Электрондық каталог


 

База данных: Тезистер

Беті 1, Нәтижелерін: 2

Отмеченные записи: 0

633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2013. - 21 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімі -- табиғи сусын -- бифидобактерия -- сүт қышқылы -- эксперимент -- микробиологиялық көрсеткіш -- азық-түлік
Свободных экз. нет

Сатбаева, А.Б. Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С, 2013. - 21 б.

1.

Сатбаева, А.Б. Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С, 2013. - 21 б.


633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2013. - 21 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімі -- табиғи сусын -- бифидобактерия -- сүт қышқылы -- эксперимент -- микробиологиялық көрсеткіш -- азық-түлік
Свободных экз. нет


Қасымова, Р. С.
    Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2015. - 86 б. - )

Рубрики: ТЕХНИКА

   АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- бифидобактериялар -- сарысу -- дәнді өнімдер -- сүт қышқылды сусын -- бидай үлпектері -- технологиялық нобай -- ашымал -- бидай жармасы -- бидай -- магистрлік диссертация
Свободных экз. нет

Қасымова, Р.С. Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : Технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С., 2015. - 86 б.

2.

Қасымова, Р.С. Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : Технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С., 2015. - 86 б.



Қасымова, Р. С.
    Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2015. - 86 б. - )

Рубрики: ТЕХНИКА

   АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- бифидобактериялар -- сарысу -- дәнді өнімдер -- сүт қышқылды сусын -- бидай үлпектері -- технологиялық нобай -- ашымал -- бидай жармасы -- бидай -- магистрлік диссертация
Свободных экз. нет

Беті 1, Нәтижелерін: 2

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз