База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 3
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.92я7
А14
Абжанова, Ш. А.
Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ш. А. Абжанова, Л. К. Байболова, Н. Жүсіпова. - Алматы : Бастау, 2018. - 240 б. - ISBN 978-601-7275-75-4 : 4800т. 00т. тг.
ББК 36.92я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет -- ет өнімдерінің технологиясы -- малды өңдеу -- тамақ өнімдерін консервілеу -- консервілер өндірісі -- шикізаттарды дайындау технологиясы -- қыздырып өңдеу -- стерилизациялау -- стерилизациялау техникасы -- балалар тағамдары -- диеталық тағамдар -- сақтау мерзімдері -- физико-химиялық қасиеттері -- тағамдық қоспалар -- шұжық технологиясы -- тәжірибелік жұмыстар -- оқулық
Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Жүсіпова, Н.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
А14
Абжанова, Ш. А.
Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ш. А. Абжанова, Л. К. Байболова, Н. Жүсіпова. - Алматы : Бастау, 2018. - 240 б. - ISBN 978-601-7275-75-4 : 4800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет -- ет өнімдерінің технологиясы -- малды өңдеу -- тамақ өнімдерін консервілеу -- консервілер өндірісі -- шикізаттарды дайындау технологиясы -- қыздырып өңдеу -- стерилизациялау -- стерилизациялау техникасы -- балалар тағамдары -- диеталық тағамдар -- сақтау мерзімдері -- физико-химиялық қасиеттері -- тағамдық қоспалар -- шұжық технологиясы -- тәжірибелік жұмыстар -- оқулық
Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Жүсіпова, Н.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
2.
Подробнее
36.92я7
С22
Саршаева, А. Б.
Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Саршаева. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 73 б. - 300т. 00т. тг.
ББК 36.92я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет өнімдері -- ет өнімдерінің технологиясы -- ет өнімдерінің түрлері -- құс етін өңдеу -- шұжық өңдеу технологиясы -- субөнімдерді өңдеу технологиясы -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
С22
Саршаева, А. Б.
Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Саршаева. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 73 б. - 300т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет өнімдері -- ет өнімдерінің технологиясы -- ет өнімдерінің түрлері -- құс етін өңдеу -- шұжық өңдеу технологиясы -- субөнімдерді өңдеу технологиясы -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
3.
Подробнее
36.99я7
А14
Абишев , М.Ж.
Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / М.Ж. Абишев . - Алматы : Лантар Books, 2024. - 94 б. . - ISBN 978-601-361-253-9 : 3685.00 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдерінің жіктелуі -- функционалды ингредиенттер -- ет өнімдері -- пробиотиктер -- пребиотиктер -- ет өнімдерінің технологиясы -- минералды заттардың сипаттамасы -- диеталық талшықтардың сипаттамасы -- функционалды ет өнімдері -- байытылған ет өнімдерінің технологиясы -- 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өөнімдерінің технологиясы" -- оқу құралы -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасы Ғылым және Білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтану өнімдері өндірістеріндегі инновациялық функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің заманауи өңдеу технологиялары туралы мәліметтер берілген. "Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы" пәні бойынша теориялық білімді, қажетті практикалық дағдыларды бекітуге арналған және 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өнімдерініңң технологиясы" мамандығының магистранттарына арналған.
Доп.точки доступа:
Коштаева , Г. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
А14
Абишев , М.Ж.
Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / М.Ж. Абишев . - Алматы : Лантар Books, 2024. - 94 б. . - ISBN 978-601-361-253-9 : 3685.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдерінің жіктелуі -- функционалды ингредиенттер -- ет өнімдері -- пробиотиктер -- пребиотиктер -- ет өнімдерінің технологиясы -- минералды заттардың сипаттамасы -- диеталық талшықтардың сипаттамасы -- функционалды ет өнімдері -- байытылған ет өнімдерінің технологиясы -- 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өөнімдерінің технологиясы" -- оқу құралы -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасы Ғылым және Білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтану өнімдері өндірістеріндегі инновациялық функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің заманауи өңдеу технологиялары туралы мәліметтер берілген. "Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы" пәні бойынша теориялық білімді, қажетті практикалық дағдыларды бекітуге арналған және 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өнімдерініңң технологиясы" мамандығының магистранттарына арналған.
Доп.точки доступа:
Коштаева , Г. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
Беті 1, Нәтижелерін: 3