База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 2
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
30.607я7:36.99я7
М29
Матанова, М. К.
Қызметтің және өнімнің сапасын бақылау [Мәтін] : оқулық / М. К. Матанова. - Алматы : Бастау, 2019. - 224 б. - ISBN 978-601-7275-92-1 : 5800т. 00т. тг.
ББК 30.607я7:36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ӨНДІРІСТЕГІ ТЕХНИКАЛЫҚ БАҚЫЛАУ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру өнімдері -- қызмет көрсету сапасы -- сапа көрсеткіштері -- қоғамдық тамақтандыру қызметтері -- сапаны басқару -- бақылау -- өнімдердің сапасын басқару -- зертханалық бақылау -- аспаздық өнімдерді зерттеу -- физико-химиялық әдістер -- кондитерлік өнімдер -- шалафабрикаттар ақаулары -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
М29
Матанова, М. К.
Қызметтің және өнімнің сапасын бақылау [Мәтін] : оқулық / М. К. Матанова. - Алматы : Бастау, 2019. - 224 б. - ISBN 978-601-7275-92-1 : 5800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ӨНДІРІСТЕГІ ТЕХНИКАЛЫҚ БАҚЫЛАУ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру өнімдері -- қызмет көрсету сапасы -- сапа көрсеткіштері -- қоғамдық тамақтандыру қызметтері -- сапаны басқару -- бақылау -- өнімдердің сапасын басқару -- зертханалық бақылау -- аспаздық өнімдерді зерттеу -- физико-химиялық әдістер -- кондитерлік өнімдер -- шалафабрикаттар ақаулары -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
2.
Подробнее
36.99я7
К92
Күзембаев, Г.К.
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 410 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-47-9 : 9850. 00 тг., 3100. 00 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
қоғамсдық тамақтандыру -- аспаздық өнер -- көжелер технологиясы -- соустар технологиясы -- құс етінен дайындалатын тағамдар -- қоян етінен дайындалатын тағамдар -- еттен дайындалатын тағамдар -- балықтан дайындалатын тағамдар -- жұмыртқадан дайындалатын тағамдар -- салқын тағамдар -- дәм тағамдар -- тәтті тағамдар технологиясы -- сусындар технологиясы -- қамырдан дайындалатын өнімдер -- тоңазытылған тағамдар -- мұздатылған тағамдар -- аспаздық өнімдер -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Таева, А.М.
Күзембаев, К.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)
К92
Күзембаев, Г.К.
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 410 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-47-9 : 9850. 00 тг., 3100. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
қоғамсдық тамақтандыру -- аспаздық өнер -- көжелер технологиясы -- соустар технологиясы -- құс етінен дайындалатын тағамдар -- қоян етінен дайындалатын тағамдар -- еттен дайындалатын тағамдар -- балықтан дайындалатын тағамдар -- жұмыртқадан дайындалатын тағамдар -- салқын тағамдар -- дәм тағамдар -- тәтті тағамдар технологиясы -- сусындар технологиясы -- қамырдан дайындалатын өнімдер -- тоңазытылған тағамдар -- мұздатылған тағамдар -- аспаздық өнімдер -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Таева, А.М.
Күзембаев, К.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)
Беті 1, Нәтижелерін: 2