Электрондық каталог


 

База данных: Тезистер

Беті 1, Нәтижелерін: 7

Отмеченные записи: 0

637.146.21:633.1(043)
А14

Абдыраимов, Нуржан Абдиманатович.
    "Қатық" құрғақ сүтқышқылды өнімді наноқұрылымды дәнді дақылмен байыту [Текст] : техника және технология магистр академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Мынбаева А.Б. - Тараз : [б. и.], 2011. - 64 б. - )

УДК

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік тағамдары -- нанотехнология -- сүтқышқылдары -- сұлы дәні -- астық дақылдары -- көмірсулар -- майлар -- белоктар -- витаминдер -- тағамдық құндылықтар -- биологиялық құндылық -- тағамдар технологиясы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Абдыраимов, Нуржан Абдиманатович. "Қатық" құрғақ сүтқышқылды өнімді наноқұрылымды дәнді дақылмен байыту [Текст] : техника және технология магистр академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Мынбаева А.Б., 2011. - 64 б.

1.

Абдыраимов, Нуржан Абдиманатович. "Қатық" құрғақ сүтқышқылды өнімді наноқұрылымды дәнді дақылмен байыту [Текст] : техника және технология магистр академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Мынбаева А.Б., 2011. - 64 б.


637.146.21:633.1(043)
А14

Абдыраимов, Нуржан Абдиманатович.
    "Қатық" құрғақ сүтқышқылды өнімді наноқұрылымды дәнді дақылмен байыту [Текст] : техника және технология магистр академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Мынбаева А.Б. - Тараз : [б. и.], 2011. - 64 б. - )

УДК

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік тағамдары -- нанотехнология -- сүтқышқылдары -- сұлы дәні -- астық дақылдары -- көмірсулар -- майлар -- белоктар -- витаминдер -- тағамдық құндылықтар -- биологиялық құндылық -- тағамдар технологиясы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

633.2:636.085.2(043)
Б31

Баялиева, Г.
    Екпе азықтық өсімдіктердің жұғымдылығын арттырудың биологиялық тәсілдері [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев А.Қ. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б. - )

УДК

Рубрики: БИОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
Мал азығы -- биологиялық және шаруашылық түсім -- белоктар -- углеводтар -- өсімдіктер -- крахмал -- фенологиялық бақылау
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Баялиева, Г. Екпе азықтық өсімдіктердің жұғымдылығын арттырудың биологиялық тәсілдері [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев А.Қ., 2018. - 91 б.

2.

Баялиева, Г. Екпе азықтық өсімдіктердің жұғымдылығын арттырудың биологиялық тәсілдері [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев А.Қ., 2018. - 91 б.


633.2:636.085.2(043)
Б31

Баялиева, Г.
    Екпе азықтық өсімдіктердің жұғымдылығын арттырудың биологиялық тәсілдері [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев А.Қ. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б. - )

УДК

Рубрики: БИОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
Мал азығы -- биологиялық және шаруашылық түсім -- белоктар -- углеводтар -- өсімдіктер -- крахмал -- фенологиялық бақылау
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

575.113.12(043)
К30

Кенжебекова, Л. К.
    Pbcl генінің жүйелілігіне негізделген түрлердің филогенетикалық өзара қарым-қатынасы [Мәтін] : академиялық жаратылыстану ғылымы магистрі дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к. Қожамжарова Л.С. - Тараз : [б. и.], 2015. - 84 б.

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
биология -- филогенетика -- Rbcl гені -- генетика -- ақуыз -- белок -- мия өсімдігі -- амин қышықлы -- HPLS -талдауы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Кенжебекова, Л.К. Pbcl генінің жүйелілігіне негізделген түрлердің филогенетикалық өзара қарым-қатынасы [Мәтін] : Академиялық жаратылыстану ғылымы магистрі дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к. Қожамжарова Л.С., 2015. - 84 б.

3.

Кенжебекова, Л.К. Pbcl генінің жүйелілігіне негізделген түрлердің филогенетикалық өзара қарым-қатынасы [Мәтін] : Академиялық жаратылыстану ғылымы магистрі дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к. Қожамжарова Л.С., 2015. - 84 б.


575.113.12(043)
К30

Кенжебекова, Л. К.
    Pbcl генінің жүйелілігіне негізделген түрлердің филогенетикалық өзара қарым-қатынасы [Мәтін] : академиялық жаратылыстану ғылымы магистрі дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к. Қожамжарова Л.С. - Тараз : [б. и.], 2015. - 84 б.

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
биология -- филогенетика -- Rbcl гені -- генетика -- ақуыз -- белок -- мия өсімдігі -- амин қышықлы -- HPLS -талдауы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

622.864:614.89
К89

Кулымбетова, А. К.
    Жұмысшылар үшін жеке қорғаныс құралдарына арналған материалдың ерекше қасиеттерін зерттеу [Мәтін] : техникалық ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Рахметбай,А.К. - Тараз : [б. и.], 2014. - 86 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   МАТЕРИАЛТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
арнайы киім -- белок -- коллаген -- термотөзімді юфть -- механикалық операция -- термотөзімділік
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Кулымбетова, А.К. Жұмысшылар үшін жеке қорғаныс құралдарына арналған материалдың ерекше қасиеттерін зерттеу [Мәтін] : Техникалық ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Рахметбай,А.К., 2014. - 86 б.

4.

Кулымбетова, А.К. Жұмысшылар үшін жеке қорғаныс құралдарына арналған материалдың ерекше қасиеттерін зерттеу [Мәтін] : Техникалық ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Рахметбай,А.К., 2014. - 86 б.


622.864:614.89
К89

Кулымбетова, А. К.
    Жұмысшылар үшін жеке қорғаныс құралдарына арналған материалдың ерекше қасиеттерін зерттеу [Мәтін] : техникалық ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Рахметбай,А.К. - Тараз : [б. и.], 2014. - 86 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   МАТЕРИАЛТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
арнайы киім -- белок -- коллаген -- термотөзімді юфть -- механикалық операция -- термотөзімділік
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

637.127.6
Қ58

Қозықанқызы, С.
    Сиырдың уыз сүтінен жасалған ұлттық белокты паста өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : техн.ғ.к.дис.автореф.- 05.18.04: Ет,сүт,балық өнімдерінің технологиясы және тоңазыту өндірісі / Ғылыми жетекші:филолог.ғ.д-ры, проф. Шоманов Ө.Ш. - Алматы : АТУ, 2006. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- ет -- сүт -- балық -- агро өнеркәсібі -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Қозықанқызы, С. Сиырдың уыз сүтінен жасалған ұлттық белокты паста өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : Техн.ғ.к.дис.автореф.- 05.18.04: Ет,сүт,балық өнімдерінің технологиясы және тоңазыту өндірісі / Ғылыми жетекші:филолог.ғ.д-ры, проф. Шоманов Ө.Ш., 2006. - 22 б.

5.

Қозықанқызы, С. Сиырдың уыз сүтінен жасалған ұлттық белокты паста өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : Техн.ғ.к.дис.автореф.- 05.18.04: Ет,сүт,балық өнімдерінің технологиясы және тоңазыту өндірісі / Ғылыми жетекші:филолог.ғ.д-ры, проф. Шоманов Ө.Ш., 2006. - 22 б.


637.127.6
Қ58

Қозықанқызы, С.
    Сиырдың уыз сүтінен жасалған ұлттық белокты паста өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : техн.ғ.к.дис.автореф.- 05.18.04: Ет,сүт,балық өнімдерінің технологиясы және тоңазыту өндірісі / Ғылыми жетекші:филолог.ғ.д-ры, проф. Шоманов Ө.Ш. - Алматы : АТУ, 2006. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- ет -- сүт -- балық -- агро өнеркәсібі -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

636:637.043 (043)
Т22

Тасу, Қ. Қ.
    "Мал шаруашылығында сапалық белгілердің бірі ретінде мал сүтінің майлылығын арттырудың биологиялық тәсілдерін зерттеу және оны жетілдіру" [Мәтін] : магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев А.Қ. - Тараз : [б. и.], 2018. - 72 б. - )

УДК

Рубрики: БИОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
Белок -- Сүт өнімі -- Тамақ өнеркәсібі -- Белок
Свободных экз. нет

Тасу, Қ.Қ. "Мал шаруашылығында сапалық белгілердің бірі ретінде мал сүтінің майлылығын арттырудың биологиялық тәсілдерін зерттеу және оны жетілдіру" [Мәтін] : Магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев А.Қ., 2018. - 72 б

6.

Тасу, Қ.Қ. "Мал шаруашылығында сапалық белгілердің бірі ретінде мал сүтінің майлылығын арттырудың биологиялық тәсілдерін зерттеу және оны жетілдіру" [Мәтін] : Магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев А.Қ., 2018. - 72 б


636:637.043 (043)
Т22

Тасу, Қ. Қ.
    "Мал шаруашылығында сапалық белгілердің бірі ретінде мал сүтінің майлылығын арттырудың биологиялық тәсілдерін зерттеу және оны жетілдіру" [Мәтін] : магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев А.Қ. - Тараз : [б. и.], 2018. - 72 б. - )

УДК

Рубрики: БИОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
Белок -- Сүт өнімі -- Тамақ өнеркәсібі -- Белок
Свободных экз. нет

637.537
У68

Уразбаев, Жуматай Зейнолдаевич.
    Научно-практические основы технологии белоксодержащих систем из вторичного мясного и молочного сырья и использование их в производстве мясопродуктов [Текст] : д-р техн. наук дис...автореф. / Научн.рук.: д-р техн. наук, проф.Б.А.Лобсенко. - Семей : Семипалатинский государственный университет имени Шакарима, 2010. - 45 с.:Библиогр.:с.38-. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ МЯСНЫХ, МОЛОЧНЫХ,РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ И ХОЛОДИЛЬНЫХ ПРОИЗВОДСТВ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- холодильные производств -- технология -- рыбные продукции -- молочные сырья -- использование -- пищевые продукции -- д-р техн. наук
Свободных экз. нет

Уразбаев, Жуматай Зейнолдаевич. Научно-практические основы технологии белоксодержащих систем из вторичного мясного и молочного сырья и использование их в производстве мясопродуктов [Текст] : д-р техн. наук дис...автореф. / Научн.рук.: д-р техн. наук, проф.Б.А.Лобсенко, 2010. - 45 с.:Библиогр.:с.38-

7.

Уразбаев, Жуматай Зейнолдаевич. Научно-практические основы технологии белоксодержащих систем из вторичного мясного и молочного сырья и использование их в производстве мясопродуктов [Текст] : д-р техн. наук дис...автореф. / Научн.рук.: д-р техн. наук, проф.Б.А.Лобсенко, 2010. - 45 с.:Библиогр.:с.38-


637.537
У68

Уразбаев, Жуматай Зейнолдаевич.
    Научно-практические основы технологии белоксодержащих систем из вторичного мясного и молочного сырья и использование их в производстве мясопродуктов [Текст] : д-р техн. наук дис...автореф. / Научн.рук.: д-р техн. наук, проф.Б.А.Лобсенко. - Семей : Семипалатинский государственный университет имени Шакарима, 2010. - 45 с.:Библиогр.:с.38-. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ МЯСНЫХ, МОЛОЧНЫХ,РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ И ХОЛОДИЛЬНЫХ ПРОИЗВОДСТВ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- холодильные производств -- технология -- рыбные продукции -- молочные сырья -- использование -- пищевые продукции -- д-р техн. наук
Свободных экз. нет

Беті 1, Нәтижелерін: 7

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз