База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.86я7
Ө44
Өмірзақова, С. Х.
Желілер жабдықтарының қуаты және кондитер өндірісінің технологиялық есебі : оқу құралы / С. Х. Өмірзақова. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 129 с. : табл. - 700. 00 тг.
ББК 36.86я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
карамель өндірісі -- драже өндірісі -- конфет өндірісі -- ирис өндірісі -- мармелад өндірісі -- пастила өндірісі -- шоколад өндірісі -- какао-ұнтағы өндірісі -- буып-түюге арналған жабдықтар -- кондитер өндірісін жобалау -- қойма жайларын есептеу -- өндірісі желісінің өнімділігін негіздеу -- тара шығыны -- тарамен сақтау -- орау -- буып-түю -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- 5В072800-Өңдеу өндірісінің технологиясы -- 5В072700-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- 5В070100-Биотехнология
Аннотация: Оқу құралында, кондитер кәсіпорындарының технологиялық жобалануына қатысты қойылатын талаптар, негізгі мәліметтер көрсетілген. Карамель, конфет, драже, ирис, шоколад өнімдерінің және басқаларды өндіру желісінің өнімділік есептерінің мысалдары келтірілген. 5В072700-Азық-түлік өнімдері технологиясы, 5В072800-Өңдеу өндірісінің технологиясы, 5В070100-Биотехнология мамандықтарының студенттеріне арналған және кондитер кәсіпорындарының қызметкерлеріне ұсынылуы мүмкін. -
Доп.точки доступа:
Солтыбаева, Б. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
Ө44
Өмірзақова, С. Х.
Желілер жабдықтарының қуаты және кондитер өндірісінің технологиялық есебі : оқу құралы / С. Х. Өмірзақова. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 129 с. : табл. - 700. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
карамель өндірісі -- драже өндірісі -- конфет өндірісі -- ирис өндірісі -- мармелад өндірісі -- пастила өндірісі -- шоколад өндірісі -- какао-ұнтағы өндірісі -- буып-түюге арналған жабдықтар -- кондитер өндірісін жобалау -- қойма жайларын есептеу -- өндірісі желісінің өнімділігін негіздеу -- тара шығыны -- тарамен сақтау -- орау -- буып-түю -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- 5В072800-Өңдеу өндірісінің технологиясы -- 5В072700-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- 5В070100-Биотехнология
Аннотация: Оқу құралында, кондитер кәсіпорындарының технологиялық жобалануына қатысты қойылатын талаптар, негізгі мәліметтер көрсетілген. Карамель, конфет, драже, ирис, шоколад өнімдерінің және басқаларды өндіру желісінің өнімділік есептерінің мысалдары келтірілген. 5В072700-Азық-түлік өнімдері технологиясы, 5В072800-Өңдеу өндірісінің технологиясы, 5В070100-Биотехнология мамандықтарының студенттеріне арналған және кондитер кәсіпорындарының қызметкерлеріне ұсынылуы мүмкін. -
Доп.точки доступа:
Солтыбаева, Б. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
Беті 1, Нәтижелерін: 1