Банкет ұйымдастыру [Электрондық ресурс] /Абишов, Н.У.

 

Scan me!
QR-код құжаттың

Бағалар: 0

65
А 15

Абишов, Н. У.
    Банкет ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Н. У. Абишов. - Түркістан : Тұран, 2019. - 102 б. - Б. ц.

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ЭКОНОМИКА КАЗАХСТАНА

Кл.слова (ненормированные):
қоғамдық тамақтандыру -- салқын тағамдар -- тәтті десерттер -- фуршет -- мәзір құрастыру -- мейрамхана тұтынушылар


 

16.0217.0218.0219.0220.0221.0222.020510152025303540455016.0217.0218.0219.0220.0221.0222.02Просмотр описанияЧтениеСкачиваниеБасып шығару
16.0217.0218.0219.0220.0221.0222.0201234567816.0217.0218.0219.0220.0221.0222.02ЧтениеСкачиваниеПечать