Digital catalogue


 

Choice of metadata Books

Page 708, Results: 7072

Digitizing pages:
No results! 1000

Report on unfulfilled requests: 0

36.99я7
Д21


    Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Дәстүрлі тағамдар технологиясы [Текст] : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек , 2021. - 136 б.

7071.

Дәстүрлі тағамдар технологиясы [Текст] : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек , 2021. - 136 б.


36.99я7
Д21


    Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

75.0я7
Б27

Батяшова , И.В.
    Спорттық дайындықтың физиологиялық негіздері : оқу құралы / И.В. Батяшова . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 126 б. . - ISBN 978-601-345-195-4 : 3760.96 тг.

ББК 75.0я7

Рубрики: ДЕНЕ ШЫНЫҚТЫРУ ЖӘНЕ СПОРТ

   ДЕНЕ ТӘРБИЕСІНІҢ МЕДИКО-БИОЛОГИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
спорттық дайындық -- спорттық іс-әрекет -- оқу құралы -- жаттығудың физиологиялық классификациясы -- спорттық іс-әрекет -- денсаулықтың физиологиялық негіздемесі -- дене шынықтыру -- спорттық ойындар -- шаңғымен жүру -- тренажерлардағы жаттығулар -- атлетикалық гимнастика -- аквафитнес -- Қазақстан Республикасы білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дене шынықтыру және спорттың физиологиялық негіздері көрсетілген. Оқу құралында баяндалған материалды дене шынықтыру сабақтарында және "Дене шынықтыру және спорт" мамандығының мұғалімдері, жаттықтырушылары және студенттері сияқты өзіндік сабақтарда пайдалануға болады.
Доп.точки доступа:
Кривец, О. А.
Оралтаев , Е. Р.

Экземпляры всего: 5
5.2-№6 Ч/З (3), 2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 5.2-№6 Ч/З (3), 2.1-№2 Ч/З (2)

Батяшова , И.В. Спорттық дайындықтың физиологиялық негіздері [Текст] : оқу құралы / И.В. Батяшова , 2021. - 126 б.

7072.

Батяшова , И.В. Спорттық дайындықтың физиологиялық негіздері [Текст] : оқу құралы / И.В. Батяшова , 2021. - 126 б.


75.0я7
Б27

Батяшова , И.В.
    Спорттық дайындықтың физиологиялық негіздері : оқу құралы / И.В. Батяшова . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 126 б. . - ISBN 978-601-345-195-4 : 3760.96 тг.

ББК 75.0я7

Рубрики: ДЕНЕ ШЫНЫҚТЫРУ ЖӘНЕ СПОРТ

   ДЕНЕ ТӘРБИЕСІНІҢ МЕДИКО-БИОЛОГИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
спорттық дайындық -- спорттық іс-әрекет -- оқу құралы -- жаттығудың физиологиялық классификациясы -- спорттық іс-әрекет -- денсаулықтың физиологиялық негіздемесі -- дене шынықтыру -- спорттық ойындар -- шаңғымен жүру -- тренажерлардағы жаттығулар -- атлетикалық гимнастика -- аквафитнес -- Қазақстан Республикасы білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дене шынықтыру және спорттың физиологиялық негіздері көрсетілген. Оқу құралында баяндалған материалды дене шынықтыру сабақтарында және "Дене шынықтыру және спорт" мамандығының мұғалімдері, жаттықтырушылары және студенттері сияқты өзіндік сабақтарда пайдалануға болады.
Доп.точки доступа:
Кривец, О. А.
Оралтаев , Е. Р.

Экземпляры всего: 5
5.2-№6 Ч/З (3), 2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 5.2-№6 Ч/З (3), 2.1-№2 Ч/З (2)

Page 708, Results: 7072

 

All acquisitions for 
Or select a month