Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 1, Нәтижелерін: 6

Отмеченные записи: 0

36.87я7
Б17

Байгазиева, Г. И.
    Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық / Г. И. Байгазиева. - Алматы : Эверо, 2017. - 164 б. - ISBN 978-601-310-647-2 : 4400т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- спирт өндірісі -- шикізат -- дәнді дақылдар -- химиялық құрамы -- сақтау -- технология -- арақ -- ликер-арақ -- спирт ашытқысы -- дегустациялық анализ -- бақылау сұрақтары -- оқулық
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)

Байгазиева, Г.И. Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2017. - 164 б.

1.

Байгазиева, Г.И. Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2017. - 164 б.


36.87я7
Б17

Байгазиева, Г. И.
    Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық / Г. И. Байгазиева. - Алматы : Эверо, 2017. - 164 б. - ISBN 978-601-310-647-2 : 4400т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- спирт өндірісі -- шикізат -- дәнді дақылдар -- химиялық құрамы -- сақтау -- технология -- арақ -- ликер-арақ -- спирт ашытқысы -- дегустациялық анализ -- бақылау сұрақтары -- оқулық
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)

36.87
Б17

Байгазиева, Г. М.
    Ликер-арақ өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : зертханалық практикум / Г. М. Байгазиева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 104 б. - ISBN 978-601-310-602-1 : 3700т. 00т. тг.

ББК 36.87

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту -- шарап жасау технологиясы -- ликер-арақ өндірісі -- су анализі -- ректификатталған этил спирті -- сұрыптаманы есептеу -- өсімдік шикізаты -- спирттелген шырындар -- спирттелген тұндырмалар -- қант сапасын бағалау -- ликер-құйма өнімдері -- органолепикалық баға беру -- анализ -- зертханалық жұмыс
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Байгазиева, Г.М. Ликер-арақ өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : зертханалық практикум, 2017. - 104 б.

2.

Байгазиева, Г.М. Ликер-арақ өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : зертханалық практикум, 2017. - 104 б.


36.87
Б17

Байгазиева, Г. М.
    Ликер-арақ өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : зертханалық практикум / Г. М. Байгазиева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 104 б. - ISBN 978-601-310-602-1 : 3700т. 00т. тг.

ББК 36.87

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту -- шарап жасау технологиясы -- ликер-арақ өндірісі -- су анализі -- ректификатталған этил спирті -- сұрыптаманы есептеу -- өсімдік шикізаты -- спирттелген шырындар -- спирттелген тұндырмалар -- қант сапасын бағалау -- ликер-құйма өнімдері -- органолепикалық баға беру -- анализ -- зертханалық жұмыс
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

36.87я7
Т65

Төлемісова, Ж. К.
    Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ж. К. Төлемісова, Г. Т. Касенова, Б. Мұзапбаров. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 174 б. - ISBN 978-601-7390-52-5 : 1500т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- ашыту өндірісі -- микробиологиялық зерттеу -- микроорганизмдерді өсіру -- микробиологиялық талапьар -- спирттік ашу процесі -- микрофлора -- май қышқылы -- пектинді заттар -- генетикалық зерттеу -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Касенова, Г.Т.
Мұзапбаров, Б.

Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (2)

Төлемісова, Ж.К. Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2015. - 174 б.

3.

Төлемісова, Ж.К. Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2015. - 174 б.


36.87я7
Т65

Төлемісова, Ж. К.
    Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ж. К. Төлемісова, Г. Т. Касенова, Б. Мұзапбаров. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 174 б. - ISBN 978-601-7390-52-5 : 1500т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- ашыту өндірісі -- микробиологиялық зерттеу -- микроорганизмдерді өсіру -- микробиологиялық талапьар -- спирттік ашу процесі -- микрофлора -- май қышқылы -- пектинді заттар -- генетикалық зерттеу -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Касенова, Г.Т.
Мұзапбаров, Б.

Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (2)

36.87я7
Т65

Төлемісова, Ж. Т.
    Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Т. Төлемісова. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 174 б. - ISBN 978-601-7390-52-5 : 2700т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- микробиология -- микроорганизмдер -- спирт -- сүт қышқылы -- сүрлем микрофлорасы -- май қышқылы -- пектин -- дрожжыларды селекциялау -- лимон қышқылы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Төлемісова, Ж.Т. Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2015. - 174 б.

4.

Төлемісова, Ж.Т. Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2015. - 174 б.


36.87я7
Т65

Төлемісова, Ж. Т.
    Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Т. Төлемісова. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 174 б. - ISBN 978-601-7390-52-5 : 2700т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- микробиология -- микроорганизмдер -- спирт -- сүт қышқылы -- сүрлем микрофлорасы -- май қышқылы -- пектин -- дрожжыларды селекциялау -- лимон қышқылы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

36.87я7
У81

Усукеева, А. Д.
    Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Д. Усукеева. - Алматы : Нур-Принт, 2016. - 139 б. - ISBN 978-601-7869-27-4 : 2000т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту өндірісі -- шарап жасау -- сыра өндірісі -- спирт өндірісі -- шарап жасау -- микробиологиялық әдістер -- технология -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Усукеева, А.Д. Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 139 б.

5.

Усукеева, А.Д. Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 139 б.


36.87я7
У81

Усукеева, А. Д.
    Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Д. Усукеева. - Алматы : Нур-Принт, 2016. - 139 б. - ISBN 978-601-7869-27-4 : 2000т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту өндірісі -- шарап жасау -- сыра өндірісі -- спирт өндірісі -- шарап жасау -- микробиологиялық әдістер -- технология -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

36.83я7
М17

Маликтаева, П. М.
    Нан өндірісінің технологиясы : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 176 с. - ISBN 978-601-652-538-9 : 10090. 08 тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   НАН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
нан өндірісінің технологиясы -- тағам өнімдерін буып-түю -- нан өндірісінің шикізаттары -- орау материалдары -- микроағзалардың жалпы физиологиясы -- микроорганизмнің қоректенуі -- микроағзалардың морфологиясы -- бидайдың сапалық көрсеткіші -- ұн сапасы -- нан өнімдерінің ассортименті -- нан пісіру процесі -- нан өнімдері -- білезік нан -- нан өнімдерінің технологиясы -- кепкен тоқаш өнімдері -- нан өндірісінде қолданылатын қондырғылар -- қамыр ашыту құралы -- қамыр бөлшектеу құралы -- нанның шығымын анықтау -- органолептикалық көрсеткіш -- нанның сапасын бағалау -- ашытқысыз дайындалатын нан -- нан өнімдерінің сапасын сараптау -- негізгі технологиялық машиналар -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы студенттер нан өнімдерінің түрлерімен таныса отырып нан өнімдерін өндірудің технологиялық жүйесімен таныса алады. Сонымен қатар өнім сапасын анықтаудың әдістемелерін үйренеді. Оқу құралы "Стандарттау және сертифаттау", "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" және "Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы және инженерингі" мамандықтарының студенттеріне және оқытушыларына арналған.
Доп.точки доступа:
Сексенбаева , Ж. М.
Шымыр , Ж. А.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Маликтаева, П. М. Нан өндірісінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / П. М. Маликтаева, 2022. - 176 с.

6.

Маликтаева, П. М. Нан өндірісінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / П. М. Маликтаева, 2022. - 176 с.


36.83я7
М17

Маликтаева, П. М.
    Нан өндірісінің технологиясы : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 176 с. - ISBN 978-601-652-538-9 : 10090. 08 тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   НАН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
нан өндірісінің технологиясы -- тағам өнімдерін буып-түю -- нан өндірісінің шикізаттары -- орау материалдары -- микроағзалардың жалпы физиологиясы -- микроорганизмнің қоректенуі -- микроағзалардың морфологиясы -- бидайдың сапалық көрсеткіші -- ұн сапасы -- нан өнімдерінің ассортименті -- нан пісіру процесі -- нан өнімдері -- білезік нан -- нан өнімдерінің технологиясы -- кепкен тоқаш өнімдері -- нан өндірісінде қолданылатын қондырғылар -- қамыр ашыту құралы -- қамыр бөлшектеу құралы -- нанның шығымын анықтау -- органолептикалық көрсеткіш -- нанның сапасын бағалау -- ашытқысыз дайындалатын нан -- нан өнімдерінің сапасын сараптау -- негізгі технологиялық машиналар -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы студенттер нан өнімдерінің түрлерімен таныса отырып нан өнімдерін өндірудің технологиялық жүйесімен таныса алады. Сонымен қатар өнім сапасын анықтаудың әдістемелерін үйренеді. Оқу құралы "Стандарттау және сертифаттау", "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" және "Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы және инженерингі" мамандықтарының студенттеріне және оқытушыларына арналған.
Доп.точки доступа:
Сексенбаева , Ж. М.
Шымыр , Ж. А.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Беті 1, Нәтижелерін: 6

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз