Электрондық каталог


 

База данных: Тезистер

Беті 1, Нәтижелерін: 2

Отмеченные записи: 0


Қасымова, Р. С.
    Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2015. - 86 б. - )

Рубрики: ТЕХНИКА

   АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- бифидобактериялар -- сарысу -- дәнді өнімдер -- сүт қышқылды сусын -- бидай үлпектері -- технологиялық нобай -- ашымал -- бидай жармасы -- бидай -- магистрлік диссертация
Свободных экз. нет

Қасымова, Р.С. Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : Технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С., 2015. - 86 б.

1.

Қасымова, Р.С. Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : Технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С., 2015. - 86 б.



Қасымова, Р. С.
    Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2015. - 86 б. - )

Рубрики: ТЕХНИКА

   АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- бифидобактериялар -- сарысу -- дәнді өнімдер -- сүт қышқылды сусын -- бидай үлпектері -- технологиялық нобай -- ашымал -- бидай жармасы -- бидай -- магистрлік диссертация
Свободных экз. нет

637.13:663.8(043)
Б 20

Байсбай, Д. Қ.
    Сүт шикізатынан дайындалған функционалды бағыттағы алкогольсіз сусын технологиясын жасау Мәтін : научное издание / Д. Қ. Байсбай. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 90 б. - 00.00 тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
сүт шикізаты -- алкогольсіз сусын -- итмұрын жемістері -- итмұрын сығындысы -- бидай үлпектері -- тағамдық қоспалар -- қышқылдылық -- килограмм -- биологиялық белсенді қоспалар -- тағам талшықтары -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)

Байсбай, Д.Қ. Сүт шикізатынан дайындалған функционалды бағыттағы алкогольсіз сусын технологиясын жасау Мәтін [Текст] : научное издание / Д. Қ. Байсбай, 2020. - 90 б.

2.

Байсбай, Д.Қ. Сүт шикізатынан дайындалған функционалды бағыттағы алкогольсіз сусын технологиясын жасау Мәтін [Текст] : научное издание / Д. Қ. Байсбай, 2020. - 90 б.


637.13:663.8(043)
Б 20

Байсбай, Д. Қ.
    Сүт шикізатынан дайындалған функционалды бағыттағы алкогольсіз сусын технологиясын жасау Мәтін : научное издание / Д. Қ. Байсбай. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 90 б. - 00.00 тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
сүт шикізаты -- алкогольсіз сусын -- итмұрын жемістері -- итмұрын сығындысы -- бидай үлпектері -- тағамдық қоспалар -- қышқылдылық -- килограмм -- биологиялық белсенді қоспалар -- тағам талшықтары -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)

Беті 1, Нәтижелерін: 2

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз