База данных: Факультет материалдарының репозиторийі
Беті 1, Нәтижелерін: 4
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.839я7
А95
Ахметова, Г. В.
Лабораторный практикум по технологии макаронного производства [Электронный ресурс] : учебное пособие / Г. В. Ахметова. - Тараз : ТарГУ, 2000. - 54 с. - Б. ц.
ББК 36.839я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО
Кл.слова (ненормированные):
пищевая промышленность -- макаронное производство -- лабораторный практикум -- технология -- макаронные изделия -- труды ППС
А95
Ахметова, Г. В.
Лабораторный практикум по технологии макаронного производства [Электронный ресурс] : учебное пособие / Г. В. Ахметова. - Тараз : ТарГУ, 2000. - 54 с. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО
Кл.слова (ненормированные):
пищевая промышленность -- макаронное производство -- лабораторный практикум -- технология -- макаронные изделия -- труды ППС
2.
Подробнее
36.83
Г67
Горбатовская, Н. А.
Проектирование хлебопекарных предприятий [Электронный ресурс] : учебное пособие / Н. А. Горбатовская, Н. В. Иванникова. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 107 с. - Б. ц.
ББК 36.83
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО
Кл.слова (ненормированные):
хлебопекарное производство -- хлебопекарное предприятие -- проектирование предприятий -- разделение теста -- бродильное производство -- хлеб -- сухарики -- бараники -- производительность печей -- рецептура -- пшеничное тесто -- труды ППС
Доп.точки доступа:
Иванникова, Н.В.
Г67
Горбатовская, Н. А.
Проектирование хлебопекарных предприятий [Электронный ресурс] : учебное пособие / Н. А. Горбатовская, Н. В. Иванникова. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 107 с. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО
Кл.слова (ненормированные):
хлебопекарное производство -- хлебопекарное предприятие -- проектирование предприятий -- разделение теста -- бродильное производство -- хлеб -- сухарики -- бараники -- производительность печей -- рецептура -- пшеничное тесто -- труды ППС
Доп.точки доступа:
Иванникова, Н.В.
3.
Подробнее
36.83я7
М89
Мынбаева, А. Б.
Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - ISBN 978-9965-37-134-9 : Б. ц.
ББК 36.83я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
НАУБАЙХАНА ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
наубайхана -- ӨТЗ -- өндіріс -- химиялық ыдыс -- ұн -- жартылай фабрикат -- нан өнімдері
М89
Мынбаева, А. Б.
Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - ISBN 978-9965-37-134-9 : Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
НАУБАЙХАНА ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
наубайхана -- ӨТЗ -- өндіріс -- химиялық ыдыс -- ұн -- жартылай фабрикат -- нан өнімдері
4.
Подробнее
36.839я7
С31
Сейтпанов, П. К.
Макарон өндірісі технологиясы бойынша зертханалық тәжірибе [Мәтін] : электрондық ресурс / П. К. Сейтпанов. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 53 б. - Б. ц.
ББК 36.839я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- макарон өндірісі -- дүмбілдердің сапасы -- шикізат шығыны -- дымқыл өнімдер -- ұн -- классикалық әдіс -- ұн сапасы -- зиянкестер -- ұнның иісі -- қышқылдық
С31
Сейтпанов, П. К.
Макарон өндірісі технологиясы бойынша зертханалық тәжірибе [Мәтін] : электрондық ресурс / П. К. Сейтпанов. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 53 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- макарон өндірісі -- дүмбілдердің сапасы -- шикізат шығыны -- дымқыл өнімдер -- ұн -- классикалық әдіс -- ұн сапасы -- зиянкестер -- ұнның иісі -- қышқылдық
Беті 1, Нәтижелерін: 4