Электрондық каталог


 

База данных: Электрондық кітапхана

Беті 1, Нәтижелерін: 1

Отмеченные записи: 0

36.83я722
Ц94

Цыганова, Т. Б.
    Технология хлебопекарного производства [Электронный ресурс] : учебник / Т. Б. Цыганова. - М. : ПрофОбрИздат, 2002. - 432 с. - Б. ц.

УДК
ББК 36.83я722

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


Кл.слова (ненормированные):
хлеб -- углеводы -- витамин -- железа -- белок -- жир -- полуфабрикат -- теста

Цыганова, Т.Б. Технология хлебопекарного производства [Электронный ресурс] : Учебник / Т. Б. Цыганова, 2002. - 432 с.

Беті 1, Нәтижелерін: 1

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз