Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 1, Нәтижелерін: 2

Отмеченные записи: 0

28.072я7
Ә55

Әліқұлов, З.
    Биохимия және молекулалық биологияның қазіргі әдістері : оқулық / З. Әліқұлов. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 227 с. : рис. - ISBN 9965-601-25-8 : 7040. 00 тг.

ББК 28.072я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- молекулалық биология -- белоктарды концентрлеу -- гомогенизация -- центрифугалау -- ультрафильтрациялау -- диализ -- фотометрикалық әдістер -- флуорсентті спектрофотометрия -- аффинді хроматография -- ионалмасу хроматографиясы -- жұқа қабатты хромотография -- электрофорез -- радиоизотоптар -- иммобилизацияланған лиганд -- иммуноэлектрофорез -- блоттинг әдістері -- нуклеин қышқылдары -- полимеразаның тізбекті реакциясы -- пептидтерді химиялық жолмен синтездеу -- вестерг блоттинг -- иммуноблотинг -- магистрант -- магистранттарға арналған оқулық -- докторант -- докторанттарға арналған оқулық -- оқулық
Аннотация: Бұл оқулықта биологиялық маңызы бар биомолекулаларды тірі организмдердің ұлпалары мен клеткаларынан бөліп алып, ары қарай терең зерттеуге қолданылатын негізгі дәстүрлі әдістер: центрифугалардың, спектроскопияның, хроматографияның және электрофорездің, сонымен қатар соңғы жылдары кеңінен қолданыып, үлкен қарқынмен дамып келе жатқан полимеразаның тізбекті радиациясы туралы түсініктеме беріледі. Бұл оқулық биохимия және молекулалық биология пәндері оқытылатын және соларға сәйкес зертханалық сабақтар өткізілетін оқу орындарының студенттеріне, сонымен қатар магистранттар мен докторанттарға арналған.
Экземпляры всего: 5
5.2-№6 ч/з (2), 2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 5.2-№6 ч/з (2), 2.1-№2 ч/з (3)

Әліқұлов, З. Биохимия және молекулалық биологияның қазіргі әдістері [Текст] : оқулық / З. Әліқұлов, 2021. - 227 с.

1.

Әліқұлов, З. Биохимия және молекулалық биологияның қазіргі әдістері [Текст] : оқулық / З. Әліқұлов, 2021. - 227 с.


28.072я7
Ә55

Әліқұлов, З.
    Биохимия және молекулалық биологияның қазіргі әдістері : оқулық / З. Әліқұлов. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 227 с. : рис. - ISBN 9965-601-25-8 : 7040. 00 тг.

ББК 28.072я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- молекулалық биология -- белоктарды концентрлеу -- гомогенизация -- центрифугалау -- ультрафильтрациялау -- диализ -- фотометрикалық әдістер -- флуорсентті спектрофотометрия -- аффинді хроматография -- ионалмасу хроматографиясы -- жұқа қабатты хромотография -- электрофорез -- радиоизотоптар -- иммобилизацияланған лиганд -- иммуноэлектрофорез -- блоттинг әдістері -- нуклеин қышқылдары -- полимеразаның тізбекті реакциясы -- пептидтерді химиялық жолмен синтездеу -- вестерг блоттинг -- иммуноблотинг -- магистрант -- магистранттарға арналған оқулық -- докторант -- докторанттарға арналған оқулық -- оқулық
Аннотация: Бұл оқулықта биологиялық маңызы бар биомолекулаларды тірі организмдердің ұлпалары мен клеткаларынан бөліп алып, ары қарай терең зерттеуге қолданылатын негізгі дәстүрлі әдістер: центрифугалардың, спектроскопияның, хроматографияның және электрофорездің, сонымен қатар соңғы жылдары кеңінен қолданыып, үлкен қарқынмен дамып келе жатқан полимеразаның тізбекті радиациясы туралы түсініктеме беріледі. Бұл оқулық биохимия және молекулалық биология пәндері оқытылатын және соларға сәйкес зертханалық сабақтар өткізілетін оқу орындарының студенттеріне, сонымен қатар магистранттар мен докторанттарға арналған.
Экземпляры всего: 5
5.2-№6 ч/з (2), 2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 5.2-№6 ч/з (2), 2.1-№2 ч/з (3)

36.95я7
Қ58

Қозықан, С.
    Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / С. Қозықан. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 220 с. - ISBN 978-601-352-056-8 : 10522. 40 тг.

ББК 36.95я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдерінің технологиясы -- шикі сүтті өңдеу -- шикі сүтті дайындау -- сүтті сепаратордан өткізу -- гомогенизация -- пастерленген сүт технологиясы -- стерильденген сүт технологиясы -- сүт ақаулары -- сүт қышқылды өнімдер технологиясы -- сүт қышқылды сусындар технологиясы -- қаймақ технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбе өнімдерінің технологиясы -- үй ірімшіктерінің технологиясы -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында сүт өндіріс орындарында сүтті өңдеу әдістері, өндірілетін өнімдердің ассортименттер номенклатуралары, тағамдық құндылықтары, өнімнің сипаттамасы, жалпы технологиясы, технологиялық ерекшеліктері, рецептуралары, сондай-ақ пайда болатын ақау түрлері және олардың алдын-алу шаралары, құрал-жабдықтарды қолдану туралы ақпараттар берілген. Аталған оқу құралы "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша білім алатын студенттер мен магистрлерге, сондай-ақ сүт өнімдері өндірісінде жұмыс атқаратын мамандарға өте қажет материал болып табылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Қозықан, С. Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / С. Қозықан, 2022. - 220 с.

2.

Қозықан, С. Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / С. Қозықан, 2022. - 220 с.


36.95я7
Қ58

Қозықан, С.
    Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / С. Қозықан. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 220 с. - ISBN 978-601-352-056-8 : 10522. 40 тг.

ББК 36.95я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдерінің технологиясы -- шикі сүтті өңдеу -- шикі сүтті дайындау -- сүтті сепаратордан өткізу -- гомогенизация -- пастерленген сүт технологиясы -- стерильденген сүт технологиясы -- сүт ақаулары -- сүт қышқылды өнімдер технологиясы -- сүт қышқылды сусындар технологиясы -- қаймақ технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбе өнімдерінің технологиясы -- үй ірімшіктерінің технологиясы -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында сүт өндіріс орындарында сүтті өңдеу әдістері, өндірілетін өнімдердің ассортименттер номенклатуралары, тағамдық құндылықтары, өнімнің сипаттамасы, жалпы технологиясы, технологиялық ерекшеліктері, рецептуралары, сондай-ақ пайда болатын ақау түрлері және олардың алдын-алу шаралары, құрал-жабдықтарды қолдану туралы ақпараттар берілген. Аталған оқу құралы "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша білім алатын студенттер мен магистрлерге, сондай-ақ сүт өнімдері өндірісінде жұмыс атқаратын мамандарға өте қажет материал болып табылады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Беті 1, Нәтижелерін: 2

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз