Электрондық каталог


 

База данных: Факультет материалдарының репозиторийі

Беті 1, Нәтижелерін: 11

Отмеченные записи: 0

579.64
А44

Ақынбекова, Р. Т.
    Ауыл шаруашылығы малдарының көбейгіштік қабілеттілігін арттырудағы биотехнологияның ролі [Мәтін] : жаратылсытану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:а/ш.ғ.д.профессор Қарынбаев А.Қ. - Тараз : [б. и.], 2013. - 18 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
гонадотроптық агенттер -- пролан гормоны -- қой төлдегіштігі -- конституциялық тип -- сары денешік -- биотехнологиялық жетістік

Ақынбекова, Р.Т. Ауыл шаруашылығы малдарының көбейгіштік қабілеттілігін арттырудағы биотехнологияның ролі [Мәтін] : Жаратылсытану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:а/ш.ғ.д.профессор Қарынбаев А.Қ, 2013. - 18 б.

1.

Ақынбекова, Р.Т. Ауыл шаруашылығы малдарының көбейгіштік қабілеттілігін арттырудағы биотехнологияның ролі [Мәтін] : Жаратылсытану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:а/ш.ғ.д.профессор Қарынбаев А.Қ, 2013. - 18 б.


579.64
А44

Ақынбекова, Р. Т.
    Ауыл шаруашылығы малдарының көбейгіштік қабілеттілігін арттырудағы биотехнологияның ролі [Мәтін] : жаратылсытану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:а/ш.ғ.д.профессор Қарынбаев А.Қ. - Тараз : [б. и.], 2013. - 18 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
гонадотроптық агенттер -- пролан гормоны -- қой төлдегіштігі -- конституциялық тип -- сары денешік -- биотехнологиялық жетістік

30.16
А51

Алмаганбетов, К. Х.
    Биотехнология микроорганизмов [Электронный ресурс] / К. Х. Алмаганбетов. - Астана : [б. и.], 2008. - 244 с. - ISBN 9968-31-240-0 : Б. ц.

ББК 30.16

Рубрики: БИОТЕХНОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
микробиология -- биотехнология -- микроорганизмы -- бактерии -- мутогенез -- биотрансформация -- живые микроорганизмы -- брожение -- спиртовое брожение -- молочнокислое брожение -- ферменты -- полисахариды -- антибиотики -- метаболиты микроорганизмов

Алмаганбетов, К.Х. Биотехнология микроорганизмов [Электронный ресурс], 2008. - 244 с.

36.86
А91

Аубакиров, Х. А.
    Биотехнология [Электрондық ресурс] / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев. - Алматы : ЖШС"Отан", 2014. - 212 б. - Б. ц.

ББК 36.86

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- өсімдіктер биотехнологиясы -- микробиологиялық биотехнология

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.

Аубакиров, Х.А. Биотехнология [Электрондық ресурс], 2014. - 212 б.

3.

Аубакиров, Х.А. Биотехнология [Электрондық ресурс], 2014. - 212 б.


36.86
А91

Аубакиров, Х. А.
    Биотехнология [Электрондық ресурс] / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев. - Алматы : ЖШС"Отан", 2014. - 212 б. - Б. ц.

ББК 36.86

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- өсімдіктер биотехнологиясы -- микробиологиялық биотехнология

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.

36.87
Б17

Байгазиева, Г. И
    Ликер-арақ өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : зертханалық практикум / Г.И Байгазиева, М.М Баязитова. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 104 б. - ISBN 978-601-310-602-1 : Б. ц.

УДК
ББК 36.87

Рубрики: БИОТЕХНОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
су анализі -- ректификатталған этил спиртінің анализі -- сұрыптаманы есептеу -- арақ анализі -- спирттелген тұндырмалар

Доп.точки доступа:
Баязитова, М.М

Байгазиева, Г.И Ликер-арақ өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : Зертханалық практикум, 2017. - 104 б.

4.

Байгазиева, Г.И Ликер-арақ өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : Зертханалық практикум, 2017. - 104 б.


36.87
Б17

Байгазиева, Г. И
    Ликер-арақ өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : зертханалық практикум / Г.И Байгазиева, М.М Баязитова. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 104 б. - ISBN 978-601-310-602-1 : Б. ц.

УДК
ББК 36.87

Рубрики: БИОТЕХНОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
су анализі -- ректификатталған этил спиртінің анализі -- сұрыптаманы есептеу -- арақ анализі -- спирттелген тұндырмалар

Доп.точки доступа:
Баязитова, М.М

36.87я7
Б17

Байгазиева, Г. И
    Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : оқулық / Г.И Байгазиева. - Алматы : ЭВЕРО, 2017. - 164 б. - ISBN 978-601-310-647-2 : Б. ц.

УДК
ББК 36.87я7

Рубрики: БИОТЕХНОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
спирт технологиясы -- шикизатты қайнатуға дайындау -- қанттандыру материалдары -- қайнатылған массаны қанттандыру -- ликер-арақ өнімдерінің шикізаты -- өндіріс қалдықтарын кәдеге жарату

Байгазиева, Г.И Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Мәтін] : Оқулық, 2017. - 164 б.


Маханбеталиева, К. Т., Мухамеджанова, С.Н.
    Текстиль материалдарының жалпы технологиясы бойынша зертханалық практикум [Электрондық ресурс] / К. Т., Мухамеджанова, С.Н. Маханбеталиева. - Тараз : Тараз, 2006. - 172 б. - Б. ц.

Рубрики: БИОТЕХНОЛОГИЯ

   ТОҚЫМА ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
мақта -- орау машинасы -- шлихталау машинасы -- мата -- трикотаж -- тізіпорау машинасы

Маханбеталиева, К.Т., Мухамеджанова, С.Н. Текстиль материалдарының жалпы технологиясы бойынша зертханалық практикум [Электрондық ресурс], 2006. - 172 б.

6.

Маханбеталиева, К.Т., Мухамеджанова, С.Н. Текстиль материалдарының жалпы технологиясы бойынша зертханалық практикум [Электрондық ресурс], 2006. - 172 б.



Маханбеталиева, К. Т., Мухамеджанова, С.Н.
    Текстиль материалдарының жалпы технологиясы бойынша зертханалық практикум [Электрондық ресурс] / К. Т., Мухамеджанова, С.Н. Маханбеталиева. - Тараз : Тараз, 2006. - 172 б. - Б. ц.

Рубрики: БИОТЕХНОЛОГИЯ

   ТОҚЫМА ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
мақта -- орау машинасы -- шлихталау машинасы -- мата -- трикотаж -- тізіпорау машинасы

36.81-5я7
С74

Спандияров, Е.
    Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 110 б. - Б. ц.

ББК 36.81-5я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   БИОТЕХНОЛОГИЯ


   Тамақ өндірісінің негізгі процестері мен аппараттары


Кл.слова (ненормированные):
тамақ биотехнологиясы -- уыт -- ПОҚ еңбектері -- ет жетілдіруші машина -- биоотын -- биотехнология -- технологиялық құрылғы

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.

Спандияров, Е. Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2018. - 110 б.

7.

Спандияров, Е. Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2018. - 110 б.


36.81-5я7
С74

Спандияров, Е.
    Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 110 б. - Б. ц.

ББК 36.81-5я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   БИОТЕХНОЛОГИЯ


   Тамақ өндірісінің негізгі процестері мен аппараттары


Кл.слова (ненормированные):
тамақ биотехнологиясы -- уыт -- ПОҚ еңбектері -- ет жетілдіруші машина -- биоотын -- биотехнология -- технологиялық құрылғы

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.

28.57
У17

Уәліханова, Г. Ж.
    Өсімдіктер биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық. 2-бөлім / Г. Ж. Уәліханова. - Алматы : ССК, 2018. - 428 б. - ISBN 978-601-310-899-5 : Б. ц.

ББК 28.57

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- өсімдіктер биотехнологиясы -- қоректік орта -- каллус -- in vitro -- өсімдік генотипі -- гаплоидтық технология -- гендік инженерия

Уәліханова, Г.Ж. Өсімдіктер биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : Оқулық. 2-бөлім, 2018. - 428 б.

664(075)-804331502
36.81-5я7

Спандияров, Е.
    Биотехнология өндірісінің машиналары [Электронный ресурс] : оқу құралы / Е. Спандияров, М.Д. Кенжеходжаев, М.Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті баспасы, Б. г. - 112 б. - Б. ц.

УДК

Рубрики: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ

   ПРОЦЕССЫ И АППАРАТЫ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ


Кл.слова (ненормированные):
машиналардың құрылысы -- технологиялық операциялар -- ашытушы машиналар -- сүт өнімдерін жетілдіруші машиналар -- материалдарды мөлшерлеуші машиналар -- био отын алу технологиясы
Аннотация: Бұл оқу құралында биотехнология өндірісінде кең қолданыс тапқан машиналар, негізгі түсініктер келтірілген. Биотехнология өндірісі машиналары технологиялық процестердің талабына байланысты шикізатты массасы мен көлеміне қарай белгілі стандартқа сай, қоймаға жөнелтуге дайын сапалы өнім алуды қамтамасыз етеді. Осы мақсатта қолданылатын машиналардың құрылысы, жұмыс жасауы және оларды басқару мен бақылау сипатталды.

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д
Гаражаев, М.Ш

Спандияров, Е. Биотехнология өндірісінің машиналары [Электронный ресурс] : Оқу құралы / Е. Спандияров, М.Д. Кенжеходжаев, М.Ш. Гаражаев. - 112 б

9.

Спандияров, Е. Биотехнология өндірісінің машиналары [Электронный ресурс] : Оқу құралы / Е. Спандияров, М.Д. Кенжеходжаев, М.Ш. Гаражаев. - 112 б


664(075)-804331502
36.81-5я7

Спандияров, Е.
    Биотехнология өндірісінің машиналары [Электронный ресурс] : оқу құралы / Е. Спандияров, М.Д. Кенжеходжаев, М.Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті баспасы, Б. г. - 112 б. - Б. ц.

УДК

Рубрики: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ

   ПРОЦЕССЫ И АППАРАТЫ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ


Кл.слова (ненормированные):
машиналардың құрылысы -- технологиялық операциялар -- ашытушы машиналар -- сүт өнімдерін жетілдіруші машиналар -- материалдарды мөлшерлеуші машиналар -- био отын алу технологиясы
Аннотация: Бұл оқу құралында биотехнология өндірісінде кең қолданыс тапқан машиналар, негізгі түсініктер келтірілген. Биотехнология өндірісі машиналары технологиялық процестердің талабына байланысты шикізатты массасы мен көлеміне қарай белгілі стандартқа сай, қоймаға жөнелтуге дайын сапалы өнім алуды қамтамасыз етеді. Осы мақсатта қолданылатын машиналардың құрылысы, жұмыс жасауы және оларды басқару мен бақылау сипатталды.

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д
Гаражаев, М.Ш


Спандияров, Е.
    Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Электрондық ресурс] : монография / Е. Спандияров [et al.]. - Тараз : [б. и.], 2021. - 67 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   БИОТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдерін таблеттеу -- құндылығы жоғары тағамдар -- астық дақылдары -- тауарлық қасиеттер -- талқан -- ұлттық сусымалы тамақ -- ППС

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Изтурганова, Т.
Гаражаев, М.Ш.

Спандияров, Е. Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Электрондық ресурс] : Монография / Е. Спандияров [et al.], 2021. - 67 б.

10.

Спандияров, Е. Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Электрондық ресурс] : Монография / Е. Спандияров [et al.], 2021. - 67 б.



Спандияров, Е.
    Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Электрондық ресурс] : монография / Е. Спандияров [et al.]. - Тараз : [б. и.], 2021. - 67 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   БИОТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдерін таблеттеу -- құндылығы жоғары тағамдар -- астық дақылдары -- тауарлық қасиеттер -- талқан -- ұлттық сусымалы тамақ -- ППС

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Изтурганова, Т.
Гаражаев, М.Ш.

Беті 1, Нәтижелерін: 11

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз