Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 1, Нәтижелерін: 3

Отмеченные записи: 0

65.9(5Қаз)28я5
М11


    М.Х.Дулати атындағы ТарМУ хабаршысы "Табиғатты пайдалану және антропосфера мәселелері" [Мәтін] = Вестник ТарГУ им. М.Х.Дулати. "Природопользование и проблемы антропосферы" : халықаралық ғылыми журнал. - Тараз : Тараз университеті, 2017. - 239 б. - ISSN 2307-1079. - 2750т. 00т. тг.

ББК 65.9(5Қаз)28я5

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ҚАЗАҚСТАН ЭКОНОМИКАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- табиғат -- табиғатты пайдалану -- антропология -- азық-түлік қауіпсіздігі -- халықаралық стандарт -- модернизация -- природопользование -- проблемы антропосферы -- химические науки -- экология -- легкая промышленность -- халықаралық ғылыми журнал -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 2
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (1)

М.Х.Дулати атындағы ТарМУ хабаршысы "Табиғатты пайдалану және антропосфера мәселелері" [Мәтін] : халықаралық ғылыми журнал, 2017. - 239 б.

1.

М.Х.Дулати атындағы ТарМУ хабаршысы "Табиғатты пайдалану және антропосфера мәселелері" [Мәтін] : халықаралық ғылыми журнал, 2017. - 239 б.


65.9(5Қаз)28я5
М11


    М.Х.Дулати атындағы ТарМУ хабаршысы "Табиғатты пайдалану және антропосфера мәселелері" [Мәтін] = Вестник ТарГУ им. М.Х.Дулати. "Природопользование и проблемы антропосферы" : халықаралық ғылыми журнал. - Тараз : Тараз университеті, 2017. - 239 б. - ISSN 2307-1079. - 2750т. 00т. тг.

ББК 65.9(5Қаз)28я5

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ҚАЗАҚСТАН ЭКОНОМИКАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- табиғат -- табиғатты пайдалану -- антропология -- азық-түлік қауіпсіздігі -- халықаралық стандарт -- модернизация -- природопользование -- проблемы антропосферы -- химические науки -- экология -- легкая промышленность -- халықаралық ғылыми журнал -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 2
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (1)

65.9(5Қаз)28я5
Д79


    М. Х. Дулати атындағы ТарМУ хабаршысы. "Табиғатты пайдалану және антропосфера мәселелері" [Мәтін] = Вестник ТарГУ им. М.Х.Дулати. "Природопользование и проблемы антропосферы" : халықаралық ғылыми журнал. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 217 б. - ISSN 2307-1079. - 1226т. 00т. тг.

ББК 65.9(5Қаз)28я5

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАЗАҚСТАН ТАБИҒАТЫН ҚОРҒАУ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- Қазақстан экономикасы -- табиғатты пайдалану -- антропосфера мәселелері -- азық-түлік қауіпсіздігі -- қоршаған орта -- экология -- менеджмент сапа жүйесі -- шағын бизнес -- нарықтық экономика -- финансирование -- бизнес -- природопользование -- проблемы антропосферы -- журнал
Экземпляры всего: 2
6.1-№8 оқу залы (1), 2-2пер. (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2-2пер. (1)

М. Х. Дулати атындағы ТарМУ хабаршысы. "Табиғатты пайдалану және антропосфера мәселелері" [Мәтін] : халықаралық ғылыми журнал, 2014. - 217 б.

2.

М. Х. Дулати атындағы ТарМУ хабаршысы. "Табиғатты пайдалану және антропосфера мәселелері" [Мәтін] : халықаралық ғылыми журнал, 2014. - 217 б.


65.9(5Қаз)28я5
Д79


    М. Х. Дулати атындағы ТарМУ хабаршысы. "Табиғатты пайдалану және антропосфера мәселелері" [Мәтін] = Вестник ТарГУ им. М.Х.Дулати. "Природопользование и проблемы антропосферы" : халықаралық ғылыми журнал. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 217 б. - ISSN 2307-1079. - 1226т. 00т. тг.

ББК 65.9(5Қаз)28я5

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАЗАҚСТАН ТАБИҒАТЫН ҚОРҒАУ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- Қазақстан экономикасы -- табиғатты пайдалану -- антропосфера мәселелері -- азық-түлік қауіпсіздігі -- қоршаған орта -- экология -- менеджмент сапа жүйесі -- шағын бизнес -- нарықтық экономика -- финансирование -- бизнес -- природопользование -- проблемы антропосферы -- журнал
Экземпляры всего: 2
6.1-№8 оқу залы (1), 2-2пер. (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2-2пер. (1)



    Көп дәнді өнімдерді өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә.Оспанов, Н.Ж.Муслимов, А.Қ.Тимурбекова, Г.Б.Жұмабекова . - Алматы : Альманахъ, 2015. - 120 б. - ISBN 978-601-7390-87-7 : 4800.00 тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЖАРМА ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
көп дәнді өнімдер -- рецептура құру -- азық-түлік қауіпсіздігі -- майдалау үрдісі -- араластыру үрдісі -- көп дәнді қоспа -- тамақ өнімдері -- қамырдың реологиялық қасиеттері -- оқу құралы -- тағамтану саласы -- жарма -- түйілген тары -- қарақұмық жармасы -- арпа жармасы -- бидай жармасы -- сұлы жармасы -- күріш өңдеу -- көп дәнді өнімдер -- экструдирлеу үрдісі -- оқу құралы
Аннотация: ҚР жарма өндірісінің жағдайы мен даму тенденциясына талдау келтірілген. Жарма өнеркәсібінің техникалық қамтамасыз етілуі және қазіргі кездегі жылдам дайындалатын тағам өнімдерін өндірудің техникалық және технологиялық шешімдері талданған. Қазақстандық селекциясы көп дәнді астық шикізатынан тағамдар өндірудің заманауи тәсілдері мен олардың ассортиментін кеңейтудің негізгі мәселелері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 оқу залы (3)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (3)

Көп дәнді өнімдерді өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә.Оспанов, Н.Ж.Муслимов, А.Қ.Тимурбекова, Г.Б.Жұмабекова , 2015. - 120 б.

3.

Көп дәнді өнімдерді өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә.Оспанов, Н.Ж.Муслимов, А.Қ.Тимурбекова, Г.Б.Жұмабекова , 2015. - 120 б.




    Көп дәнді өнімдерді өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә.Оспанов, Н.Ж.Муслимов, А.Қ.Тимурбекова, Г.Б.Жұмабекова . - Алматы : Альманахъ, 2015. - 120 б. - ISBN 978-601-7390-87-7 : 4800.00 тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЖАРМА ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
көп дәнді өнімдер -- рецептура құру -- азық-түлік қауіпсіздігі -- майдалау үрдісі -- араластыру үрдісі -- көп дәнді қоспа -- тамақ өнімдері -- қамырдың реологиялық қасиеттері -- оқу құралы -- тағамтану саласы -- жарма -- түйілген тары -- қарақұмық жармасы -- арпа жармасы -- бидай жармасы -- сұлы жармасы -- күріш өңдеу -- көп дәнді өнімдер -- экструдирлеу үрдісі -- оқу құралы
Аннотация: ҚР жарма өндірісінің жағдайы мен даму тенденциясына талдау келтірілген. Жарма өнеркәсібінің техникалық қамтамасыз етілуі және қазіргі кездегі жылдам дайындалатын тағам өнімдерін өндірудің техникалық және технологиялық шешімдері талданған. Қазақстандық селекциясы көп дәнді астық шикізатынан тағамдар өндірудің заманауи тәсілдері мен олардың ассортиментін кеңейтудің негізгі мәселелері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 оқу залы (3)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (3)

Беті 1, Нәтижелерін: 3

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз