База данных: Тезистер
Беті 1, Нәтижелерін: 13
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
664.663
Б20
Байысбаева, М. П.
Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 21 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
БИДАЙ НАНЫН ДАЙЫНДАУ
Кл.слова (ненормированные):
дәнді -- бұршақ -- жарма -- жеміс -- көкөніс -- жүзім -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Б20
Байысбаева, М. П.
Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 21 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
БИДАЙ НАНЫН ДАЙЫНДАУ
Кл.слова (ненормированные):
дәнді -- бұршақ -- жарма -- жеміс -- көкөніс -- жүзім -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
2.
Подробнее
664.6/7
Д40
Джамалбекова, А. Д.
Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 85 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- биотехнология -- нан өндірісі -- композитті қоспа -- қамыр -- бидай ұны
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Д40
Джамалбекова, А. Д.
Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 85 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- биотехнология -- нан өндірісі -- композитті қоспа -- қамыр -- бидай ұны
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
3.
Подробнее
664.6/7
Д40
Джамалбекова, А. Д.
Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 27 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
бидай ұны -- қамыр -- тамақ өндірісі -- кебек
Свободных экз. нет
Д40
Джамалбекова, А. Д.
Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 27 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
бидай ұны -- қамыр -- тамақ өндірісі -- кебек
Свободных экз. нет
4.
Подробнее
664:
Ж60
Жиенбаева, Сауле Тургановна.
Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН,ЖАРМА ӨНІМДЕРІН,ЖЕМІС,КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- дәнді дақылдары -- жеміс -- көкөніс -- жарма өнімдері -- жүзім шаруашылығы -- өңдеу -- техн.ғ.д-ры
Свободных экз. нет
Ж60
Жиенбаева, Сауле Тургановна.
Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН,ЖАРМА ӨНІМДЕРІН,ЖЕМІС,КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- дәнді дақылдары -- жеміс -- көкөніс -- жарма өнімдері -- жүзім шаруашылығы -- өңдеу -- техн.ғ.д-ры
Свободных экз. нет
5.
Подробнее
664.7
Ж60
Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы.
Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ. - Алматы : Алматы технол.ун-ті, 2003. - 36 с. - )
Рубрики: Тамақ өнеркәсібі
тех.ғ.к.
Өңдеу технологиясы
Кл.слова (ненормированные):
Премикс -- Құрама жем -- Цеолит -- Бұршақ дақылдары -- Жарма өнімдері -- Көкеніс -- Жүзім шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Ж60
Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы.
Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ. - Алматы : Алматы технол.ун-ті, 2003. - 36 с. - )
УДК |
Рубрики: Тамақ өнеркәсібі
тех.ғ.к.
Өңдеу технологиясы
Кл.слова (ненормированные):
Премикс -- Құрама жем -- Цеолит -- Бұршақ дақылдары -- Жарма өнімдері -- Көкеніс -- Жүзім шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
6.
Подробнее
664.4/5
К82
Кузембаева, Гаухар Канашевна.
Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-. - )
Рубрики: АУЫЛШАРУШЫЛЫҚ ДАҚЫЛДАРЫ
ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН, ЖАРМА ӨНІМДЕРІН, ЖЕМІС КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ұлттық жарма -- дәнді дақыл -- тағам -- дайындау технологиясы -- концентрат -- бұошақ дақылдары -- қайта өңдеу -- тех. ғ. канд.
Свободных экз. нет
К82
Кузембаева, Гаухар Канашевна.
Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-. - )
УДК |
Рубрики: АУЫЛШАРУШЫЛЫҚ ДАҚЫЛДАРЫ
ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН, ЖАРМА ӨНІМДЕРІН, ЖЕМІС КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ұлттық жарма -- дәнді дақыл -- тағам -- дайындау технологиясы -- концентрат -- бұошақ дақылдары -- қайта өңдеу -- тех. ғ. канд.
Свободных экз. нет
7.
Подробнее
633.1:631.4(574)043
Қ45
Қасым, А. Н.
Жамбыл облысында дәнді-бұршақты дақылдардың өнімділігін арттыратын агроэкологиялық әдістерін жасау (терең қопсыту және фосфогипс енгізу негізінде) [Мәтін] : 6М081000 -Жерді мелиорациялау, баптау және қорғау: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Д.М.Нұрабаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 76 б.
Рубрики: СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫЕ И ЛЕСОХОЗЯЙСТВЕННЫЕ НАУКИ
ДӘНДІ ДАҚЫЛДАР
Кл.слова (ненормированные):
дәнді бұршақ -- агроэкология -- фосфогипс -- қопсыту -- суғармалы жер -- егістік -- магистрлік диисертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Қ45
Қасым, А. Н.
Жамбыл облысында дәнді-бұршақты дақылдардың өнімділігін арттыратын агроэкологиялық әдістерін жасау (терең қопсыту және фосфогипс енгізу негізінде) [Мәтін] : 6М081000 -Жерді мелиорациялау, баптау және қорғау: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Д.М.Нұрабаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 76 б.
УДК |
Рубрики: СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫЕ И ЛЕСОХОЗЯЙСТВЕННЫЕ НАУКИ
ДӘНДІ ДАҚЫЛДАР
Кл.слова (ненормированные):
дәнді бұршақ -- агроэкология -- фосфогипс -- қопсыту -- суғармалы жер -- егістік -- магистрлік диисертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
8.
Подробнее
664.798.3
К78
Мулдабекова, Баян Жақсылықовна.
Жасымық ұны мен озондалған суды қолданып нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 22 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- нан -- озондалған суды -- хлебобулочные изделия -- чечевичная мука -- пшеничная мука -- химический состав -- качество изделий -- биологическая ценность -- безопасность хлеба -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
К78
Мулдабекова, Баян Жақсылықовна.
Жасымық ұны мен озондалған суды қолданып нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 22 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- нан -- озондалған суды -- хлебобулочные изделия -- чечевичная мука -- пшеничная мука -- химический состав -- качество изделий -- биологическая ценность -- безопасность хлеба -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
9.
Подробнее
635.898 (043)
Ө88
Өтешова, Г. П.
"Оңтүстік Қазақстан қамбаларындағы тұқымды зақымдайтын саңырауқұлақ түрлерінің микрофлорасы" [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к.,доцент Л.С.Қожамжарова. - Тараз : [б. и.], 2018. - 95 б
Рубрики: БИОЛОГИЯ
ЖАЛПЫ БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
Бұршақты дақылдар тұқымдарының микрофлорасы -- Саңырауқұлақ -- Гельминтоспориоз -- Альтернариоз -- Фузариоз
Свободных экз. нет
Ө88
Өтешова, Г. П.
"Оңтүстік Қазақстан қамбаларындағы тұқымды зақымдайтын саңырауқұлақ түрлерінің микрофлорасы" [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к.,доцент Л.С.Қожамжарова. - Тараз : [б. и.], 2018. - 95 б
УДК |
Рубрики: БИОЛОГИЯ
ЖАЛПЫ БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
Бұршақты дақылдар тұқымдарының микрофлорасы -- Саңырауқұлақ -- Гельминтоспориоз -- Альтернариоз -- Фузариоз
Свободных экз. нет
10.
Подробнее
634.631.54
С94
Сыздықова, Ләйлә Сайлауқызы.
Көкөніс негізінде дайындалған құрғақ ас технологиясын жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдарын,жарма өнімдерін,жеміс-көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2009. - 20 б. - )
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ ЖӘНЕ ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЖЕМІС-КӨКӨНІС ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақылдары -- бұршақ дақылдары -- жарма өнімдері -- жеміс-көкөніс -- жүзім шаруашылығын өңдеу -- сақтау -- қайта өңдеу технологиясы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
С94
Сыздықова, Ләйлә Сайлауқызы.
Көкөніс негізінде дайындалған құрғақ ас технологиясын жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдарын,жарма өнімдерін,жеміс-көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2009. - 20 б. - )
УДК |
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ ЖӘНЕ ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЖЕМІС-КӨКӨНІС ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақылдары -- бұршақ дақылдары -- жарма өнімдері -- жеміс-көкөніс -- жүзім шаруашылығын өңдеу -- сақтау -- қайта өңдеу технологиясы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Беті 1, Нәтижелерін: 13