Электрондық каталог


 

База данных: Ретро кітаптар

Беті 1, Нәтижелерін: 2

Отмеченные записи: 0

36.97
Г94

Гуляев, В. Н.
    Технология пищевых концентратов [Текст] / В. Н. Гуляев. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 207 с. - 0р.35к.

ББК 36.97

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   ПРОИЗВОДСТВО ПИЩЕВЫХ КОНЦЕНТРАТОВ


Кл.слова (ненормированные):
пищевой концентрат -- крупы -- мука -- макаронные изделия -- сахар -- пшеница -- яичный порошок
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

Гуляев, В.Н. Технология пищевых концентратов [Текст] / В. Н. Гуляев, 1981. - 207 с.

1.

Гуляев, В.Н. Технология пищевых концентратов [Текст] / В. Н. Гуляев, 1981. - 207 с.


36.97
Г94

Гуляев, В. Н.
    Технология пищевых концентратов [Текст] / В. Н. Гуляев. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 207 с. - 0р.35к.

ББК 36.97

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   ПРОИЗВОДСТВО ПИЩЕВЫХ КОНЦЕНТРАТОВ


Кл.слова (ненормированные):
пищевой концентрат -- крупы -- мука -- макаронные изделия -- сахар -- пшеница -- яичный порошок
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

36.97я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2011. - 134 б. - ). - ISBN 9965-37-184-9 : 300т. 00т. тг.

ББК 36.97я7

Рубрики: Пищевые производства

   Пищевые продукты. Товароведение пищевых продуктов


Кл.слова (ненормированные):
жарма концентраттары -- жарма өндіру технологисы -- балалар тағамы -- диеталық тамақтануға арналған өнімдер -- сұлыдан жасалған өнімдер -- дәнді дақылдардан жасалған астар
Экземпляры всего: 88
2.1-№2 оқу залы (88)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (88)

Мынбаева, А.Б. Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2011. - 134 б.

2.

Мынбаева, А.Б. Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2011. - 134 б.


36.97я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2011. - 134 б. - ). - ISBN 9965-37-184-9 : 300т. 00т. тг.

ББК 36.97я7

Рубрики: Пищевые производства

   Пищевые продукты. Товароведение пищевых продуктов


Кл.слова (ненормированные):
жарма концентраттары -- жарма өндіру технологисы -- балалар тағамы -- диеталық тамақтануға арналған өнімдер -- сұлыдан жасалған өнімдер -- дәнді дақылдардан жасалған астар
Экземпляры всего: 88
2.1-№2 оқу залы (88)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (88)

Беті 1, Нәтижелерін: 2

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз