База данных: Ретро кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36-1я7
Қ54
Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқулық / И.М.Самсаев,Н.Ж.Оспанова,Н.И.Грицюк,Р.А.Журавлева,Л.С.Чулакова. - Астана : Фолиант, 2007. - 56 б. - ). - ISBN 9965-35-250-X : 279т. 00т. тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА
Кл.слова (ненормированные):
техника -- оқу құралы -- еттен тағам даярлау -- көкөністен тағам әзірлеу -- қуырылған балық -- ірімшіктен тағам даярлау -- тәтті тағамдар -- қазақтың ұлттық тағамдарын даярлау -- ашытылған қамырдан өнімдер даярлау
Экземпляры всего: 2
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (1)
Қ54
Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқулық / И.М.Самсаев,Н.Ж.Оспанова,Н.И.Грицюк,Р.А.Журавлева,Л.С.Чулакова. - Астана : Фолиант, 2007. - 56 б. - ). - ISBN 9965-35-250-X : 279т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
Кл.слова (ненормированные):
техника -- оқу құралы -- еттен тағам даярлау -- көкөністен тағам әзірлеу -- қуырылған балық -- ірімшіктен тағам даярлау -- тәтті тағамдар -- қазақтың ұлттық тағамдарын даярлау -- ашытылған қамырдан өнімдер даярлау
Экземпляры всего: 2
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (1)
Беті 1, Нәтижелерін: 1