманхана бизнесіндегі кәсіпорындардың коммерциялық, маркетингтік, қаржылық қызметін ұйымдастыру жолдары көрсетілген.
Доп.точки доступа:
Шаяхметова, Е.А.
Шаршанкулова, Д

Экземпляры всего: 10
1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Мизамбекова, Ж.К. Мейрамхана және мейманхана бизнесіндегі кәсіпкерлік қызмет негіздері [Текст] : оқулық / Ж. К. Мизамбекова, Е. А. Шаяхметова, Д Шаршанкулова, 2018. - 203 б

67.

Мизамбекова, Ж.К. Мейрамхана және мейманхана бизнесіндегі кәсіпкерлік қызмет негіздері [Текст] : оқулық / Ж. К. Мизамбекова, Е. А. Шаяхметова, Д Шаршанкулова, 2018. - 203 б


65.9(5Қаз)42я7
М 51

Мизамбекова, Ж. К.
    Мейрамхана және мейманхана бизнесіндегі кәсіпкерлік қызмет негіздері [Текст] : оқулық / Ж. К. Мизамбекова, Е. А. Шаяхметова, Д Шаршанкулова. - Алматы : Лантар Трейд , 2018. - 203 б. - ISBN 978-601-80743-0-1 : 4900т.00т. тг.

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
--ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ЭКОНОМИКАСЫ

Кл.слова (ненормированные):
мейрамхана бизнесі -- мейманхана бизнесі -- экономика -- кәсіпкерлік -- кәсіпкерлікті дамыту -- қонақжайлылық -- бәсеке түрлері -- қонақ үй бизнесі -- оқулық -- жеке кәсіпкерлік -- кәсіпкерліктің шарттары -- нарықтық экономика
Аннотация: Оқулықта бәсекелестік кәсіпкерлік ортада мейрамхана және мейманхана бизнесіндегі кәсіпорындардың коммерциялық, маркетингтік, қаржылық қызметін ұйымдастыру жолдары көрсетілген.
Доп.точки доступа:
Шаяхметова, Е.А.
Шаршанкулова, Д

Экземпляры всего: 10
1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

36.81-5я7
С 74

Спандияров, Е
    Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Е Спандияров, М.Д Кенжеходжаев, М.С Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2020. - 112 б. - ISBN 9965-37-197-0 : 670т.00т. тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ биотехнологиясы -- био отын алу -- уыт өсіру -- етті ыстаушы машиналар -- балықты тұздаушы машиналар -- поршенді мөлшерлеуіш машиналар -- оқу қүралы -- ПОҚ еңбектері -- тамақ өнеркәсібі
Аннотация: Бұл оқу құралында биотехнология өндірісінде кең қолданыс тапқан машиналар, негізгі түсініктер келтірілген.Биотехнология өндірісі машиналары технологиялық процестердің талабына байланысты шикізатты массасы мен көлеміне қарай белгілі стандартқа сай, қоймаға жөнелтуге дайын сапалы өнім алуды қамтамасыз етеді.
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д
Гаражаев, М.С

Экземпляры всего: 17
2.1-№2 оқу залы (17)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (17)

Спандияров, Е Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Е Спандияров, М.Д Кенжеходжаев, М.С Гаражаев, 2020. - 112 б

68.

Спандияров, Е Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Е Спандияров, М.Д Кенжеходжаев, М.С Гаражаев, 2020. - 112 б


36.81-5я7
С 74

Спандияров, Е
    Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Е Спандияров, М.Д Кенжеходжаев, М.С Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2020. - 112 б. - ISBN 9965-37-197-0 : 670т.00т. тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ биотехнологиясы -- био отын алу -- уыт өсіру -- етті ыстаушы машиналар -- балықты тұздаушы машиналар -- поршенді мөлшерлеуіш машиналар -- оқу қүралы -- ПОҚ еңбектері -- тамақ өнеркәсібі
Аннотация: Бұл оқу құралында биотехнология өндірісінде кең қолданыс тапқан машиналар, негізгі түсініктер келтірілген.Биотехнология өндірісі машиналары технологиялық процестердің талабына байланысты шикізатты массасы мен көлеміне қарай белгілі стандартқа сай, қоймаға жөнелтуге дайын сапалы өнім алуды қамтамасыз етеді.
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д
Гаражаев, М.С

Экземпляры всего: 17
2.1-№2 оқу залы (17)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (17)

36.83я7
У 52

Умирбекова, А. С
    Нан өндірісінің биотехнологиялық және микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқу құралы / А.С Умирбекова, А.Б Саршаева, А.А Киябаева. - Тараз : Тараз университеті, 2020. - 144 б. - 830т.00т. тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
нан өндірісі -- ашытқы -- наубайхана өндірісі -- нан өнімдері -- минералды заттар -- спирттік ашу -- биостимуляторлар -- сұйық ашытқыларды дайындау -- наубайханалық ашытқылар -- қара бидай ашымалдары -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу құралында ашытқы жасушаларының және сүтқышқылды бактерияларының метаболизімі, бактериялардың биохимиялық қасиеті, наубайханалық ашытқылардың химиялық құрамы, ерекшеліктері, түрлері, сонымен қатар ашымалдардың микрофлорасы мен биотехнологиялық қасиеттерінің бейімделуін реттеу қарастырылған.
Доп.точки доступа:
Саршаева, А.Б
Киябаева, А.А

Экземпляры всего: 25
2.1-№2 оқу залы (25)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (25)

Умирбекова, А.С Нан өндірісінің биотехнологиялық және микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқу құралы / А.С Умирбекова, А.Б Саршаева, А.А Киябаева, 2020. - 144 б

69.

Умирбекова, А.С Нан өндірісінің биотехнологиялық және микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқу құралы / А.С Умирбекова, А.Б Саршаева, А.А Киябаева, 2020. - 144 б


36.83я7
У 52

Умирбекова, А. С
    Нан өндірісінің биотехнологиялық және микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқу құралы / А.С Умирбекова, А.Б Саршаева, А.А Киябаева. - Тараз : Тараз университеті, 2020. - 144 б. - 830т.00т. тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
нан өндірісі -- ашытқы -- наубайхана өндірісі -- нан өнімдері -- минералды заттар -- спирттік ашу -- биостимуляторлар -- сұйық ашытқыларды дайындау -- наубайханалық ашытқылар -- қара бидай ашымалдары -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу құралында ашытқы жасушаларының және сүтқышқылды бактерияларының метаболизімі, бактериялардың биохимиялық қасиеті, наубайханалық ашытқылардың химиялық құрамы, ерекшеліктері, түрлері, сонымен қатар ашымалдардың микрофлорасы мен биотехнологиялық қасиеттерінің бейімделуін реттеу қарастырылған.
Доп.точки доступа:
Саршаева, А.Б
Киябаева, А.А

Экземпляры всего: 25
2.1-№2 оқу залы (25)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (25)

36.86я7
И 36

Изтелиева, Р. А.
    Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану [Мәтін] : оқу құралы / Р. А. Изтелиева, Р. К. Байболова, С. Бердіғалиұлы. - Алматы : Альманахъ, 2019. - 191 б. - ISBN 978-601-263-254-5 : 5000.00 тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
кондитерлік тауарларды сараптау -- тауартану -- карамель -- карамельдік өнімдер -- ақаулар -- какао-бұршағы -- кәмпиттер -- кәмпиттерді сараптау -- печенье -- крекер -- мармелад -- вафли -- галеттер -- халуа -- ұнды кондитерлік өнімдер -- жеміс-жидектер -- оқу құралы -- шоколадты сараптау -- шоколад -- кәмпиттерді сараптау
Аннотация: Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану оқу құралында кондитерлік тауарлардың барлық топтарының тауартануы жөнінде негізгі мәліметтер келтірілген. Кондитерлік өнімдердің жіктелуі, сорттылығы, қаптама әдістері мен түрлері, сақтау, тасымалдау қарастырылған. Оқулықта берілген топтағы тауарлардың барлық түрлерінің сапасын бағалау, сараптау сұрақтары кіреді.
Доп.точки доступа:
Байболова, Р.К.
Бердіғалиұлы, С.

Экземпляры всего: 3
2.1-№2 оқу залы (3)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (3)

Изтелиева, Р.А. Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану [Мәтін] : оқу құралы / Р. А. Изтелиева, Р. К. Байболова, С. Бердіғалиұлы, 2019. - 191 б.

70.

Изтелиева, Р.А. Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану [Мәтін] : оқу құралы / Р. А. Изтелиева, Р. К. Байболова, С. Бердіғалиұлы, 2019. - 191 б.


36.86я7
И 36

Изтелиева, Р. А.
    Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану [Мәтін] : оқу құралы / Р. А. Изтелиева, Р. К. Байболова, С. Бердіғалиұлы. - Алматы : Альманахъ, 2019. - 191 б. - ISBN 978-601-263-254-5 : 5000.00 тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
кондитерлік тауарларды сараптау -- тауартану -- карамель -- карамельдік өнімдер -- ақаулар -- какао-бұршағы -- кәмпиттер -- кәмпиттерді сараптау -- печенье -- крекер -- мармелад -- вафли -- галеттер -- халуа -- ұнды кондитерлік өнімдер -- жеміс-жидектер -- оқу құралы -- шоколадты сараптау -- шоколад -- кәмпиттерді сараптау
Аннотация: Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану оқу құралында кондитерлік тауарлардың барлық топтарының тауартануы жөнінде негізгі мәліметтер келтірілген. Кондитерлік өнімдердің жіктелуі, сорттылығы, қаптама әдістері мен түрлері, сақтау, тасымалдау қарастырылған. Оқулықта берілген топтағы тауарлардың барлық түрлерінің сапасын бағалау, сараптау сұрақтары кіреді.
Доп.точки доступа:
Байболова, Р.К.
Бердіғалиұлы, С.

Экземпляры всего: 3
2.1-№2 оқу залы (3)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (3)

Page 7, Results: 90

 

All acquisitions for 
Or select a month